Lite shopping piggar alltid upp!

Publicerat: 2013-01-29 Kl: 20:30:18 | I kategori: Hemma hos oss | 3 kommentarer |




Finstolen och finkuddarna passade bra ihop. De sistnämda köpte jag i julklapp åt mig själv och de kommer från Fine little day och Afroart.



Hoppas att ni alla haft en bra start på veckan! Här är det väl sådär måste jag säga. Jag jobbar elva dagar i rad, är sjukt trött och småkrasslig, Alva blev sjuk idag, hon har börjat vakna på nätterna så att jag är ännu tröttare och det är massor att göra på jobbet. Ungefär så. Tur att Andreas är snäll och kliver upp typ varje natt och tar Alva, men jag är så trött ändå då jag alltid har haft svårt att somna om när jag blir väckt.

Förra veckan svängde vi iallafall förbi Åhlens just innan de stängde och köpte något som gjorde mig lite piggare, den här superfina stolen! Konstigt att shopping alltid är bra när man känner sig less haha, det var samma dag som jag hade varit vaken sedan typ fyra och haft känningar av magkatarr så det kände jag att jag var värd. Jag knep den sista som var kvar också! Förra säsongen fanns den också, men då köpte jag aldrig någon och så ångrade jag mig såklart direkt när den var slutsåld så jag blev så glad när den kom in igen!





I helgen jobbade jag som sagt, men på lördagkväll var vi bjudna på tacomiddag hos Anna & Jocke, jättetrevligt! Anna skulle beställa från Ikea och hade upptäckt att mattan jag vill ha nu helt plötsligt går att köpa online, så det blev en beställning för mig också! Killarna såg på hockey, barnen lekte och vi tjejer gick bananas på Ikea, himla perfekt kväll alltså! Så nu är den svartvitrandiga mattan Ikea Stockholm Rand och golvlampan Hektar på väg hem till oss, ni är så välkomna ♥




Fina små honeycombs!

Publicerat: 2013-01-24 Kl: 21:29:59 | I kategori: Barnprylar | 8 kommentarer |




Som kalasdekorationer i köket tillsammans med de stora honeycombsen som alltihopa sitter uppe med rosaprickig washitape. Fast de stora rasade ner mitt i natten och väckte Andreas.. Sorry!



Jag har inte hunnit gå igenom alla bilder från kalaset än, däremot måste jag bara visa dessa finingar som Alva fick i födelsedagspresent och som vi dekorerade med på kalaset! Jag har bloggat om dem förut, de är designade av Ingela P Arrhenius i samarbete med OMM design. Alltså hur glad blir man inte av dessa??

Jag köpte både dessa och de större honeycombsen som syns på översta bilden från Mokkasin.com.





De fanns att köpa i tre olika kombinationer, och dessa två ovan valde jag då jag gillade lejonet och valen mest även om alla var himla söta! Som synes på bilden så följer det även med små gubbar, men jag tyckte att djuren passade bäst just på kalaset. Alva satte ihop alla figurer själv (såklart, hon ska ju göra allt själv nu för tiden..) så det är tur att det var extremt superenkelt. Bara att vika upp och klistra fast själva bollen i mitten med den självhäftande tejpen som redan sitter där!




Såklart kan jag inte plocka bort dem bara för att kalaset är över, såna här finingar måste få vara framme jämt! I Alvas rum alltså, ska bara hitta nåt litet hörn där de passar ♥


Nej nu ska jag sätta mig och rita en stund. Jag gjorde några små cirkusfigurer tidigare ikväll som jag tänkte fila på lite till! Vill man kika mer så är det instagram som gäller, @elinochalva!






Alvas födelsedagspresenter!

