Elsas molnmobil

Publicerat: 2013-11-29 Kl: 19:09:00 | I kategori: Barnprylar | 3 kommentarer |





Man har ju inte så mycket tid över med en nyfödd och en treåring, ungefär så mycket tid att man får välja mellan att duscha eller äta lunch, så pyssel och bloggande är inte så prio. Men idag efter förskolan har jag och Alva haft pysselstund medans Elsa sov, och då lyckades jag faktiskt göra färdigt hennes molnmobil som jag började med för några veckor sedan! . Som alltid när jag pysslar så hade jag en idé i huvudet hur den skulle se ut, och den blev inte alls lika fin som jag hade tänkt typiskt nog. Jag har köpt en mobilarmatur med fyra armar, så jag hade tänkt göra minst fyra moln och två luftballonger, men så tog det vita papperet och min ork slut ungefär samtidigt så då fick det bli en lite enklare variant.

Jag har sett många göra mobiler med pinnar så en sån fick det bli i stället,  och som tur var så har det legat en pinne i helt lagom storlek i hallen i flera veckor som Alva hittade på väg hem från förskolan. Hon blev lite sur när hon såg att jag tagit den till mobilen, men jag lovade att vi skulle plocka en ny pinne i helgen och då gick det bra haha..





Jag gjorde ju ett kollage med fina inspirationsbilder på molnmobilder för några veckor sedan, och jag har tagit lite inspiration här och där men gjort min egen variant! Jag har inte följt någon mall eller så, så jag har ingen direkt beskrivning, men till molnen har jag använt sex lika stora moln som jag klistrat ihop en halva i taget på, lite svårt att förklara. Luftballongerna är också sex stycken likadana former i olika färger som man viker på hälften och limmar ihop, och sen dekorerade jag dem lite grann med washitejp!





Jag har tyvärr inte kunnat hänga upp den ovanför spjälsängen än då sängen blivit någon slags avlastningsplats och är helt proppfull med diverse täcken, filtar, rentvätt och kuddar, samt att själva mobilhängaren som man sätter på kanten av spjälsängen ligger nere i källaren någonstans. Men jag ska försöka få dit den snart även om Elsa inte sover i spjälsängen och nog inte kommer att göra det de närmaste månaderna heller!

 

En vecka som tvåbarnsmamma

Publicerat: 2013-11-25 Kl: 20:19:00 | I kategori: Elsa 0-1 år | 17 kommentarer |




Till vänster är hon ungefär 4 timmar gammal, sötnosen ♥ Hon är så lik Alva som nyfödd att det kändes som att hålla i samma bebis om igen, och exakt samma frisyr har hon också. Alla på BB kommentarade hennes hår, så hon blir nog "barnet med det långa håret" precis som storasyrran..



Idag är Elsa exakt en vecka gammal, och eftersom jag för första gången sedan hon föddes fått sova ganska bra under natten så har jag ägnat förmiddagen åt att knåpa ihop ett inlägg istället för att försöka sova ikapp som jag gjort resten av veckan. "Sova ganska bra" är ju lite skillnad när man har en nyfödd mot för i vanliga fall, i det här fallet betydde det att både Elsa och jag sov i nästan fyra timmar i sträck under natten plus någon strötimme här och där. Annars har jag sovit mellan 20 min och 2-3 timmar totalt per natt, man blir liksom expert på att ha stenkoll på hur många minuter man sover.. Men när jag blir väckt på natten så behöver jag bara lukta lite i hennes hår så känner jag mig så glad att hon ligger bredvid ♥

Elsa föddes alltså för en vecka sedan, måndag den 18 November klockan 11.16, vägde 3245 g och var 48 cm lång. Hon föddes med kejsarsnitt och allt har gått jättebra, lite ont de första dagarna så klart men redan efter 4-5 dagar kände jag mig mycket bättre och nu efter en vecka så känner jag mig helt ok!

 


På bilderna ovan är Elsa 1 respektive 2 dygn gammal,  och hon sover mest hela tiden..


