Lekparkshäng

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 20:03:00 | I kategori: Utomhus | 9 kommentarer |


I måndags var vi lediga tillsammans hela familjen och besökte Erik, Elin och Sune hela dagen lång. Vi tog massor av fina kort, men eftersom jag har jobbat resten av veckan så har jag inte hunnit att lägga ut bilderna förrän nu, men bättre sent än aldrig som man säger. Det tar så himla lång tid att redigera alla bilderna när Andreas envisas att fota i RAWformat, så man måste sitta och spara om varenda bild till Jpeg för att kunna använda dom.. Hur som helst, Alva och Sune verkar gilla varandra jättemycket, speciellt Alva har pratat om Sune varenda dag sen vi träffades. Uune säger hon och pekar på lekparken för att visa att de minsann hade lekt där tillsammans! Och hon var så gullig på lekplatsen då Sune ramlade och blev ledsen, för då skulle Alva försöka trösta genom att stryka på Sune..

 

Coolaste kidsen! Alva har stenvägrat att använda solglasögon, men jag tror att det gick bra nu då hon såg att Sune använde sina!

 

 

Den gigantiska lekparken vi var i ligger supernära där vi ska flytta i höst, precis vid nydalasjön. Här står vi och spanar på fåglar, Alva pekar och säger pippi!

 



Mellan lekparksbesöken hann vi med årets första grillning medans Alva och Sune låg och sov - lovely!



Det är ju tur att papporna har barnasinnet kvar när våra egna barn är för små för att kunna klättra i såna här ställningar..




♥♥♥

På väg till lekparken passade vi på att kolla in hur bygget går för vår nya lägenhet, och nu är femte och sista våningen på plats. Vi ska bo på fjärde våningen och får förhoppningsvis utsikt över sjön ifall inte några höga träd är i vägen! Eftersom alla lägenheter ser likadana ut gick vi in och kollade på lägenheten på nedre plan, och jag måste säga att den kändes mycket mindre än vad jag trodde, men det kanske beror på att det bara var betong överallt. Speciellt Alvas rum kändes pyttelitet, inte något större än vad hon har nu vilket jag blev lite besviken på då jag trodde att det skulle vara ganska mycket större och redan har möblerat och planerat allt i minsta detalj i mitt huvud.. Men planlösningen är lite annan än vad vi har nu, så förhoppningvis lyckas jag klämma in alla saker som jag har tänkt i hennes rum, och med nya tapeter så kommer det ändå att kännas nytt och fräscht!

Reashopping!

Publicerat: 2011-04-28 Kl: 12:26:56 | I kategori: Shoppat till Alva | 3 kommentarer |


 

Bikini, solhatt och tights till Alva, inte ens fyrtio kronor betalade jag för allt! Bikinin vet jag dock inte hur mycket den kommer att bli använd eftersom vi säkert kommer att köpa en sån där UVdräkt, men den var ju så söt..


Regnjacka, täckbyxor, fleecefodrad gummijacka och matchande byxor, och jag betalade inte ens tvåhundra kronor för allt!


En hel påse med reagrejer kom jag hem med från jobbet förra veckan, men jag har inte hunnit att packa upp den förrän nu. Egentligen försöker jag att inte köpa så mycket onödiga saker till Alva just nu (något som jag är expert på..) eftersom vi kommer att måsta spara en hel del pengar till flytten i höst, och alla tillvalen till lägenheten kostar mycket mer än vad vi räknat med. Men eftersom det var både halva reapriset och clubrabatt så var jag ändå tvungen att passa på även om kläderna kommer ta en massa plats i garderoben några månader innan storlekarna passar. Det känns som att det kommer att gå åt en hel del ytterkläder i höst när Alva börjar på dagis, så nu har jag ju iallafall en uppsättning klar! Påsen innehöll även några saker till mig själv, en svart klänning till exempel och några duschkrämer som också var på halva reapriset, men det är sånt som jag gillar att köpa billigt av när jag får tillfälle och bunkra upp med så att vi alltid har hemma.

Nu är det snart jobbdags för mig, jag ska bara slänga i mig lite lunch och cykla iväg. Det är mycket tråkigare att jobba kväll nu när Alva ligger och sover när jag kommer hem, men dagen blir himla lång när vi alltid kliver upp då Alva vaknar klockan sju, så man får mycket gjort innan det är jobbdags! Förmiddagen har vi spenderat i lekparken här bredvid - Alva har skyfflat sand i sin hink medans jag har suttit brevid och solat!

molnmobil

Publicerat: 2011-04-26 Kl: 22:17:00 | I kategori: Inredning -Barnrum | 11 kommentarer |



Bild lånad från Hjärtat mitt


Den här fina molnmobilen från Färg & Form skulle jag köpa på studs ifall Alva var lite mindre, men nu är hon för gammal för en mobil ovanför sängen.  Jag stod och fingrade på den i en butik när jag och mamma var i Stockholm förra helgen, men den fick stanna kvar på hyllan även om den var riktigt fin! I och för sig så kan man ju hänga den i fönstret eller bara i ett hörn i taket också om man vill, den behöver ju inte hänga ovanför spjälsängen..

Världens största tack till alla er som röstade på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum, jag blev så himla glad att så många röstade på oss och lämnade så gulliga kommentarer! Tävlingen är nu avslutad och vi blev en av de tio finalisterna, en femteplats hamnade vi på till slut! Nu är det en jury som avgör vilket bidrag som blir vinnaren av en I-pad och ett tidningsreportage, men alla tio finalister vinner ett presentkort på Ikea på hela tusen kronor!!! Jag tror tyvärr inte att vi kommer att vinna hur partisk jag än är och såklart hejar på mig själv, men ett av rummen som gick till final var så himla fint och kommer säkert att vinna, det såg precis ut som jag skulle önska att Alvas rum gjorde.. Men jag är superglad över att vi kommit till final och vunnit presentkortet, jag har nog aldrig vunnit något större än typ hundra kronor på triss, så ett stort tack ♥

Påsken i bilder

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 22:40:08 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 8 kommentarer |


 

Vi har haft en sån underbar påsk hela familjen, men man kunde knappt tro att det verkligen var påsk då vi alltid brukar ha en massa snö då. Jag hade inte riktigt fattat hur varmt det egentligen skulle bli, så jag hade packat både täckbyxor och vinterskor som jag alltid gör när vi åker till Lillsele över påsk. Behöver jag ens nämna att jag knappt behövde packa upp några av kläderna jag hade med mig, det var snarare så att man ville vara så lättklädd som möjligt för att inte svettas ihjäl. Nina var så smart att hon hade med sig en bikini medan jag satt och svettades i mina vinterskor som var det enda paret jag hade med mig.. Men jag ska absolut inte klaga, det var så himla skönt att sitta i solstolarna hela dagarna och bara njuta av solen och värmen och jag har till och med fått lite färg! Alva trivdes hon också och älskade att vara utomhus och leka hela dagarna!