Publicerat: 2013-01-23 Kl: 22:07:29 | I kategori: Barnprylar | 6 kommentarer |




Träleksaker tycker jag är det bästa, och speciellt matleksaker som Alva leker så mycket med! De fina träglassarna kommer från Jabadabadoo, men hamburgarna och korvarna som Alva fick av mormor och morfar vet jag inte vilket märke det är då jag kastat kartongen. Hon har iallafall lekt med dem massor och bjuder oss! Pappa får dock sojakorv såklart..



Jo men visst lyckades vi samla ihop en hel del presenter till Alva på treårsdagen trots att hon precis fått en massa julklappar och inte behövde någonting alls egentligen. Jag tycker att det är så roligt att spara sånt här, och samtidigt kanske någon får ett tips eller två vad man kan köpa i present till en tråring! Här kommer iallafall en massa bilder på alla presenter som hon fick på födelsedagen, däremot har jag inte fotat det hon fick på barnkalaset med det var jättefina saker det med, flera spel och pyssel bland annat.

Bara för mitt eget minnes skull så gav jag och Andreas träglassarna, honeycombsen, två memory, ugglepussel, affischen, tröjan, smådockorna och my little ponnysen. Resten av alla fina saker fick Alva av våra snälla familjer!




En jättefin jubileumsbox med Alfons samt honeycombsen av Ingela P Arrhenius. Dessa är så fina att jag nästan fäller en tår, visar dem i ett eget inlägg!




Det blev ett till memory från Djeco eftersom Alva gillade det förra så mycket. Sen är det memoryt som jag köpte i julklapp egentligen, ett ugglepussel från Sebra som jag köpte i Stockholm i höstas, samt ett pussel från Djeco. Alva fick ju det som såg ut som en kanin i juklapp och det var precis lagomt svårt! Hon har flera som är för lätta som ska rensas bort, så egentligen har hon nu bara dessa två och kaninen som känns lagom. Bra köp alltså!




Denna underbara poster har jag velat köpa i flera år, så nu slog jag äntligen till! Den ska får sitta ovanför Alvas kuddhörna.



Tröja från Småfolk som jag köpte runt jul, kostade en hundring på rea med en rabattkod. Som hittat! Sen är det två Emmaböcker, några filmer och ritblock och klistermärken i bakgrunden.




Det här var ju det bästa enligt mig! Mina gamla My little ponnys från slutet av 80-talet! Det här blev en nostalgitripp deluxe för mig själv när min snälla pappa hjälpte mig att leta fram det från vinden. Slottet saknar högra sidan och tyvärr är draken Spike försvunnen tydligen (han var min favvo..), men annars är det i fint skick!





När jag var och köpte tårtingredienser på Ica Maxi till kalaset så kände jag att jag mest bara köpt saker som jag själv tycker är fina och inga leksaker, så de små dockorna fick följa med hem därifrån då de bara kostade 69 kr för allt, och jag visste att Alva gillar sånt här mer än finprylar..

Sen är det pärlor, ett pusselspel samt skridskor från farmor och farfar! Vi har redan åkt två gånger i helgen (en liten stund per gång bara men övning ger färdighet!) och eftersom Andreas är superduktig på att åka och bodde på hockeyplanen när han var liten så har hon det nog i blodet! Om hon inte fått mitt blod det vill säga, jag som åkte in i snöhögar på skolgympan för att jag inte kunde bromsa haha..



Ny förvaring från Lagerhaus!

Publicerat: 2013-01-22 Kl: 20:43:29 | I kategori: Hemma hos oss | 6 kommentarer |





Just nu är det väldigt svartvitt här hemma men man blir alltid sugen på mer färg när våren närmar sig! I höstas hade vi väldigt mycket gult, men jag tänkte mig kanske lite mer mot mint/pastell i vår istället. De här förvaringslådorna från Lagerhaus köpte jag för någon vecka sedan, jättefina även om just denna kanske är mer turkos än just mint. Men förvaring är alltid bra och jag tänkte förvara washitejp och lite annat smått och gott som hör datarummet till.