Andra dagen på BB kom en stolt Alva och hälsade på sin nya lillasyster!
Hon är så duktigt och vill krama och pussa ofta, men lite svartsjuk är hon emellanåt vilket såklart inte är så konstigt. Men hon hjälper gärna till, varje gång vi ska byta blöja står hon på sin pall bredvid och ger oss blöjor och trär på små sockor ♥






Bästa tipset till alla som har en nyfödd hemma, ett babynest! Det syns inte så bra på bilden, men Elsa sover väldigt gott i det precis som Alva gjorde. Elsa spenderade hela sitt första dygn med att sova, och nu efter en vecka så skulle jag säga att hon sover ungefär 18-20 timmar per dygn. Hon har 2-3 vakenperioder då hon är vaken mellan 1-2 timmar, men resten av tiden sover hon gott. Bäst sover hon på dagen då hon sover flera timmar i sträck, på natten vaknar hon ofta och vill äta, men somnar oftast om efteråt. När hon väl är vaken är hon jättesnäll, hon vill ligga i famnen och skriker sällan, bara när hon är hungrig. Men hon vill helst inte ligga helt still i famnen utan mest nöjd är hon när vi går runt i lägenheten!


 
Jag kan inte låta bli att sitta och titta på henne hela tiden och snusa lite på henne när hon sover, nu vet man ju att det bara säger svisch och så är hon tre år helt plötsligt! Världens finaste lillasyster ♥



Ett paket från Blafre

Publicerat: 2013-11-24 Kl: 18:04:52 | I kategori: Barnprylar | 1 kommentarer |





Idag hämtade Andreas ut mitt paket från Blafre som legat på postinlämningen och väntat hela veckan, och allt var superfint precis som väntat! Som jag skrev tidigare så sökte Blafre testpersoner på Instagram som ville handla från deras nya internationella webshop för att sen lämna en utvärdering, och jag anmälde mig såklart! Leveranstiden var väldigt snabb, 3 vardagar tog det bara att få paketet och innehållet är ju som sagt superfint.





Jag älskar Blafres retromönster, speciellt rådjuren och ugglorna är en favorit sedan tidigare. Jag beställde en anteckningsbok med rådjur samt två presentpapper med rådjursmönstret och cirkusmönster. Jag har flera stycken papper sedan tidigare som jag använt i diverse pysselprojekt som tex vimplar, burkar och som tapeter i Alvas hushylla. De har varit svåra att få tag på här i Sverige så det är verkligen toppenbra att de nu går att beställa.





Blafres plåtburkar finns i massor av olika storlekar och modeller, och Alva har flera stycken sedan innan. Just den här gula med rådjur på bilden har jag spanat på länge men den har alltid varit slut, så den blev jag himla nöjd över att den fanns i webshopen! Sen blev det ett fint pennfodral och en stor plåtlåda med ugglor också. Den ska Elsa få ha som minneslåda där jag ska lägga första bodyn och alla andra minnesgrejer man samlar på sig. Alvas minneslåda är proppfull, så kanske att hon också får en sån här plåtlåda då den är lite större än hennes gamla som är i A4 storlek, denna är några centimeter större!


 

Säg hej till Elsa!

Publicerat: 2013-11-20 Kl: 21:50:00 | I kategori: Elsa 0-1 år | 15 kommentarer |


 
 
Jag tänkte bara kika in en snabbis och säga tusen tack för alla hundratals grattis och lyckönskningar som trillat in på Instagram! För er som inte följer mig där så ser ni orsaken till alla grattis på bilden ovan, lillasyster Elsa ♥ Hon föddes i måndags klockan 11.16, var 48 cm lång och vägde 3245 g. En exakt kopia av sin storasyster som nyfödd med identisk mun, näsa och rufsiga frisyr och så fin att man inte kan ta ögonen från henne ♥

Som ni förstår så hoppar bloggen ner några steg på priolistan, men jag finns ju även på instagram som sagt om man vill följa oss, @elinochalva. Ni som precis har beställt i veckan eller funderar på att beställa mina grafiska tryck, jag säljer på som vanligt men räkna med en veckas leveranstid ungefär!



En himla massa barnrumsinspiration från Alvas rum!

