Prettypegs!

Publicerat: 2017-08-30 Kl: 21:48:24 | I kategori: Hemma hos oss - Elsas rum | 0 kommentarer |


 
 
Elsas bord har fått sig en liten uppdatering i form av nya fina ben! Så snygga tycker jag, de passade så bra till golvet och byrån bakom. Märket på benen är Prettypegs och vi säljer dem även i min webshop Little venue.
 
 
 
 
Bordet och stolarna är något som används varje dag, Elsa älskar att leka med sitt kök och servera fika till både gosedjur och riktiga vänner vid bordet! Dock brukar det inte vara så här tomt, hon dukar gärna fram ungefär alla köksleksaker hon äger på samma gång  (vilket inte är lite, det är knappt att man brukar se bordet hehe..)
 
 
 
 
Lite detaljer ♥ Tapeten i bakgrunden kommer från fantastiska Mrs Mighetto och söta lilla lammlampan och träfigurerna kommer även den från min webshop.
 
 
 
 
Eftersom jag ledsnar rätt fort så kommer det att hända lite nytt i Elsas rum inom kort! Inte någon stor förändring men ska måla hela rummet grått (förutom tapeten då, men de vita väggarna som är till höger) och byta ut någon möbel eller två! Men det är ju själva planerandet och fixandet som är det roligaste så det ska bara blir superkul!
 
 
 

Lite sommarfavoriter!

Publicerat: 2017-08-27 Kl: 21:34:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 0 kommentarer |





Man kan ju tro att alla rum borde vara klara nu när vi bott i huset över ett år men nej. Sånt som är klart för länge sen har jag redan börjat planera nåt nytt för och vissa ställen kan jag inte bestämma mig så där händer inget alls eller lite olika från månad till månad.
 
Alvas lilla vägg till vänster om myshörnan är en sån vägg där det flyttas runt möbler hela tiden, tanken från början var några tavellister med böcker och förvaring nedanför men så fort det kommer till att borra i väggen så blir jag lite osäker så just nu står klädställningen här med några favoriter! Jag är lite sugen på att tapetsera med den underbara tapeten Blossom som vi stylade med på Nolia, den syns i mitt förra blogginlägg. Dock är denna väggen lite svår då det är en kant som står ut så ska fundera lite till!
 
 
 
 
Plagg från Tiny cottons, Bobo choses och Mini rodini. Elsa växer så det knakar och kan knappt ha några plagg från förra sommaren medans Alva däremot har haft samma storlek länge! Pandakjolen från Mini rodini är en favorit från förra året och fiskkjolen köpte jag faktiskt för två somrar sedan och den passar än!
 
 
 
 
Här ser man rummet lite mer i helhet, men kan som sagt inte bestämma mig för om jag ska borra upp tavvellister på väggen till vänster eller om det blir ny tapet! Det mesta på bilden kommer från min webshop Little venue men inte allt, så lämna gärna en kommentar om ni undrar om något speciellt då det var lite väl många grejer på bilden för att skriva ut vart allt kommer ifrån!
 
 
 
 
Hehe det är tur vi har många gosiga kuddar hemma då tröttheten slår till ♥
 

På Noliamässan med Little venue

Publicerat: 2017-08-22 Kl: 18:39:00 | I kategori: Inredning | 0 kommentarer |


 
 
Förra hösten fick vårt företag Little venue vårt första inredningsuppdrag, vi anlitades att bygga upp inspirationsytor i form av fyra barnrum på en barnmässa här i Umeå som hetter Nolia kids. Just innan sommaren fick vi återigen förfrågan från Nolia om att delta på höstens Noliamässan som är Norrlands största mässa med ca 100 000 besökare, och ganska snabbt bestämde vi oss för att delta.
 
Vi visste att det skulle bli tufft, mässan pågick i 9 hela dagar och eftersom vi bara är två stycken som driver företaget så var vi tvungen att vara på plats själva hela tiden plus att det tog några dagar att bygga upp montrarna men trots att vi var helt slut efteråt har det varit så skoj! 
 