 

Vår vår vår! Alla fina naturbilder är tagna av Andreas så dem kan jag inte ta åt mig äran för..

 

 

Här på älven brukar vi sitta på isen varje påsk och grilla och sola ifall det är fint väder, men nu var det knappt någon is kvar så vi fick hålla oss på land!




Min mamma letade fram den här gamla kärran som min morfar har snickrat ihop en gång i tiden, gissa om Alva gillade att åka runt i den och inte alls ville kliva ur! Tur att hennes morfar var så snäll att han gick och drog runt henne i kärran en låång stund..



Påskägg hade vi såklart också, det största på bilden ovan stod Tomas och Nina för. De hade förberett en hemlig påskqizz med en massa frågor om påsken, och vinnaren (min mamma) vann en skattjakt. I skattkistan låg det hemliga priset, nämligen det här gigantiska ägget fyllt med både champange, ostar, kex och typ ett kilo godis som låg under alla andra godsaker! Mycket uppskattat!



På promenad i det fina vädret. Vi tränar på att gå varje dag och Alva glömde bort sig att hon inte vill gå om hon inte får hålla i ens finger, så hon gick typ 2-3 steg i helgen (men jag missade det tyvärr..) Hon är egentligen jättestadig och det märks att hon kan gå om hon vill eftersom man knappt håller i henne, men hon är nog bara väldigt envis tror jag..



Lägg gärna en sista röst på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum,
tävlingen avslutas imorgon tisdag kl tolv

Tack för alla som har röstat!

Vill du lägga en röst på oss så gå in här!

Bara en dag kvar av tävlingen!

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 20:54:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum GAMLA LÄGENHETEN | 7 kommentarer |





............................................................................................................
.
Nu är det bara en dag kvar innan tävlingen Sveriges snyggaste barnrum avslutas, jag blir jätteglad för alla som har röstat på oss så att vi nu ligger på en finalplats! Men lägg gärna en sista röst för allt kan hända det här sista dygnet i tävlingen,  vill du rösta på oss så gå in här!
.
Hoppas att ni alla har haft en lika underbar påsk som vi har haft, vi har tillbringat hela helgen i Lillsele tillsammans med min familj där vi har suttit ute och njutit av det härliga vädret som har varit lika varmt som mitt i sommaren. Idag har vi tillbringat hela dagen tillsammans med Erik, Elin och Sune, vi åkte dit redan imorse och har hunnit med både grill, solning och lekparkshäng och nu har vi precis kommit hem, så jag har inte hunnit sitta vid datorn överhuvudtaget de här dagarna. Men vi har såklart tagit massor av fina kort, så jag ska försöka att hinna att lägga upp ett inlägg ikväll ifall jag hinner föra över alla kort till datorn och redigera!

Lite Stockholmsshopping del 2

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 20:37:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum GAMLA LÄGENHETEN | 8 kommentarer |


Det blev några små saker shoppade  under vår stockholmshelg till Alvas rum också trots att det egentligen inte får plats så mycket mer där, men det var ju så svårt att låta bli när jag såg allt fint. Jag var väldigt nära på att köpa de runda rosa förvaringsboxarna med moln från Färg & Form men ändrade mig i sista sekunden. De hade definitivt inte fått plats i resväskan på planet, och vill jag fortfarande ha dem i höst när vi flyttar (såklart jag vill) så kan jag beställa dem på nätet istället. Men lite smått och gott blev det iallafall, jag är ju helt förälskad i alla fina produkter från Blafre och blev överlycklig när jag hittade flera prylar därifrån!




Plåtburken med djuren kommer från Blafre, och den med äpplen kommer från House Doctor



Båda plåtburkarna kommer från Blafre och köptes på Room, och klädhängaren köpte jag på Stockhome (tror jag att det hette..)



Egentligen hade jag ingen plats att ställa burkarna, men jag flyttade om lite grann i bokhyllan och trollade fram lite plats. Annars är planen som jag skrivit om tidigare att bygga ett minikök till Alva i nya lägenheten, och då kommer jag att ha flera vägghyllor ovanför med alla fina burkar och köksprylar!



Från Room blev det även två rullar med papper från Blafre till nåt roligt pyssel, samt vykorten med Lillefanten som jag tänkte rama in och göra några fina tavlor av. Room kommer jag definitivt besöka vid nästa Stockholmsresa, jag skulle ha kunna köpt hur mycket som helst! Den fina brickan kommer från Rice och kommer också att få pryda Alvas kök.


Jag vill önska en glad påsk på er alla, för nu åker vi bort under påskhelgen! Vi brukar alltid åka med min familj över påsk till min mammas föräldrahem som vi delar tillsammans med hela släkten. Vi har som tradition att gå ner på älven och göra upp en eld och grilla korv och bara ligga och sola och ta det lugnt, men i år infaller ju påsken så sent att det nog redan börjar smälta. Så vi får hitta ett annat ställe att vara på men vi kommer definitivt att både grilla korv och sitta och njuta av solen!