Publicerat: 2013-11-17 Kl: 18:40:42 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 7 kommentarer |





För några veckor sedan var Alvas rum med i ett hemma-hos-reportage i lokaltidningen, och då fotade jag hennes rum innan de kom hit eftersom det typ aldrig varit så städat i hela rummet samtidigt förut. Oftast är det ju någon hörna där allt ligger huller om buller, men för en gångs skull var hela rummet tipp topp. Och när jag tänker efter så har jag inte gjort något blogginlägg med hela Alvas rum i samma inlägg, så jag tänkte att det var dags nu! Jag får många frågor både här i bloggen och på instagram angående vart hennes prylar är köpta, så det blir ett kombinerat inspirations/tips på köpställen-inlägg.  Varning för många bilder och låångt inlägg dock..





Jag flyttar om prylarna i Alvas rum rätt ofta, men så här såg det ut vid fototillfället
. Nu har jag flyttat hushyllan eftersom jag inte ville att den skulle ramla ner när hon sov, och den söta dockan och björnkudden är ju bebisens och ligger i spjälsängen och väntar. Men hur som helst. Vimplarna ovanför sängen har jag gjort själv av papper, ett väldigt enkelt och roligt pyssel till barnrummet!

Hushyllan som jag klätt med fina papper kommer från Sveas Design och björnkudden från Ferm living kommer från Miniroom (där också den underbara dockan kommer att komma in inom kort, själv köpte jag den från Danmark men nu kommer den snart att gå att köpa här i Sverige för alla er som frågat! Jag tipsar på bloggen när den finns att köpa!). Molnkudden är köpt för flera år sedan på Lagerhaus, och ugglan är också några år gammal och kommer från Lillatussilago.





Brevid sängen står en garderob från Ikea som vi använder som leksaksförvaring. Där får det plats alla Alvas böcker, spel, pussel, lego, tågbana, My little ponnys och lite annat smått och gott som man vill kunna gömma undan när det inte används. Vi hade en expedithylla innan men jag tyckte den såg stökig ut jämt, så jag blev himla nöjd med den stängda förvaringen!

Gungelefanten får jag väldigt ofta frågor om, men jag kan bara tipsa om att märket heter Kids company eftersom den är slutsåld där jag köpte den för några år sedan. Kakfatet kommer från Kids concept och godbitarna från bland annat Bombadill.





Alvas rum är nog himla mycket mindre i verkligheten än vad det ser ut på bilder, men jag har försökt göra olika "hörnor" eller vad man ska kalla det. Olika ställen för olika lekar. Kuddhörnan har hängt med sen förra lägenheten då hon bara var några månader gammal, och efter nästan fyra år börjar jag tröttna på den lite lite grann. Det är ju i princip samma kuddar som när hon var ett halvår gammal, så jag försöker lägga till någon ny kudde då och då för att det ska bli lite nytt iallafall! Alva älskar den och vill absolut ha kvar den, så det får hänga med ett tag till. Himla mysig att ligga och läsa böcker i är den iallafall så en kuddhörna rekommenderar jag till alla som ska inreda barnrum!

Roboten och den svarta ugglan är flera år gamla och är köpa på Lagerhaus, sen är molnkuddarna från Färg & form, några är hemmasydda och några är från Blafre. Molnen på boklisterna ovanför kuddhörnan har jag klippt ut själv i kraftigt papper.





Stringhyllan ovanför kökshörnan är en favorit, jag möblerar om ofta där också men den är alltid fylld med färgglada prylar! Den lilla diskbänken ska få ett skynke för hyllorna, det ser alltid lite rörigt ut även om det är nystädat. Lejontallriken och de söta pompomdjuren är designade av Ingela P Arrhenius, plåtburkarna kommer från Blafre, servisen i pastell från Ikea och ugglebrickan från Isak.





När vi köpte en större säng till Alva så möblerade vi om lite grann, och jag hade tänkt göra om på väggarna också. Men nu får det vara som det är, vi har betongväggar överallt så det är ett himla projekt varje gång en hylla eller tavla ska skruvas upp.

Det jag får mest frågor om fortfarande är nog den prickiga mattan. Det är en ullmatta som är sjukt jobbig att hålla ren, men fin är den och kommer från Mio för några år sedan. Hyllorna brevid Alvas säng kommer från danska Sebra och går även att hänga upp på väggen om man vill.

 
 

 Molnkrokarna kommer från Åhlens och den söta resväskan från Mini labo. Sen är det en hel del hemmapysslat också, som molnet och regndropparna som jag gjort av papper och tygbokstäverna som jag sytt. Printsen med räven och ugglorna är från mitt eget märke elina studio och går att köpa här i bloggen, gå in på "mina barntavlor" i vänstermenyn för att se alla mina motiv. Den söta nattlampan såg jag precis kommit in hos Miniroom, väldigt prisvärda då de kostar just över hundralappen!