 
 
Rum nummer ett tapetserade vi med den fantastiska tapeten Blossom från Mr Perswall. Jag är så himla sugen nu på att tapetsera den här hemma med, men har inte helt kommit på vilken vägg den skulle passa så vi får se här framöver vad som händer!
 
De flesta produker vi har stylat med kommer från vår egen webshop Little venue, men inte möbler och vintageprylar (som är min kollega Maries som hon fyndat på loppis) utan vi ville inte bara visa produkter vi säljer utan mer inspirera och visa på hur vi kan inreda nu när vi erbjuder inredningstjänster både lokalt och på distans! Så ni som är sugna på att få hjälp att inreda ett tex ett barnrum kan kika mer på vår hemsida angående priser, eller maila oss ♥
 
 


 
Den runda hyllan från Ferm living är en favorit, passar både barnrum och vardagsrum! Ni hittar även lammlampan, prickig kudde, rund bonad och miniprints i vår webshop.
 
 
 
 
Svantofflorna är också en favvo, så fina både att ha som prydnad nedanför sängen när de inte används och kul för barnen att gå runt med då det är små bjällror som låter. Elsa älskar dem!
 
 
 
 
Här ser man rummet från andra sidan, vi målade båda sidoväggarna ljusrosa i detta rum och i det andra rummet målade vi grått.
 
 
 
 
Förutom vår inspirationsmonter så hade vi en säljmonter där vi sålde lite produkter från webshopen. Superkul att så många av er var förbi och sa hej och shoppade, vi blev verkligen positivt överraskade av hur mycket vi sålde på plats och blev så glada att så många gillade vårt sortiment!
 
 
 
 
Rum nummer två tapetserade vi med den fina tapeten Seaside från Ferm living. De coola vintagestolarna är Maries men det mesta i rummet säljer vi annars i webshopen tex matta, tält, lampor, kuddar, förvaring mm.
 
 
 
 
Den fina kaninlampan Joseph är en av våra personliga favoriter, vi var först i Sverige med att sälja dessa och de har verkligen blivit populära vilket är superkul att se!
 
 
 
 
Lite sorgligt var det allt efter nio dagars mässa när allt skulle rivas igen, men förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan ett liknande inredningsuppdrag dyker upp! Som sagt, vill ni anlita oss både som privatperson eller företag, lokalt eller på distans är det bara att kika in på hemsidan och läsa mer om våra inredningstjänster här!
 
 

Från insta!

Publicerat: 2017-08-21 Kl: 22:30:52 | I kategori: Instagram | 0 kommentarer |


Innehåller reklam i form av annonslänk för Ellos och Jotex
 


 
Det får bli en liten summering från den senaste tidens instagrambilder medans jag håller på att redigera bilder till kommande inlägg!
 
Idag har Ava börjat ettan, min stora fina tjej ♥ Imorse var det upprop och alla barnen fick en egen bänk med kritor, penna och sudd med sitt namn på. Så stort! Sen tågade dom iväg hela klassen mot en skolstartsfest i gympasalen där hela skolan skulle sjunga ihop medans vi föräldrar fick vinka hej då. Jag hoppas att hon kommer att älska skolan, hon ser iallafall väldigt mycket fram emot att få läxor så det är ju positivt.
 
Bilden ovan är från veckan innan fritids startade då hon testade på styltor (och såklart var duktigare än mig trots att det var hennes första gång).
 
 
 
 
Här ser ni en bild från Noliamässan där jag och min vän Marie ställde ut med vårt företag Little venue! Vi stylade två stycken barnrum som inspirationsyta och så hade vi en säljmonter där vi sålde produkter från vår webshop.
 
Totalt elva dagars jobb i princip utan rast men det var det värt, så roligt att få visa upp oss och våra inredningstjänster och träffa alla nya kunder! Men jag kommer att visa mer från Nolia i ett eget inlägg snart, ska bara gå igenom alla bilder.
 
 
 
 
Lite reashopping är ju aldrig fel! Jag har inte köpt något alls från Mini rodinis nya höstkollektion men några plagg med noter från sommarkollektionen fick följa med hem till 50 %. Vi åker utomlands i höst så då blir det syskonmatcning deluxe igen!
 