Ni som är kvar i stan och är shoppingsugna kan ju passa på att besöka närmaste h&mbutik då vi nu har halva reapriset! Jag som inte skulle shoppa något mer på läänge efter min storshopping i Stockholm i helgen kom hem med den största påsen på länge. Jag kan visa lite av fynden nästa vecka, men det blev flera plagg som jag tänkte ha som extrakläder till Alva när hon börjar på dagis då det inte fanns hennes nuvarande storlekar. Men det var så billigt att jag inte kunde låta bli, med halvareapriset plus clubrabatten som var idag, samt min personalrabatt gjorde att inte ens gav tvåhundra kronor tillsammans för en regnjacka, en fleecefodrad  gummijacka och tillhörande byxa samt ett par täckbyxor, ett bra köp av mig!



Vi har tyvärr varken dator eller internet dit vi ska, så ni får jättegärna hålla ställningarna här hemma genom att rösta på vårt bidrag till tävlingen Sveriges snyggaste barnrum!

Just nu ligger vi fyra, ett otroligt stort tack till er som röstar på oss! Men mycket kan hända de sista dagarna i tävlingen så hjälp oss gärna att behålla vår finalplats!

Man kan rösta en gång per dag fram till den 26 April,
gå in och rösta på oss här!


Tack ♥

En sväng till lekparken

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 08:01:00 | I kategori: Utomhus | 0 kommentarer |




Alva invigde sin fina molnmössa och molnscarf från Jny design som hon fick i ettårspresent!



Vi hade besök av min mamma häromdagen och gick ut en sväng i sandlådan här bredvid. Äntligen har snön smält bort så att man kan leka, det var bara två veckor sedan som det var snö ända upp till gungorna men som tur är så har det varit sol hela veckan så den försvann fort!



Haha här har Alva fått syn och pekar på rutchkanan och det betydde ju att hon INTE skulle gunga något mer utan det var bara åka rutchkana som gällde..



Någon som blev ganska lycklig av att få åka rutschkana, sötnosen ♥



Här satt vi och gungade på en gungbräda men det syntes visst inte på bilden, men Alva tyckte att den var väldigt kul! Så himla skönt det känns att det äntligen har börjat bli vår och man kan ha mindre kläder på sig, eller på Alva framförallt - det ska bli så skönt att slippa overallen och alla kläder man har bylsat på henne hela vintern. Nu så är det dags för mig att bege mig till jobbet medans Alva och Andreas är hemma och får gå ut och leka i sandlådan utan mig, lite avis blir jag..


Rösta gärna på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum! 

Det går att rösta en gång per dag fram till den 26 april, vill du rösta på oss så gå in här!

Tack ♥

Några presenter

Publicerat: 2011-04-20 Kl: 16:55:00 | I kategori: Barnprylar | 4 kommentarer |




Min mamma kom inte heller hem tomhänt från vår Stockholm om man säger så, och några små saker var såklart presenter till Alva. En speldosa och en liten söt uggla fick hon, och speciellt speldosan gillade hon direkt! Sen ville hon helst lägga dem i gåvagnen och köra runt dem här hemma istället för att leka med dem..



Speldosan köptes på Room och den lilla ugglan kommer från Lisbeth dahl



.. och fick flytta in bredvid uggletavlorna



En hel del böcker blev det också från en liten bokaffär som hade jättemycket fina barnböcker, och billiga var de också! Min mamma är lärare och älskar att läsa själv, så vi har alltid läst väldigt mycket när jag växte upp och det verkar ha gått i arv till Alva som också älskar böcker. De fina sångböckerna " ellen och olle sjunger" rekommenderar jag verkligen, Alva tycker att det är jätteroligt att jag sjunger texten i boken och vill höra den om och om igen (sen jag sjunger helt värdelöst verkar hon inte bry sig om..)



Ikväll ska vi göra något superkul som jag har sett fram emot i flera veckor, nämligen gå och se en show med humorgruppen Klungan tillsammans med Tomas och Nina (min bror och hans tjej) och mina föräldrar. Vi såg dem för några år sedan också och de är så himla roliga! De har radioprogrammet mammas nya kille som jag verkligen rekommenderar om man vill skratta lite. Nej nu är det dags att slänga på mig lite finare kläder och så ska vi åka hem till mina föräldrar för att hinna äta pizza innan, trevlig kväll på er!




Rösta gärna på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum! 

Det går att rösta en gång per dag fram till den 26 april, vill du rösta på oss så gå in här!

Tack ♥

Lite Stockholmsshopping del 1

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 22:39:34 | I kategori: Shoppat | 9 kommentarer |




Det blev oväntat lite kläder shoppade till Alva, jag trodde att jag skulle go helt bananas men lyckades hejda mig och köpte bara nödvändiga saker.. Den röda prickiga jackan från Name it hade jag spanat in mig på innan vi åkte, men tyvärr fanns den bara i storlek 98. Fast det hindrade ju inte mig från att köpa den ändå till nästa vår eller så, den kostade ju bara 199 kr! På lindex hade jag en rabattkupong så därifrån blev det den fina blommiga klänningen.



Något som Alva börjar ha dåligt om i garderoben är pyjamasar, så det blev tre stycken såna. Ett jättegulligt nattlinne med hjärtan från Varför Därför, en grön helt underbar pyjamas med hjärtan från samma märke, och en randig pyjamas från Polarn o pyret ( mamma hade nån rabattkupong där så vi var ju tvungen att utnyttja den..)


Det blev en hel del shopping under vår helg i Stockholm, men lite annat hann vi med också. På fredagen mötte vi upp med en av mina närmaste kompisar som flyttade till stockholm i vintras, och så åkte vi tillsammans med tunnelbanan ( jag upptäckte att tunnelbana en fredag i rusningstrafik är nog inte min grej..) till Hammarby sjöstad där hon nu bor för att äta middag tillsammans och spana in hennes nya boende vilket var superkul! Lördagen spenderades först i affärer för att sen avslutas med en supergod middag, plankstek och pannacotta med vit choklad. Då hade vi redan ätit en superstor hotellfrukost och lunch, så trots att vi gått rätt så många kilometer den här helgen så har det nog smygit sig på ett kilo eller två.. Vi hann gå på bio också på kvällen, jag älskar att gå på bio men har bara varit en gång sedan Alva föddes så det kändes superkul även om det inte är en sån stor grej egentligen! Vi såg Black swan med Natalie Portman, den var otroligt bra och gripande men även rätt så läskig. Och så lyckades jag trycka i mig en förpackning varma chips också trots att jag redan var proppmätt efter vår brakmiddag, men ingen bio utan snacks!