Lite magbilder vid sjön!

Publicerat: 2013-11-16 Kl: 18:27:28 | I kategori: Gravid med nr 2 | 8 kommentarer |





När jag var gravid med Alva tog vi jättefina magbilder vid sjön här i närheten, så det ville jag göra den här gången också! Jag hade väl en tanke att vi skulle vara på samma plats och att vi skulle ta dem i samma vecka som sist vilket var i vecka 24, men så blev det visst inte. I nästan vecka 37 är de här bilderna tagna, och platsen är inte samma men jag är glad att vi lyckades ta oss ut och fota innan bebisen kom iallafall! Nu är jag i vecka 39 (38+1) så vi ska försöka komma ihåg att ta några bilder under helgen också då vi inte fotat sen bilderna i inlägget togs.




Vi lyckades få Alva också på samma bild som mig och magen för en gångs skull, hon brukar inte vilja vara med så ofta på kort längre!



Annars har det varit en lugn start på helgen, Alva har varit hos sin farmor och farfar idag medans Andreas jobbat och jag har vilat, försökt komma ikapp med min bokföring och packat klart BB-väskan. Så himla mysigt med alla små pyttekläder, det är Alvas gamla så får hänga med en omgång till. Allt sker visst lite senare vid denna graviditet, jag beställde babyskyddet till bilen i onsdags och idag köptes såna där smågrejer från apoteket som man ska ta med sig till BB. Tror jag hade väskan packad betydligt många veckor tidigare förra gången!

Hos barnmorskan i onsdags såg allt bra ut - hjärtljuden låg som vanligt på runt 140 (138 tror jag), SF-måttet ligger precis på kurvan och vikten stod fortfarande på 14 kg plus, samma som för två veckor sedan. Så nu är det bara bebisen som fattas ♥


 
 

Pysseltips - Minivimplar av washitejp!

Publicerat: 2013-11-15 Kl: 20:07:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 7 kommentarer |






Den här veckan har Alva varit hemma med feber och hosta, och eftersom jag är väldigt höggravid och orörlig så har det blivit mycket ritande och pyssel. Men jag ska inte klaga, det är första gången sedan hon började förskolan efter sommaren som hon blivit sjuk. På farsdag dekorerade jag en burk med hemmagjorda skorpor med små vimplar av washitejp, och då tänkte jag genast att jag måste göra fler såna. Jag gjorde även liknade och satte på Alvas tårta när hon fyllde år senast, så de passar ju lite varstans! Just washitejp tycker jag är så himla smidigt när man pysslar med Alva, för det spelar ingen roll hur och vad hon sätter fast dem på eftersom de inte lämnar några märken. Det enda negativa är att hon använder upp mina favoritejpar haha..

Minivimplarna gjorde jag bara så att jag använde en vanlig tråd som jag vek små tejpbitar över och klippte i rätt form, hur enkelt som helst!





Den mittersta vimpeln har Alva gjort helt själv utan hjälp, hon var väldigt stolt över den och tyckte den var så fin ♥ Den hänger också i huset såklart men kom upp först efter att jag fotat..



De rosa papperen kommer från Blafre och den med harlequinmönster och träden är Ferm livings miniatyrtapeter till dockhus som man kan skriva ut gratis (googla!).


Trevlig helg!




 

Äntligen Blafre!

Publicerat: 2013-11-14 Kl: 12:07:29 | I kategori: Barnprylar | 4 kommentarer |




Eget kollage med bilder lånade från Blafre.com



Ett av mina favoritmärken när det kommer till barnprylar är norska Blafre, och i veckan har de äntligen börjat sälja internationellt via sin webshop! Det är några specifika prylar som jag försökt hitta här i Sverige men som varit slut överallt, men i deras webshop finns ju i princip allt! Jag köper tex alltid deras fina omslagspapper på Room när jag besöker Stockholm typ en gång per år och använder i diverse pysselprojekt, men nu finns de alltså att beställa istället. Rena rama julafton..