Många har frågat var jag köpt washitejpen, men jag tänkte ta det i ett eget inlägg. Däremot kan jag ju säga att mina också rasar ner.. Men jag har använt dem hur mycket som helst till lite av varje, inte bara att hänga upp posters med så jag gillar dem ändå!



Trevlig kväll på er som kikar in här! Nu ska jag fortsätta fixa med alla bilder jag tagit i helgen på Alvas barnkalas och hennes födelsedagspresenter!



Nya motiv till salu!

Publicerat: 2013-01-21 Kl: 19:45:07 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 9 kommentarer |



Motiv nummer ett är den här Godnatt-ugglan i rosa. Jag har planer på fler godnattmotiv också men med andra figurer!



Idag har jag fått hem en beställning från tryckeriet vilket innebär att det finns två stycken nya motiv till salu! Än så länge så går de bara att köpa via bloggen, men de kommer upp på Signerat inom kort också. Här är försäljningsinlägget på bloggen där man kan köpa och kolla på alla mina motiv!

Godnatt-ugglan finns än så länge bara i rosa, men fler färger kommer så småningom. Egentligen var den rosa klar för ganska länge sen, men jag har suttit och försökt få till en bra färgkombination på en blå variant och inte hittat någon som känns helt perfekt. Till slut gav jag upp och skickade bara in den rosa, jag hade inte en tanke på först att skicka in den förrän alla färger är klara, men vem vet hur länge det kommer att dröja och nu vill jag bara gå vidare med en massa andra idéer på motiv som jag går runt med i huvudet!


Motiv nummer två är "Paraplyet" som inte fått något namn ännu. Den finns i två olika färgställningar vilket är blå/grafiskt..

.. samt Lila/blommig! Glöm inte att mitt företag Elina studio även finns på facebook här!



Alvas födelsedag!

Publicerat: 2013-01-20 Kl: 17:16:09 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 16 kommentarer |





Nu har vi kalasat hela helgen lång, tack för alla gratulationer till vår treåring! Kvällen innan födelsedagen dekorerade jag hela köket med vimplar och ballonger så när Alva vaknade på fredagen såg det ut som ovan,  vimplarna kommer från Lagerhaus och bokstavsbannern som hänger i fönstret köpte jag från Minishop.  Bilderna blev inte så bra då det var mörkt ute när jag fotade, men det blev himla fint tycker jag!

Bilderna i det här inlägget är tagna på fredagen då vi hade kalas med våra familjer, och på lördagen hade vi barnkalas men det får bli i ett eget inlägg då vi tagit så många bilder. Förra året när Alva fyllde år var det flera som var sjuka och inte kunde vara med, men i år är det inte en enda som inte kunde komma så det har varit full rulle här hemma med massor av besök och fika! Tack också till min mamma och mormor som hjälpte mig att baka, själv stod jag bara för tårtorna i år. Här kommer en liten bildbomb från födelsedagen..




Alva var kalasfin i sötaste klänningen från surprise surprise.. Småfolk! Jag köpte den på tradera för ett halvår sen kanske, blir perfekt i sommar också.


Det fina födelsedagståget plockades såklart fram! Tyvärr hade jag ju glömt köpa passande ljus, men det fick dekorera bordet ändå.. Bus med pappa och visar My little ponnys för morfar!



Stringhyllan dekorerades med honeycombs som jag köpt från Mokkasin.com, hur fina som helst och kommer att åka in i Alvas rum sen istället! Jag köpte ju även de små med djur, men de hade jag inte satt upp vid fototillfället.



Någon som vill ha glass? Alva bjöd laget runt på sina glassar som hon fick i present!



Öppnar paket med morfar och blåser ut ljusen på tårtan helt själv!



Det är Alva som dekorerat tårtan, därav väldigt mycket strössel i mitten då hon typ hällde ut påsen hehe.. En uggletårta blev det däremot på lördagen!