 


 
Lite fina sommarplagg på Alvas klädställning (som vi i och för sig knappt hunnit använda pga mest regn) och en lillasyster som helst hänger i storasysters rum när hon inte är hemma ♥
 
 
 
 
Jag blir alltid glad när jag ser alla pastelliga finheter på Elsas lilla kökshylla ♥ Lämna en kommentar om ni undrar om något speciellt på hyllan då det var för mycket för att länka allt men det mesta kommer från min webshop (Little venue)
 
 
 
 
Är det inte typiskt att det fina vädret kom veckan innan  barnen började fritids/förskolan och vi började jobba? Men hela tre gånger den veckan hann vi bada åtminstone, det hade varit lite trist att komma tillbaka till jobbet utan att hunnit bada alls på hela sommaren! På bilden besökte vi min kompis Lovisas stuga vid havet, så himla härligt!
 
 



Lite smått och gott till hemmet som kommer från Ellos och Jotex . Jag gillar verkligen kombinationen av grått, trä och puderrosa så just nu så är det den färgkombon i vardagsrummet. Men varje höst blir jag så sugen på senapsgult så det blir säkert ett byte snart igen om jag känner mig själv rätt!
 
 
 
 
Avslutar med Alvas fina säng från Mrs Mighetto & Prettypegs ♥ Den säljer vi också i vår webshop tillsammans med tex kuddar, påslakan, svan och kaninlampa.
 

Finaste krocketspelet!

Publicerat: 2017-08-08 Kl: 21:39:23 | I kategori: Barnprylar | 0 kommentarer |





Måste bara visa detta, vi har tagit hem typ det finaste krocketspel jag sett till webshopen så självklart fick det hänga med hem! Elsa såg det redan i bilen och blev helt exhalterad men det regnade då så vi fick vänta något dag med att testa ute på gården.


 
 
Det skiljer ju fyra år mellan Alva och Elsa så det är exta kul med saker som passar dem båda! Annars är det lätt att vissa saker är för svåra för Elsa eller för simpla för Alva om det ska passa den andra men detta tyckte båda var kul.
 
 
 
 
Krocketspelet kommer från det franska märket Vilac som tillverkar väldigt många fina träleksaker, och då både jag och min kollega Marie är väldigt svaga för kombinationen snyggt+roligt så känns det kul att ha tagit in Vilac i sortimentet. Ni hittar det här!
 
 
 

Lite nytt i vardagsrummet!

Publicerat: 2017-08-04 Kl: 22:29:31 | I kategori: Hemma hos oss | 4 kommentarer |


Inlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar
 



Äntligen är vårt vardagsrum tillbaka som vanligt igen efter att ha haft en vattenläcka som gjort att en del av golvet och väggen har brutits upp och bytts under sommaren. Möbler har stått mitt i rummet i veckor så det kändes himla skönt att kunna rulla ut nya mattan som jag beställde från Ellos tidigare i sommar!
 
Jag tipsar om att Ellos åter igen har en superbra rabatt, 25 % på ett helt köp som även gäller möbler! Koden är 365405 och den aktiveras i varukorgen.

*Villkor (365405): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-08-06. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.
 
 


 
Rullvagnen från Normann Copenhagen med lite finheter ♥ Förvaringskorgarna kommer också från Ellos och finns i massor av olika former och storlekar, de har verkligen fått in mycket snyggt den senaste tiden!
 

 
 
Älskar gungstolen som är från Ikea, väldigt skön att gunga i också tycker både vi vuxna och barn. Nästa projekt  här i vardagsrummet är en tavelvägg ovanför soffan samt att måla väggarna nån grå nyans, vi har vitt i hela huset nästan så saknar lite färg (även om grå kanske inte räknas som "färg" men men..)
 
 
 
 
Jag brukar döda alla levande växter rätt snabbt men det här elefantörat har jag lyckas hålla vid liv rätt länge nu, och växer gör den med! Kudden i bakgrunden är också beställd från Ellos rabatten jag tipsar om först i inlägget gäller tom söndag så skynda fynda!
 
 
 

RSS 2.0