På instagram kunde man häromdagen anmäla sig som testperson för deras nya webshop, då fick man en rabattkod på ett köp och ska sen utvärdera vad man tycker om webshopen och leveranstiden. Såklart jag anmälde mig, och nu har jag klickat iväg en liten beställning som jag ser fram emot!


 

Elina studio hos Miniroom!

Publicerat: 2013-11-11 Kl: 21:06:40 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 4 kommentarer |






Här händer det roliga grejer bakom kulisserna minsann, men nu kan jag äntligen skriva att en del av mina grafiska tryck från och med nu går att köpa hos Miniroom.se! Det känns verkligen superkul, jag gillade Miniroom från första stunden jag besökte webshopen så att få sälja mina prints där är verkligen toppen!

Så nu kan ni handla massor av julklappar från samma ställe, förutom mitt eget märke elina studio så finns det jättemycket fint från bland annat Ferm living, Sebra och Kids concept. Jag vet även några fler varumärken som är på gång som kommer att bli väldigt uppskattade, jag tipsar om dem när mer de kommer in!





Ni hittar alla mina prints hos Miniroom under kategorin Tavlor & Posters, här!


Jag vill även passa på att ge ett stort tack till Jenny som är Minirooms grundare då jag tycker att det är väldigt kul att se att hon vågar satsa på små okända varumärken och inte bara stora etablerade! Det var faktiskt därför jag fastnade för Miniroom vid första besöket (utan att veta att jag skulle börja sälja där alltså..), att det var en sån bra mix av stora och små varumärken med vissa produkter som man knappt hittar någon annanstans!



 

Farsdagsfirande och skorpor

Publicerat: 2013-11-10 Kl: 20:59:13 | I kategori: Mat & bak | 0 kommentarer |






Idag har vi firat farsdag hela dagen lång, jag älskar firande av olika slag så en bra dag alltså! Imorse firade jag och Alva Andreas med frukost på sängen, ett litet paket och ett fint kort som Alva gjort. Det var så himla gulligt, hon limmade fast bokmärken med My little ponnys och så skrev hon Pappa, Mamma och Alva (ja eller hon skrev faktiskt Mika också i ena hörnet, tydligen räknas hon också in i vår familj haha..) Sitt eget namn har hon skrivit massor av gånger, men Mamma och pappa var första gången hon fick till rätt på alla bokstäver, och allt på samma kort till och med ♥ Ja alltså en sån där typiskt grej som ingen annan än en själv som mamma tycker är så speciell..

Sen har vi ätit tårta hos Andreas familj, och efter det blev det tacomiddag hos mina föräldrar. Min pappa fick hemmagjorda skorpor i farsdagspresent som jag bakade idag. Till jul bakar jag alltid Leilas saffransskorpor men eftersom det bara är november fick det bli ett annat recept idag, kaffeskorpor! Jag gillar inte kaffe själv så jag kan inte säga hur goda de är, men pappa gillade dem iallafall så jag tänkte jag lägger ut receptet här! De var enkla att göra och är en bra gå-bort-present tycker jag. Jag och Alva bakade dem tillsammans för ett tag sedan när Alvas farmor fyllde år och då tog de typ en timme att göra eftersom Alva vill mäta, hälla och röra själv.. Idag gjorde jag dem nästan helt själv, och då tog det knappt en halvtimme.






De små vimplarna runt burken gjorde jag bara med tråd och washitejp, och när jag var klar insåg jag att det skulle vara himla fina att sätta i ett dockhus! Tror jag ska göra en till och sätta fast i hushyllan som Alva har på väggen.


Recept - Skorpor med kaffebönor (Matklubben.se)

100 g mjukt smör
1 dl råsocker
½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
1 dl sötmandel
½ dl kaffebönor
5 dl vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175 grader.

Vispa smör, strösocker, råsocker och vaniljsocker krämigt. Rör ner ett ägg i taget.

Hacka sötmandlarna grovt stöt kaffebönorna i en mortel.
Blanda mandeln och kaffebönorna med vetemjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner det i smeten.

Forma degen till två rullar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda längderna i mitten av ugnen i c:a 25 minuter.

Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader.
Skiva längderna i c:a 1 cm tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten.

Torka skorporna i mitten av ugnen (som nu är 125 grader) i c:a 10 minuter eller tills de är helt torra. Du kan även stänga av ugnen och låta skorporna stå kvar till dess att dom torkat helt.