Trots att jag gick på massor av affärer som inte finns här i Umeå så kom jag ändå hem med en massa plagg som jag lika gärna kunde köpa här hemma, men jag är verkligen en h&mtjej och köper hellre fem billiga toppar än en dyr.. Från h&m blev det bland annat några randiga klänningar, en svart klänning, en svart topp och några andra smågrejer som aldrig fastnade på bild. Indiska har jag i princip aldrig handlat på, men jag kom ut med hela tre klänningar därifrån, varav två på halvareapriset. Jag brukar aldrig hitta nåt på rea så det var ju trevligt att fynda lite!


Söta ballerinaskor med rosett från Indiska



Alva fick vara med bara för att hon är så söt såklart!

Cubus var väl den enda affär jag handlade på som inte finns här hemma, så jag passade på att köpa fyra likadana linnen då jag hittade en modell som jag älskade. Så gör jag ofta om jag hittar nåt jag gillar, jag köper typ alla färger som finns, fast sen så använder jag nästan ändå alltid den svarta..

Jag var tvungen att dela upp shoppingen i två inlägg då det hade blivit så himla många bilder annars, så det kommer ett till inlägg lite senare med de prylar jag köpte till Alvas rum!



Rösta gärna på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum!

Det går att rösta en gång per dag fram till den 26 april, vill du rösta på oss så gå in här!

Tack ♥



Borta bra men hemma bäst!

Publicerat: 2011-04-17 Kl: 22:32:10 | I kategori: Shoppat | 5 kommentarer |




- Hmm vad är det här för spännande som mamma kommit hem med..



Klart att Alva ville hjälpa till att packa upp (läs riva ut allt på golvet och försöka klämma sönder lite grejer) min resväska så fort jag kommit hem!




Nu har jag kommit hem efter en helt underbar helg i Stockholm som både innehöll god mat, bio, strålande sol och lite shopping. Eller ganska mycket shopping. Jag tänkte fota mina köp imorgon, men några av sakerna kan man ana på bilderna ovan. Det blev många små inköp till Alvas rum, eller kommande rum kanske jag ska säga. Just nu är hennes rum nästan så fullt som det kan bli, så flera av sakerna köpte jag med tanke på rummet i den nya lägenheten som kommer att vara större med mer förvaring. Men jag kunde inte låta bli att köpa några prylar när jag upptäckte butiken Room som hade produkter från både Blafre design, Ferm Living och Rice - jag blev som ett barn i en godisbutik och det var så kul att få klämma på alla saker som jag bara sett på nätet!

Annars har helgen gått fruktansvärt fort, även om det såklart var härligt att få komma hem och pussa på Alva. Vi bodde på hotell Rica Slöjdgatan som för övrig hade den godaste frukostbuffé jag nånsin ätit, speciellt brieosten.. Jag återkommer imorgon med lite med om helgen och alla shoppingfynd, för nu är det dags för mig att gå och sova. Trots att jag borde vara utvilad nu efter två hotellnätter så är jag nästan tröttare än innan vi åkte då vi har varit på språng från morgon till kväll, och såklart vaknade jag innan halv sju båda morgnarna trots att jag kunde sova så länge jag ville - så typiskt..



Sen vill jag återigen tacka alla er som röstar på oss i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum, jag är så himla tacksam för varenda liten röst! Jag ber om ursäkt om det blir tjatigt, men just nu så ligger vi på fjärde plats vilket är så otroligt att jag knappt kan tro att det är sant! Därför kommer jag att fortsätta att länka till tävlingen så länge den pågår då mycket kan hända nu den sista veckan!


Vill du rösta på Alvas rum så gå in här, det går att rösta en gång per dag fram till den 26 April, tack ♥







Stockholm here we come!

Publicerat: 2011-04-15 Kl: 06:45:00 | I kategori: Allmänt | 12 kommentarer |




Finaste tjejen i den underbara tröjan med skogsmönster från Liandlo


Denna helg har jag längtat efter hela veckan, om tre timmar ungefär sitter nämligen jag och min kära mamma på planet till Stockholm för en liten semesterweekend! Jag kan knappt tro att det är sant, det ska bli så otroligt härligt att få bo på hotell vilket innebär både hotellfrukost och att få sova så länge jag vill - helt underbart! Sen att jag ändå kommer att vakna vid sex-sjutiden som jag alltid gör är ju en helt annan femma.. Vi bokade detta i början på förra veckan så det blev väldigt spontant, men jag är bara ledig en helg i månaden och det var den här helgen så vi passade på. Jag fyller ju trettio år i år, och det gör även de flesta av mina närmaste tjejkompisar. Vi har pratat i flera år om att åka till New york för att fira, men det blir istället en resa till Irland i maj. Jag kommer dock inte att följa med, dels för att jag inte vill lämna Alva och resa så långt, och dels för att jag inte har så många semesterdagar att kunna plocka ut. Mamma tyckte väl lite synd om mig att jag missar resan, så det var därför hon föreslog att vi två skulle åka till Stockholm i stället och jag var inte sen att haka på!

Lite farligt är det ju att släppa lös både mig och min mamma själva i Stockholm, jag är ju helt shoppingtoligt som ni har märkt och min mamma är exakt likadan (jag skyller på att jag har ärvt hennes gener). Nu har vi ingen som stoppar oss när vi går i affärer så vi lär väl komma hem med en hel del shoppingpåsar.. Men det är inte bara shoppingen som lockar, det ska bli skönt med lite värme och sol också för det verkar ju vara rikigt fint väder där i söder! Det blir nog inget bloggande i helgen men jag kanske kollar bloggen ändå på hotellet i foajen, så ni får gärna tipsa om det finns några bra butiker som säljer fina barngrejer, både kläder och prylar är intressant ( finns det kanske någon butik som säljer produkter från Blafre?) Bara runt centrum helst för vi kommer att bo vid Drottninggatan..