Alva var himla nöjd över födelsedagen, vår finaste ♥


 

Grattis Alva!

Publicerat: 2013-01-18 Kl: 15:27:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 5 kommentarer |





Jag hann inte skriva något grattisinlägg imorse men det är tur att det går att blogga och göra kollage med mobilen! Från liten till stor, tänk att Alva fyller hela tre år idag, hipp hipp hurra vår älskling ♥ Efter jobb och förskola blir det tårta och firande hela kvällen lång, jag tror vi har längtat hela dagen både Alva och jag!




 


Kalasförberedelser!

Publicerat: 2013-01-17 Kl: 21:34:08 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 3 kommentarer |




Exakt samma tallrikar som Alva hade förra året på sin födelsedag, men dessa är ju så fina så jag var tvungen att köpa dem igen..



Jag tar en snabb paus i kalasförberedelserna, men oj vad roligt det är att dekorera och vad glad Alva kommer att bli när hon vaknar imorgon bitti! Det kommer att hänga ballonger, vimplar och dekorationer i hela köket när jag väl är klar haha, men det är ju inte varje dag någon i vår familj fyller hela tre år ♥

Jag har köpt i princip allt på bilderna från Lagerhaus då jag tycker att de har så fina kalasgrejer, färgglatt och lekfullt precis som jag vill ha. Sen har jag även beställt en bokstavsbanner från minishop som jag inte hann fota, men det kommer säkert bilder sen från kalaset! Eller kalasen kanske jag skulle säga, imorgon kommer nämligen släkten hit och firar och på lördag blir det barnkalas.

När det kommer till tårtan så har jag knåpat ihop två små ugglor i marsipan samt små vimplar som jag tänkte dekorera tårtan med på lördag, men imorgon blir det en vanlig gräddtårta utan några krussiduller. Mums!




Lite smått och gott från Lagerhaus men de fina sugrören i papper på högra bilden kommer från Lilla tussilago!



Honeycombsen har jag beställt från Mokkasin, de ska hänga i Alvas rum sen när kalaset är över men nu passar de perfekt att dekorera köket med! Sen har jag ju även köpt de små honeycombsen i form av söta djur, men de har jag redan slagit in för Alvas ska få dem i present. Jag tänkte att hon skulle få pyssla ihop dem själv och dekorera till barnkalaset!


Nej nu ska jag hänga upp ballonger, trevlig kväll på er!




 

Sommarklänningar från Småfolk!

Publicerat: 2013-01-16 Kl: 21:46:00 | I kategori: Barnkläder | 6 kommentarer |





Jag har gett mig själv köpstop på barnkläder i tre månader med start den första januari, och det tänkte jag faktiskst hålla. Jag gjorde samma sak i oktober och november, men sen kom ju december med alla reor. Fast blev inte så mycket shoppat alls, några plagg från Liandlo och Småfolk bara. Eller bara och bara, men hade jag köpt allt jag velat hade det blivit betydlig mer..

Däremot har jag inte ens visat dessa fina klänningar som jag köpte när det var typ sommarrea, kan det varit i augusti eller september? Hur som helst så var det halva priset eller mer, och kortärmade klänningar behövs då Alva växte ur nästan alla i somras.

För er som undrar om storlekar på Småfolk så tycker jag att de långärmade klänningarna är ganska små i storleken, Alva har 98/104 men hade lika gärna kunnat ha en storlek större. Därför köpte jag 104/110 på dessa eftersom det är tänkta att ha till sommaren, men de var gigantiska! Hon har några kortärmade kläningar i storlek 98/104 och de är alltså större än de långärmade. Alva är för övrigt 94 cm lång och väger 15 kilo ungefär. Men i värsta fall får väl dessa klänningar sparas ända till nästa år!

Tur förresten att åtminstone en av dessa klänningar är lila, Alva har fått för sig att det är den enda färg hon gillar haha.. Inte så bra med tanke på hennes välfyllda garderob med regnbågens alla färger! Imorse lät det ungefär så här.

