Bilder från veckan!

Publicerat: 2013-01-06 Kl: 21:15:00 | I kategori: Instagram |





Det får bli en sammanfattning av den senaste veckan med ett gäng mobilbilder då jag inte fotat något annat. Veckan som började med magsjuka men som avslutade starkt med en helg med massor av skoj!

Igår gick vi på bio tillsammans med Anna & Mika vilket båda tjejerna tyckte var såå himla roligt, speciellt viktigt att man fick köpa egna popcorn! Vi såg samma film som sist, Lilla Anna & Långa farbrorn då det var den enda som gick,  men Alva tyckte ju att den var så bra så hon ville gärna se den en gång till sa hon. Vi ser ju samma filmer här hemma om och om igen så  för hennes del gör det verkligen inget, det var nog bara jag som inte tyckte att den var lika spännande denna gång haha.. Efter bion blev det stan där vi gick i leksaksbutiker och Alva pekade på vad hon önskar sig i födelsedagspresent, och sen har det blivit två turer till pulkbacken och häng med vänner. Bra avslut på en trist start!

Moment of the day var ju idag när jag och Alva gick till pulkbacken bara vi två. Hon ville att jag skulle åka boben själv vilket jag då gjorde såklart. Alva gav mig fart och jag susade ner för backen väldigt fort eftersom det frusit på, och i nåt gupp flög jag av såklart. När jag sen ligger på rygg och kollar upp för backen liksom uppochnervänt så ser jag Alva komma susande på sin stjärtlapp ropandes "JAG KOMMER MAMMA; JAG SKA RÄDDA DIG MAMMA!!" Haha det var bara hur gulligt som helst! Sen tvingade hon mig att åka själv typ sex gånger och låtsasramla i slutet (varav jag ramlade på riktigt typ två gånger..), sen skulle hon komma och rädda mig med stjärtlappen varje gång. Min hjälte 

Med bilden på vårt datarum så vann jag förresten en Instagramtävling hos Lagerhaus där vinsten är en goodiebag! Superkul då jag fick veta att jag vann just när jag var som sjukast, precis vad jag behövde så nu ser jag fram emot ett paket nästa vecka! Vill ni följa mig på Instagram så heter jag elinochalva där också.




Kommentarer
Postat av: maria eek

Alva har så mycket fina kläder!

2013-01-06 @ 23:56:47
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Så spännande att vinna en goodiebag! Och du är helt klart värd det :)

Och söt Alva .. alltid lika omtänksam!!
Kram

2013-01-07 @ 08:12:07
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Lina

Grattis till instagram-vinsten! Lilla Anna och långa farbrorn har vi också hunnit se två gånger :) Barnen tycker ju det roligt att se samma film om och om igen som du skriver...

Svar: Tack! Ja det känns som att barn är tvärtom mot för vi vuxna, Alva vill ju alltid se samma filmer om och om igen typ tio gånger i rad så hon var nog extra glad som fick se samma film igen :)
Elin

2013-01-07 @ 20:35:58
URL: http://alltdetfina.blogspot.se/
Postat av: Annie

Jättefina bilder! Gillar de "ryska dockorna" med djurmotiv!

Svar: Tack! Ja de är favoriter här hemma också, både roliga för Alva och fina för mig att titta på ;)
Elin

2013-01-09 @ 08:25:24
URL: http://narannie.blogg.se
Postat av: Emelie Petersson

Vilken fin vecka ni har haft.
Du har en väldigt fin blogg :-)

2013-01-10 @ 11:17:29
URL: http://syrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0