 

Lite jobbigt blir det såklart att vara ifrån Alva i tre dagar, men det är nog värre för mig än vad det är för henne. Det är ju inte dåligt att få en hel helg själv med att busa med sin pappa!




Jag vill även åter igen tacka alla er som röstat på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum, jag blir så himla glad att det är så många som gillar hennes rum och att ni tar er tid att rösta på oss!

De tio bästa bidragen går till final, och när jag kollade nyligen så låg vi på plats tolv, med bara sexton röster upp till finalplats. Det känns helt sjukt att vi ligger så bra till, nästan så att jag vågar börja tro på att vi kanske kan bli en av de tio.

Så ni som vill får jättegärna hjälpa oss genom att rösta på Alvas rum, man kan rösta en gång per dag fram till den 26 April. Rösta här!



Tack,  och trevlig helg på er alla fina bloggläsare!



Fåglar till ett pysselprojekt

Publicerat: 2011-04-14 Kl: 20:31:00 | I kategori: Pyssel / DIY | 6 kommentarer |




Fåglar från B a g e r i c a, man får välja själv vilka tyger man vill ha och jag tog ett blommigt och såklart ett rosaprickigt!



Dessa lovebirds kommer snart att få flytta in i Alvas fågelholk!


Dessa två fina fåglar fick jag hem nu i veckan, jag har beställt dem till mitt kommande pysselprojekt som jag har haft planer på i några månader men aldrig haft tid att göra - nämligen en fågelholk till Alvas rum! Jag har sett så många superfina hemmapysslade fågelholkar på styleroom som jag blev inspirerad av. Tyvärr har inte tiden räckt till den senaste tiden till något pysslande, men för att ge mig en spark i baken gjorde jag en beställning på fåglarna som ska pryda fågelholken! Jag tänkte bara göra den av en kartong och sen klistra på några fina papper, jag ska bara bestämman mig för vilka färger och mönster den ska ha. Bilder kommer såklart i bloggen när den är färdig!




Sen var det ju en viss person som hellre ville riva silkespapperet som fåglarna var inlindade i i småbitar!  Ignorera gärna Alvas oljiga hår, hon har lite torr hårbotten som vi läste nånstans att man skulle behandla med barnolja, så vi smörjde in håret när hon badade. Fast trots att vi sen tvättade håret efteråt flera gånger så ser det oljigt ut, stackarn..


Rösta gärna på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum, här!

Alva och Mimmi

Publicerat: 2011-04-13 Kl: 21:06:00 | I kategori: Alva 1 - 2 år | 7 kommentarer |




Trots att jag nu har jobbat i över en månad så har jag inte riktigt hunnit vänja mig vid att inte vara med Alva hela tiden. Det känns lite konstigt att vardagen pågår här hemma utan mig och att jag missar en massa av hennes utveckling, samtidigt som jag trivs på jobbet och vi har väldigt mycket att göra hela tiden vilket gör att det mesta av tankarna på dagarna ägnas åt just jobbet. Men då och då under dagen så kommer jag ändå på mig med att fundera på vad dom sysslar med där hemma och längtar lite grann. Då är det ju tur att Andreas tagit en massa bilder och kunde visa mig när jag kom hem! Nästan att det känns som att jag också varit med..



Bäst att göra lite snöbollar och sitta i snön innan den har tinat bort!



- Miimmi mjaaao säger Alva när vi ska till farmor och farfar

Alva älskar verkligen djur, både hundar och katter är populära. Vi står ofta och kollar genom fönstret för att se om vi ser någon hund gå förbi, och utomhus så är det "gå efter hundägare " som gäller när vi är ute på promenad. Alvas farmor och farfar har en katt som heter Mimmi som Alva såklart älskar, men Mimmi har varit lite avvaktande mot Alva och mest legat under sängen eller hållit sig i bakgrunden när vi varit där. Fast det hindrar i och för sig inte Alva, hon brukar lägga sig på golvet i sovrummet och peka in under sängen och peka på Mimmi. Men hur som helst, jag blev så himla glad när jag såg dessa bilder då Alva fått klappa på Mimmi och verkligen fått leka med henne för första gången för jag vet hur glad hon blev! Synd bara att jag missade det men jag har en känsla av att jag kommer att missa ganska många "första gången" från och med nu.



Snökakor kan man såklart också göra själv.. Jag misstänker i och för sig att det är Alvas farmor som gjort dom, men jag låtsas att det är min smarta dotter!



Snart kan man gå själv!


Jag måste bara få tacka alla er som röstat på Alvas rum i tävlingen om Sveriges snyggaste barnrum, jag blir så himla glad över alla era gulliga kommentarer och era röster! Tävlingen pågår ända till den 26 April och man kan rösta en gång per dag så vi kämpar på :)


Vi tävlar om Sveriges snyggaste barnrum!

Publicerat: 2011-04-12 Kl: 07:30:43 | I kategori: Tävlingar | 38 kommentarer |





Tävlingsbilden! Synd att man inte fick ha med flera bilder i tävlingen, det är lite svårt att visa ett helt rum på en enda bild utan att bilderna ska bli pyttesmå..


Jag brukar aldrig orka vara med och tävla i olika tävlingar på nätet då vinstchansen känns obefintlig, och det gör den kanske nu också men det här var verkligen en tävling som kändes superkul! Jag och Alva är med och tävlar i  tävlingen Sveriges snyggaste barnrum som ordnas av Sveriges fastighetsförmedlings. Tyvärr blev bilden i jättedålig kvalitet när man laddade upp den på facebook, helt suddig och grynig så att man knappt såg några detaljer - Alvabokstäverna jag sytt såg ut som en suddig klump,  men ni som följer min blogg vet ju hur det egentligen ser ut.