Trevlig kväll alla ni som kikar in här! Nu ska vi se några avsnitt av serien Bron, jag har inte sett någon speciell serie på flera år men vi började se denna i fredags för att hänga med vad alla pratar om.. Man blir lätt beroende, skulle tror att det bara tar någon dag eller två innan vi plöjt igenom första säsongen! Tipsa gärna om någon annan bra serie att följa!


 

Godnattmoln och cirkus till salu!

Publicerat: 2013-11-09 Kl: 12:27:04 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 0 kommentarer |




Godnattmolnet i rosa! A4 kostar 150 kr och 30x40 cm kostar 190 kr. Bilden visar ett print i storleken 30x40.



Godnattmolnet i blått. Bilderna blev lite dassiga i färgerna, de ser mycket finare ut i verkligheten! Det är så svårt att fota nu när det börjar bli så mörkt och grått ute, verkligen lättare på sommaren när det är ett helt annat ljus.


Nu finns det två nya motiv till salu, godnattmolnet som finns i rosa och blått, samt cirkusen! Alla mina motiv går att kika på och beställa via min blogg om man går in på "mina barntavlor" i vänstermenyn, men en hemsida är på gång och jag hoppas att den ska vara klar under nästa vecka! Men än så länge är det bloggen som gäller alltså.


 

Cirkusen! Denna är mycket finare färger i verkligheten, men jag orkar inte fota om så det här får duga! På bilden ses ett print i A4.

 
Hoppas att ni alla får en fin helg ♥
 
 

Molnmobiler till barnrummet!

Publicerat: 2013-11-04 Kl: 13:49:19 | I kategori: Barnprylar | 2 kommentarer |



Alla bilder kommer från Etsy.com, länk till alla säljare finns längst ner i inlägget.



När Alva var liten tänkte jag sy en molnmobil åt henne, men det blev aldrig av då det var under den perioden då hon ändå började ställa sig upp i spjälsängen och ville dra sönder allt hon såg.. Det var över tre år sen, och jag har tröttnat lite på moln däremellan nångång men nu är jag definitivt inne i en älska-moln-period igen och kan typ inte få nog!

Jag tycker ju att det är kul att pyssla och göra saker själv när det inte är allt för avancerat, och just moln och regndroppar är ju väldigt enkla former att jobba med så en molnmobil bestämde jag direkt jag blev gravid att jag skulle göra till bebisen istället. Fast nu är det plötsligt ganska lite tid kvar trots att jag haft nästan nio månader på mig, så jag velar lite om jag verkligen ska sy en som jag tänkte från början, eller om jag ska göra en i papper vilket känns betydligt enklare. Alva har ju ett regnmoln och regndroppar ovanför sin säng som jag gjort i papper vilket tog ungefär totalt 30 minuter att göra, men tyg känns ju lite finare. Ja vi får se hur det slutar!




Alla bilder är lånade från Etsy.com och kommer från dessa säljare, 1, 2, 3, 4, 5&7,  6, 8, 9, 10,



Jag försöker undvika att kopiera någon annans design rakt av när jag pysslar även om alla såklart inspireras av varandra, men inspiration till molnmobiler finns i tusentals på nätet så det är lite svårt att komma på någon helt egen idé när det kommer till dessa. Det blir nog någon slags blandning av olika beroende på om jag gör i papper eller tyg. Typ ska molnet ha ögon eller inte? En droppe på varje snöre eller flera droppar? Platta droppar eller fyllda droppar? Jag tänkte försöka mig på både moln och någon luftballong, det är så himla fint! Fast sy en luftballong tror jag inte att jag orkar, så isåfall blir det nog i papper. Fortsättning följer..








Vinnaren i tävlingen i samarbete med Miniroom!

Publicerat: 2013-11-04 Kl: 13:42:38 | I kategori: Tävlingar | 0 kommentarer |


Nu är vinnaren utsedd i tävlingen i samarbete med Miniroom, stort grattis till Sandra Mårtensson som vinner ett presentkort värde 500 kr!

Alla ni som var med och tävlade och lämnade er mailadress kommer att få ett erbjudande från Miniroom via mail, så ingen går lottlös i denna tävling!

RSS 2.0