A- Jag vill inte ha dom här byxorna, jag tyck int om dom. (Jo Alva pratar ju norrlänska)
Jag - Men varför då, känns de små i midjan?
A- Jag tyck int om dom, (arg) DOM ÄR INTE LILA, JAG TYCKER BARA OM LILA!!! JAG TYCKER INTE OM ROSA!!! Dumma byxor.. (Muttrar lite surt)

Haha man kan inte låta bli att skratta. Men än så länge klär hon på sig det jag lägger fram även om det inte är lila..





Randig klänning (Ja men en rand i lila, härligt!) samt äppelklänning från Småfolk.



Lila uggleklänning, också från Småfolk! Den här borde ju falla Alva i smaken i allafall!
 
 
 
 

Favorit i repris?

Publicerat: 2013-01-14 Kl: 08:42:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 10 kommentarer |




Hoho, Alvas tårtor från förra födelsedagen. Jag vill minnas att Alva sa exakt " Men vilka konstiga ugglor mamma" när hon fick se dem! Nu när jag skriver det här inlägget säger hon däremot "Är det där uggletårtor mamma? Jag vill ha en sån IDAG". Så nu dög de tydligen!




Jag funderar lite på vad för slags tårta  Alva ska ha nu när hon fyller tre år på fredag! Bilderna ovan visar hur det såg ut förra året när hon fyllde två, då knåpade jag ihop två stycken uggletårtor. Ganska söta på håll, men lite fulare i närbild haha, jag brukar inte göra just tårtor men jag gillar ju att pyssla på annat sätt så jag satte bara fast lite diverse godisar som jag tyckte passade som näbb, ögon och fötter.

Det skulle vara kul att göra någon rolig tårta i år också även om jag har tankarna på att strunta i det helt och bara ha en vanlig gräddtårta, mycket godare egentligen och jag har verkligen ingen tid över den här veckan til något avancerat. Uggletårtorna blev lite torra då jag använde sånt där färdigt marsipanlock som man köper i butik, och de var inte lika goda som när man köper en färdig prinsesstårta så det blir inte färdig marsipan i år iallafall. Jag är lite inne på att kanske köpa en färdig prinsesstårta och dekorera lite grann med små vimplar eller liknande, kanske nån liten marsipanuggla också vi får se vad det blir. Huvudsaken att den smakar gott iallafall!


Men om ni har något tips på någon rolig ENKEL tårta så tar jag gärna emot det! Jag kommer nog aldrig att börja göra en massa innehåll med olika fluff eller vad det heter utan sylt, grädde och banan kör jag på här hemma!



Sötaste små djuren!

Publicerat: 2013-01-10 Kl: 20:47:49 | I kategori: Inredning -Barnrum | 9 kommentarer |




Bilderna är lånade och tillhör finaste webshopen Mokkasin.com


Nu är det ju så att Alva fyller tre år nästa vecka, även fast det nyss varit jul och hon redan blivit överröst med presenter den senaste tiden. Men det är ju inte hennes fel att hon fyller år just efter jul, så några födelsedagspresenter vill jag köpa ändå såklart även om det är lite svårt att bestämma vad vi ska köpa. De senaste dagarna har jag beställt några saker på internet, bland annat de helt underbara honeycombsen i form av gulliga djur som syns på bilderna ovan. De går att köpa hos Mokkasin och är designade av Ingela P Arrhenius! Inget man leker med kanske men jag tänkte använda dem som dekoration på Alvas kalas, och efter det får dom hänga i något hörn i hennes rum och vara fina bara!