Om jag förstått det rätt så är det de 10 bidragen som har flest röster som går till final och jag blir superglad för varenda liten röst jag får! Vill du rösta på oss så gå in här och lägg din röst! Man verkar kunna lägga en röst per dag så det går bra att gå in flera gånger på länken :)


Tack ♥



Den nya sparbössan

Publicerat: 2011-04-11 Kl: 08:34:37 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum GAMLA LÄGENHETEN | 13 kommentarer |


Elefantsparbössa från Pearhead


Nu har jag äntligen hämtat ut den fina sparbössan från Pearhead som jag beställde från Babylooba tidigare i veckan. Helt otroligt snabb leverans var det också, jag lade beställningen på tisdag vid lunchtid och fick ett sms att jag hade ett paket att hämta ut redan dagen på onsdagen. Jag hann dock inte hämta ut paketet förrän till helgen och blev uppriktigt förvånad när det visade sig vara sparbössan som kommit så snabbt. Som alltid när vi får paket så vill Alva vara med och hjälpa till att öppna, hon tycker att det är väldigt spännande att se vad som finns däri..


Alva var mest intresserad av undersidan där locket fanns, hon älskar ju att trycka på knappar och ville gärna sitta och trycka på locket och se ifall nåt spännande skulle hända.. Hon är ju van att NÅT iallafall ska hända när man trycker på en knapp, typ att en lampa tänds, att en maskin sätts igång eller att man byter kanal på tvn.


Den var lite mindre än jag trodde att den skulle vara, men superfin ändå och passade väldigt bra med Alvas alla andra prylar på hennes bokhylla!

Bara för att hon är så fin ♥


Jag känner att jag inte har tid att sitta vid bloggen lika mycket som tidigare nu, inte så konstigt kanske då jag antingen jobbar eller är med Alva. Jag och Andreas jobbar om varandra hela tiden och har bara tre lediga dagar tillsammans per månad, så det blir inte mycket tid över. Det är verkligen skillnad mot för några månader sedan då Alva typ sov tre gånger per dag och man kunde sitta och slösurfa lite mer.. Men för att hinna skriva det här inlägget så mutade jag Alva med en apelsin som hon älskar, jag fick hela 10 minuter vid datorn innan hon blev less! Annars kommer hon farandes direkt om man öppnar datorn, hon ska gärna trycka på alla knappar eller se på Molly mus eller Babblarna. Det är lite kul att hon verkligen kan säga nu vad hon vill, för om det är Molly hon vill se så säger hon Mommy och pekar på datorn, och vill hon se Babblarna så säger hon nåt som låter som Babblabbla..


Städa garderoberna!

Publicerat: 2011-04-09 Kl: 09:59:00 | I kategori: Mode & Skönhet | 6 kommentarer |



Det är inte bara Alvas garderob som behövde rensas, mina egna garderober har hållit på att svämma över i flera månader. Inte så konstigt kanske efter att ha jobbat på h&m i sex år och är tokig i att shoppa, men nu var det verkligen dags att rensa. Jag brukar gå igenom alla kläder minst två gånger per år då jag rensar ut allt jag inte använt det senaste året, och då blir det till att sälja på tradera eller att skänka bort. Något jag har lärt mig genom åren är att ABSOLUT INTE bära ner några kläder i källaren, för det som bärs ner kommer aldrig nånsin upp i lägenheten igen, och när man ska flytta är det bara jobbigt att gå igenom en massa kläder från flera år tillbaka..



Haha det gick inte att fånga på bild men det var nog en halvmeter högt klädberg över hela sängen, stackars Alva hamnade mitt i..


Det första jag gjorde var att tömma alla kläder på vår säng, vilket visade sig inte vara det smartaste.. Alva var måttligt intresserad av att vika kläder, så jag hann väl vika en hög eller två innan hon ville göra något annat, så projekt garderob fick vänta tills Alva gått och lagt sig för kvällen. Det var inte lika kul att stå och vika kläder klockan 22 på kvällen bara för att jag skulle kunna få bort lite kläder så att jag överhuvud taget skulle kunna få plats att lägga mig att sova..



Alva var så himla söt då hon satt nere på golvet och var finurlig en stund, och sen ställde hon sig plötsligt upp och visade att hon tagit på sig min klocka! Hon gillar verkligen alla typer av smycken och bling-bling..

 

- Nej mamma det här var inte så kul..


Över två påsar med kläder lyckades jag rensa bort som ska upp på tradera eller skänkas bort, så nu blev det lite (bara pyttelite..) plats till att köpa lite nytt. Jag har till och med kastat bort de kläder som blir kvar i garderoben år efter år som jag har haft som favoriter men jag ändå inte använt de senaste åren. De hamnar alltid längst underst i någon hög, men sen har de ändå inte blivit använda när jag rensar nästa gång. Men jag brukar alltid prova dem när jag städar garderoben, och konstigt nog blir de bara mindre och mindre ( det kan väl inte vara jag som blir större?) så nu fick de åka ut.


Kanske svårt att se skillnad för någon annan än mig själv, men det var så fullt och knövligt innan att jag på fullaste allvar inte har kunnat dra ut trådbackarna på kanske två månader. Planen var att städa garderoberna långt innan jag började jobba den första mars, så jag har bara knövlat in allt och tänkt att jag ändå skulle städa. Sen blev det alltså inte av, och det har inneburit att jag endast kunnat använda kläderna som legat längst ut, köpt nya kläder att använda, eller har använt det som legat nytvättat för dom högarna har legat på golvet brevid sängen..  Det var alltså verkligen dags att rensa, och nu efteråt så känner jag sån lättnad varje gång jag öppnar garderoben och kan dra ut backarna och välja bland alla plagg! En annan positiv grej med att rensa är att jag hittade massor av plagg som jag glömt bort att jag köpt - som att gå en stor shoppingrunda alltså!

Den andra garderoben innehåller endast klänningar och finare toppar och linnen, men den var ändå hyfsat städad innan jag satte igång. Dock lyckades jag rensa ut en hel del från den också, massor av klänningar som jag tydligen växt ur ( är det ok att fortfarande skylla på Alva fast hon det var fjorton månader sen hon föddes?) De lådor med finare klänningar (för bröllop, kalas och nyår) som jag lade undan när jag var gravid tyckte jag inte att de var någon idé att plocka fram. Dels har jag inte haft tillfälle att klä upp mig än, och dels så är de nog fortfarande för små..



