Enhörningar och regnbågar!

Publicerat: 2016-02-09 Kl: 21:40:00 | I kategori: Hemma hos oss - Elsas hörna | 4 kommentarer |





Jag använder sällan systemkameran längre då det är så enkelt att fota med mobilen, men ibland händer det att jag drar fram kameran ändå! Det är kul att ha lite bilder från vardagen och inte bara på födelsedagar och semestrar som det oftast blir. Jag kom på att jag nog inte ens har fotat i hela Elsas rum sen det blev klart i slutet av sommaren så det får bli nästa fotoprojekt!





Jag älskar verkligen Mini rodinis nyaste prints med regnbågar och enhörningar, och speciellt den mintfärgade var ju helt underbar på Elsa ♥ Jag köpte storlek 92/98 så har hon något att växa i, den kommer att passa länge då ärmarna är uppvikta ett varv.





Vi älskar leksaker som är både fina, hållbara och roliga att leka med ♥ Stapelfigurerna har jag köpt från England men den fina regnbågen och vita molnen kommer från Pixistuff (finns på instagram).

 

Lite instagram!

Publicerat: 2016-02-08 Kl: 20:40:00 | I kategori: Instagram | 1 kommentarer |




Elsa gillade vår nya Sebradocksäng Kili från miniroom.se och tyckte att den passade bättre till henne än till dockorna, så gulligt ♥


Jag förstår verkligen varför februari kallas för vabruari, för herregud så sjuka vi varit den senaste tiden! Både jag och barnen har haft feber och varit förkylda med hosta och har varit i omgångar ända sen jul och nu är vi alla sjuka igen trots att vi knappt hann vara friska där emellan. Men lite instagram har jag hunnit med ändå den senaste veckan så jag tänkte bjuda på några bilder här också i väntan på att jag hinner blogga!




Mini rodinis senaste kollektion är ju helt fantastisk! Jag älskar enhörningarna så det blev en hel del såna plagg till tjejerna, inte bara dom på bilden utan lite fler på väg så jag får se sen vad jag behåller men det var länge sen jag fastnade för ett print så mycket som detta!



Alvas säng med den fina molnfilten från Born n monday som vi använder som överkast!



En närbild på docksängen, så himla fin!
 


Några av mina prints när jag packade ordrar häromdagen! Ni hittar alla mina prints på min hemsida elina studio!



En gammal bild på vårt vardagsrum men vi ska snart sälja vår lägenhet då vi flyttar till nybyggt radhus i maj! Så himla kul det ska bli, jag längtar verkligen till att få bo större men själva rensningen/packningen/flyttningen hade jag helst sluppit..
 


En till bild på ett av mina prints, You make me happy som syns i storlek A3 på bilden!

 
 
En till bild från Alvas rum med den fina virkade rävmattan som kommer från Mooi baby! Nu när vi flyttar så blir det ju att möblera barnens rum på nytt och det är verkligen något jag ser fram emot. Alvas rum kommer att vara något mindre men jag hoppas att vi får plats alla grejer som hon har nu!
 
Ha en fin vecka allihopa ♥

 
 
 
 
 
 
 

Alva sex år!

Publicerat: 2016-02-03 Kl: 20:19:28 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 0 kommentarer |


Jag tänkte att jag skulle blogga lite från Alvas sexårsdag även om det var några veckor sen nu! Det har verkligen varit galet mycket den senaste tiden så att blogga har inte hunnits med alls, ni som följer mig på instagram har ju lite koll på vad som kommer framöver men jag ska blogga om det här också såklart så fort jag får lite tid ♥




Jag älskar ju att dekorera och förbereda så när Alva vaknade på morgonen så möttes hon av en hög presenter och dekorationer!



De flesta dekorationerna denna födelsedag kommer från Theo & jag, tex de här söta japanska pappersballongerna i form av djur!



Elsa paxade såklart ballongen, ballongtokig som hon är! Det söta rådjuret kommer från Etsy, jag köpte den redan i början av hösten men har sparat den till födelsedagen!



Jag älskar när köket är kalasklart med alla pasteller och dekorationer, när vi flyttar till vårt nya radhus senare i vår ska jag definitivt få bort det svartvita och få in lite mer mjuka färger och pasteller!



Tårtan blev först väldigt enkel med en rosett och vimplar, men eftersom Alva ville ha en uggletårta för fjärde gången så gjorde vi marsipanugglor också och satte dit innan gästerna kom!



Haha det här var ju bara så gulligt, här hade Elsa fått tag på ännu fler ballonger som hon såklart vägrade ge tillbaka..



En närbild på alla fina dekorationer innan gästerna kom!



Såhär blev tårtan sen när vi gjort ugglorna, och jag blev faktiskt väldigt imponerad av att Alva gjorde två av dem helt själv utan hjälp, hon är som mig och gillar att pyssla och hennes blev ju till och med finare än min egen haha..




Födelsedagsbarnet fick ett set med ansiktsmålning i present, så självklart ville hon testa det innan våra familjer kom och firade henne! Förutom det så fick hon utav oss två set med Lego friends, flera böcker (Lassemajas detektivbyrå och Astrid Lindgren), lite olika pyssel, några Playmobil djur och en liten kanin på batterier som skuttar omkring. Från våra familjer fick hon bland annat baddräkt/badlakan/simglasögon till sin simskola, fler böcker, pyssel, frostdockor och lite mer Lego friends men hon älskar verkligen att bygga med Lego nu så hon var jätteglad över alla presenter!



 Blåser ut alla ljusen på första försöket, vår duktiga sexåring som blivit så stor ♥

 
 

RSS 2.0