Sen kan jag inte bestämma mig ifall jag ska köpa ett dockskåp till henne. När hon var tre månader gammal var vi i Stockholm på dop, och då såg jag världens finaste dockskåp som jag bara ville köpa bums och släpa med mig på planet hem, men Andreas stoppade mig. Då bestämde jag mig för att köpa det när hon fyllde tre år, och nu är det ju faktiskt dags! Det är ett dockskåp från Le toy van som jag har velat ha hela tiden, men nu undrar jag var tusan det ska få plats i hennes rum. Vi får se om det blir en beställning eller inte.

Annars har jag varit en sväng på stan nu med min fina mamma, middag på Bishops och lite födelsedagsshopping till Alva blev det! Ett memory och en film, och så kollade jag på lite spel men har inte riktigt bestämt mig helt hundra. Tack förresten för alla speltips jag fick i förra inlägget och på instagram ♥

Lite speltips för treåringar!

Publicerat: 2013-01-08 Kl: 21:51:09 | I kategori: Barnprylar | 7 kommentarer |




Jag tänkte att jag skulle tipsa lite om ett märke som jag upptäckt har väldigt mycket fint när det kommer till spel och pyssel till barn, nämligen Djeco! Alva fick tre stycken saker därifrån i julklapp som hon har lekt med flera gånger per dag sedan dess. Nästa vecka fyller Alva år, och trots att hon nu fick så mycket till jul och egentligen inte behöver något alls så kommer vi såklart att köpa några presenter ändå, och då kommer det bli någon fler sak från Djeco. Här i stan så finns det massor av det märket på en butik som heter Sagolika ting, så det blir en sväng dit i veckan. Vi var där i lördags med Alva, och då fick hon peka runt lite och visa vad hon önskade sig!

Ska jag vara ärlig så köpte jag nog dessa först bara för att de har så fina förpackningar, jag är så svag för fina illustrationer! Men som tur är så blev jag jättenöjd med innehållet också, väldigt roliga alla tre.




Pusslet köpte jag och mamma när vi var i Stockholm i höstas, jättefint och lagom svårt för Alva med 24 bitar då hon kan lägga det helt själv men säger själv att det är lite klurigt!




Det här Bingospelet rekommenderar jag verkligen, hur kul som helst (och fint hehe..). Det köpte jag också i Stockholm i höstas, kan det varit på Designtorget kanske? Det var Anna som tipsade mig då hon köpt det till Mika som också fick det i julklapp, och tjejerna fattade reglerna direkt och har spelat det både med varandra själva och med oss föräldrar. Sen kan man inte låta bli att skratta när Alva fuskar ibland och vrider pilen på snurran dit hon vill ha den när hon tror att vi inte ser och sen skriker, Ååh tittta jag fick krokodilen, jag vaannn!!! Igår när Alva spelade med sin mormor sa hon Mamma säger att man inte får fuska men jag fuskar ibland ändå jag..





Sist ut är det här fiskmemoryt! Alva har koll på reglerna men vissa fiskar tycker hon är extra fula, till exempel den med skägg och den med sjörövarlapp för ögat. Du får det här paret av mig mamma, den är så ful säger hon då och ger mig några extra fiskar haha, gullungen ♥



Som sagt så fyller Alva år nästa vecka och eftersom hon har typ allt så känns spel, pussel, filmer och cdskivor som bra presenter! Har ni något tips på spel eller annat kul som passar treåringar så tipsa mig gärna! Ballongspelet fick hon också i julklapp så det har vi redan, jättebra det med!





Bilder från veckan!

Publicerat: 2013-01-06 Kl: 21:15:00 | I kategori: Instagram | 5 kommentarer |





Det får bli en sammanfattning av den senaste veckan med ett gäng mobilbilder då jag inte fotat något annat. Veckan som började med magsjuka men som avslutade starkt med en helg med massor av skoj!