Tittar man noga uppe i högra hörnet på efterbilden så kan man se tre stycken typ identiska randiga toppar, men det är tydligen sånt som händer när man inte rensar garderoben så ofta som behövs. Hade jag vetat att jag redan hade två stycken identiska toppar i garderoben så hade jag garanterat inte köpt den tredje.. Efter rensningen fanns det nästan bara klänningar kvar i min favortifärg - svart. Men hur mycket jag än gillar att bära svart så vet jag inte om man behöver typ tjugofem svarta klänningar - uppenbarligen har jag inte hittat min LBD (Little black dress) som ska passa vid varenda tillfälle..


Sen har jag ju faktiskt en garderob med bara träningskläder och mjukiskläder, men den har i princip varit orörd de senaste åren då den behövde jag verkligen inte städa. Jag förstår inte varför, jag menar jag har ju ändå varit och tränat EN GÅNG sen jag köpte träningskort i januari..


Men herregud vilket långt inlägg det blev, cred till den som orkade läsa igenom allt ända hit.. Ibland skriver jag verkligen inlägg som är helt ointressanta för alla andra än mig själv, men det får ni ha överseende med.. Nu är det dags för mig att cykla till jobbet, trevlig lördag på er!

 


Söta stolar till barnrummet!

Publicerat: 2011-04-08 Kl: 21:02:21 | I kategori: Inredning -Barnrum | 3 kommentarer |



Eget kollage med bilder lånade från Campadre

Nino & Ideas © har ett brett sortiment av produkter för barn, dessutom finns möbler och interiörprodukter till barnkammaren. De flesta produkter är egen design och har ett unikt och positivt uttryck. Det är relativt traditionella och klassiska produkter i hög kvalitet och har hög moral i fråga om kvalitet och produktion av varor och de material som används. (Text från Campadre)


Jag har varit medlem ett tag på Campadre och tycker att det är kul att kika in där lite då och då för att se om det finns några roliga kampanjer. Det är ofta rea på fina barngrejer har jag märkt, och just nu är det dessa söta stolar från Niño & Ideas. Alva har ju redan små stolar på sitt rum, annars gillade jag den gulliga fågeln bäst. Och jag hade även målat om det träfärgade på stolen i vitt för att matcha resten av möblerna.. Ja ni ser ju, jag börjar att planera i mitt huvud för hur jag ska matcha stolen fastän jag inte ens ska köpa den, det är så typiskt mig!

Ikea favoriter och vårt nya kök!

Publicerat: 2011-04-07 Kl: 11:52:00 | I kategori: Nya lägenheten | 10 kommentarer |




Kakfat, fruktskål och tårtfat från Ikea


Ibland börjar jag på inlägg som jag inte hinner klart på en gång, jag lägger till bilder utan att skriva någon text och så blir de bortglömda bland utkasten. Som de här bilderna till exempel där jag tog kort på mina favoriter som jag köpte på Ikea när jag och mamma var där i FEBRUARI.. Jag hade en tanke att jag skulle visa korten tillsammans med lite bilder på vårt kök, men eftersom det alltid verkar vara en massa gammal post, brödsmulor och diverse leksaker överallt så har jag aldrig orkat ta några fler kort.

Men eftersom det här inlägget kommer att handla om kök så slänger jag in de här gamla bilderna ändå eftersom alla ikeafavoriter faktiskt står i köket! Det är nämligen så att jag och Andreas nästa vecka har fått tid för ett möte på Electrolux där vi ska få börja välja tillval till vår nya lägenhet som håller på att byggas! Så himla kul det ska bli, det här har jag längtat efter sedan vi skrev på kontraktet i somras. Tänk att få välja precis allt efter egen smak, allt ifrån skåpluckor, fläkt och bänkskiva till vitvaror. Vi har redan bestämt att köket ska vara vitt, men både kakel och bänkskivor har vi inte alls någon aning om hur vi vill att det ska se ut. Mötet är på onsdag nästa vecka, så efter det så blir det nog ett köksinlägg eller två, det lär ju ta ett tag innan vi helt har bestämt oss för alla detaljer!




En dagens Alva i sin fina tröja från Jny Design hinner jag också slänga in innan det är dags för mig att cykla iväg till jobbet. Jag jobbar kväll för andra dagen i rad, men idag börjar jag inte förrän klockan 13 till skillnad från igår då vi hade kurs på morgonen och jag jobbade ändå från kl 9 - 20.15. Det tråkiga med kvällar är att Alva redan ligger och sover när jag kommer hem, men vi har ju iallafall fått hela förmiddagen tillsammans!

Sparbössa till barnrummet

Publicerat: 2011-04-06 Kl: 21:26:00 | I kategori: Inredning -Barnrum | 6 kommentarer |




Kollage med bilder lånade från Babylooba.se


För några månader sedan såg jag den fina krokodilbössan från Pearhead för första gången hos en av mina favoritbloggar ettförsöktilldagbok. Jag blev förälskad direkt och googlade runt lite grann för att se ifall den fanns som fler djur, och det gjorde den! Den rosa elefanten är min absoluta favorit, och efter att ha velat köpa den till Alva nu i några månader ( ändå rätt så ovanligt länge för att vara mig, jag brukar ju köpa det mesta på impuls) så gjorde jag slag i saken och lade en beställning hos Babylooba. Kollar man på bilden ovan så verkar den ändå vara rätt så stor, så jag tror att den kommer att passa både som "fin-i-barnrummet-sparbössa" och "att-leka-med-sparbössa", två användingsområden i en alltså!

Lite Villervalla

Publicerat: 2011-04-05 Kl: 21:28:00 | I kategori: Shoppat till Alva | 10 kommentarer |




Turkos mössa från Villervalla

Det här med köpstop går ju verkligen alltid jättebra för mig. Eller inte. Igår kom jag nämligen hem med den här supefina vårmössan från Villervalla till Alva, ett litet tillskott till hennes samling. Men egentligen så kanske det inte räknas alls, för jag lämnade tillbaka en mössa som min mamma köpt på polarn o pyret och köpte denna istället. Det var ett nödvändigt köp trots att Alva har så många mössor redan, för inga av hennes vårmössor täckte öronen ordentligt.