Igår gick vi på bio tillsammans med Anna & Mika vilket båda tjejerna tyckte var såå himla roligt, speciellt viktigt att man fick köpa egna popcorn! Vi såg samma film som sist, Lilla Anna & Långa farbrorn då det var den enda som gick,  men Alva tyckte ju att den var så bra så hon ville gärna se den en gång till sa hon. Vi ser ju samma filmer här hemma om och om igen så  för hennes del gör det verkligen inget, det var nog bara jag som inte tyckte att den var lika spännande denna gång haha.. Efter bion blev det stan där vi gick i leksaksbutiker och Alva pekade på vad hon önskar sig i födelsedagspresent, och sen har det blivit två turer till pulkbacken och häng med vänner. Bra avslut på en trist start!

Moment of the day var ju idag när jag och Alva gick till pulkbacken bara vi två. Hon ville att jag skulle åka boben själv vilket jag då gjorde såklart. Alva gav mig fart och jag susade ner för backen väldigt fort eftersom det frusit på, och i nåt gupp flög jag av såklart. När jag sen ligger på rygg och kollar upp för backen liksom uppochnervänt så ser jag Alva komma susande på sin stjärtlapp ropandes "JAG KOMMER MAMMA; JAG SKA RÄDDA DIG MAMMA!!" Haha det var bara hur gulligt som helst! Sen tvingade hon mig att åka själv typ sex gånger och låtsasramla i slutet (varav jag ramlade på riktigt typ två gånger..), sen skulle hon komma och rädda mig med stjärtlappen varje gång. Min hjälte 

Med bilden på vårt datarum så vann jag förresten en Instagramtävling hos Lagerhaus där vinsten är en goodiebag! Superkul då jag fick veta att jag vann just när jag var som sjukast, precis vad jag behövde så nu ser jag fram emot ett paket nästa vecka! Vill ni följa mig på Instagram så heter jag elinochalva där också.




Alvas julklappar

Publicerat: 2013-01-02 Kl: 14:46:06 | I kategori: Barnprylar | 12 kommentarer |




Tallrikarna har jag redan visat i bloggen, dessa har vi redan fikat på flera gånger sen jul!



Hoppas att ni alla haft en bra nyårsafton och start på det nya året! Själv fick jag magsjuka igår så det var väl inte den starten som jag hoppades på.. Men nyårsafton hann vi iallafall fira innan jag blev sjuk som tur var, en jättemysig sådan också! Men bilder därifrån får vänta tills jag blivit frisk, och fram till dess tänkte jag bara visa Alvas julklappar då jag redan har dessa bilder färdiga i ett utkast.

Det blev väldigt många julklappar till Alva då hon var enda barnet på julafton bland tio vuxna så det var många som ville skämma bort henne. Men allt var jättefint och Alva blev så glad för allt även om det blir lite väl mycket egentligen.




Sångpåse från Oskar & Ellen samt Duplo och ett pussel från Djeco



Spel och liknande kan man som tur är nästan inte ha för mycket av. Alva fick två spel samt ett memory som vi har spelat flera gånger per dag nu sedan jul, jag ska visa dem lite närmare i ett annat inlägg. Sen fick hon några bra filmer också som Alfons och Fablernas värld.



En docka, bok och Pippikläder, världens sötaste Pippi om jag får vara lite partisk!



Tror ni jag blev glad eller när jag såg vad Alva fick av sin faster Camilla & Dan hehe, den här ugglan missade jag på Lagerhaus så det var himla kul att hon fick den!



Badrocken var minst populär tror jag haha, Alva förstod nog inte vad det var riktigt men sen tyckte hon att det var himla mysigt att använda den efter badet häromdagen! Sen är det en xylofon, en doktorsväska (Alva leker doktor JÄMT nu för tiden..) och ett pysselkit.



Pippinattlinne, Pippistrumpbyxor och mysiga tofflor!



Sen blev det en hel hög med fina klänningar också. De två vänstra från Småfolk respektive Liandlo köpte jag tidigare i december på halva priset och då kändes det lika bra att spara dem till julklapp. De två högra från Maxomorra har Alvas mormor köpt.






RSS 2.0