Egentligen ville jag ha mössan i rött men den fanns inte i Alvas storlek som tydligen var 2-3 år trots att hon bara är ett år, men de var extremt små i storleken tyckte jag. Fast nu så är jag glad att jag köpte den turkosa för Alva blev ju så fin i den att jag bara vill äta upp henne! Den passar också väldans bra till jackan som också är från Villervalla.



Efter jobbet så blev det en promenad bort till mina föräldrar där jag tvingade dem att bjuda oss på middag, härligt tyckte vi!



Här försökte jag väl att ta en fin bild på mig och Alva, men hon var mer intresserad av grenarna på busken brevid än att kolla in i kameran.. Det är väl bara att acceptera att tiden då hon satt still snällt i mitt knä är förbi!


Det är lite tur kanske att Alva har börjat stanna i växten och inte växer ur sina kläder så fort, för jackan som hon har på sig idag fick hon i september då hon alltså var knappt åtta månader, och nu sju månader senare så passar den fortfarande! Jag som funderade på vilken jacka vi skulle köpa behövde inte fundera något alls. I och för sig kanske den var lite stor från början, men det är ändå storlek 80 på den och Alva har ju egentligen 86. Man tycker ju inte att Alva förändras så mycket utan tycker att hon är som hon alltid varit, men det är när man kollar på kort som man verkligen ser skillnaden. Jag är glad att jag tagit så många kort som jag gjort även om vissa kanske tycker att jag är lite jobbig som alltid ska slita upp kameran.. 

Men såhär såg det ut i början av september, kanske att Alva har blivit lite äldre sen dess! (Fast mamman blir visst bara yngre och yngre, konstigt det där..)




I badrumsskåpet

Publicerat: 2011-04-04 Kl: 10:15:00 | I kategori: Mode & Skönhet | 8 kommentarer |




Dessa tre krämer har jag i mitt skåp just nu. Nurture me av Ole hensiksen som är riktigt bra, den doftar som en godisfabrik (ungefär som gamla tuggummit bazooka om någon minns) men är svindyr, jag fick den i present. Nivea Aqua sensation luktar också gott och är helt ok, men kanske passar bättre för yngre hud.. Vitamine E Creme från Body shop tycker jag är för tunn och den luktar typ tråkig salva..


När det gäller skönhetsprodukter så är jag lite feg för att prova nya märken, utan jag köper samma gamla sorter om och om igen som jag vet att jag gillar. Ta bara mascara till exempel där jag har använt Max factor 2000 calories sedan jag började att sminka mig i högstadiet. Såklart har jag provat en del andra genom åren men jag går alltid tillbaka till samma gamla sort. Samma sak när det gäller ansiktskrämer har jag märkt, för när jag började att använda dem vid femton års ålder så köpte jag Nivea all day aqua (som den hette då) och nu femton år senare så använder jag fortfarande samma sort..

De senaste åren har jag faktiskt försökt att testa lite nya krämer, för till och med jag fattar ju att huden förändras en del på femton år, men än så har jag inte hittat någon sort som jag kommer att köpa igen. Så nu behöver jag era bästa tips på ansiktskräm! Kravlistan är ju inte liten heller för den ska vara lagom konsistens ( mer för torr hud men den får inte kännas fet), lukta gott (jag gillar fräscha fruktiga dofter som typ aloe vera, gurka och melon) och inte vara för dyr helst.. Det är konstigt att jag kan lägga ut flera tusen på en massa barnkläder, men när det kommer till mig själv så blir jag lite snål om en kräm kostar mer än typ tvåhundra..

Så vilken ansiktskräm använder du? Ge mig ditt bästa tips!

Jag och Alva ska åka ner på stan idag för att strosa runt lite och förhoppnigsvis äta lunch med min kompis Moa, men som tur är så har jag en skvätt kräm kvar i alla burkar så jag måste inte köpa någon ny just idag!

En liten påse..

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 17:19:58 | I kategori: Shoppat till Alva | 5 kommentarer |




T-shirten med ugglor kommer från H&Ms samarbete med Unicef (79.50)




Det här är nog det enda gråa plagg som Alva äger, eller har ägt för den delen. Jag gillar ju lite mer färgglada kläder som ni kanske har märkt men den gick inte att motstå med alla ugglor. Och så är ju jag ändå lite partisk såklart och tycker att Alva är världens finaste vad hon än har på sig!


Ok, lite ironiskt kanske med ett shoppinginlägg direkt efter att jag skrev att jag ska försöka att inte shoppa så mycket, men det har varit clubdagar på jobbet så jag kom såklart hem med en liten påse.. Men jag köpte bara sånt som jag VET att jag kommer att köpa senare iallafall, så jag kände att det var lika bra att köpa det när det ändå var lite billigare!



Trekvartsleggins till sommaren, kommer att passa perfekt till Alvas alla klänningar! Fler färger kommer det också att bli, men de turkosa och röda var slut i Alvas storlek. Förra sommaren köpte jag nog alla färger som fanns tror jag, men så använde hon dem också i princip varje dag hela sommaren.



Jag själv fick också några småsaker, men konstigt nog inte ett enda klädesplagg. Istället blev det två blommiga sjalar (59.50) och två skärp (49.50). Jag vet faktiskt inte varför jag nästan alltid köper två stycken av någonting, i vanliga fall kanske man försöker att bestämma sig för en av dem, men jag köper alltid båda två ifall jag är osäker på färgen..

Rensning av Alvas garderob..

Publicerat: 2011-04-01 Kl: 16:27:00 | I kategori: Barnkläder - I Alvas garderob! | 21 kommentarer |


 

Efter att det såg ut så här här hemma och ser ut så ungefär varje dag så kände jag mig lite manad att rensa Alvas garderob för att få lite mer plats samt att vika om allt i sorterade högar. Nu var det några månader sedan jag rensade sist, och i vanliga fall när hon växt ur en storlek så brukar det bli minst en låda full med kläder som jag kan bära ner i källaren eller sälja. Nu visade sig det visst så att Alva har börjat att stanna av i växten så som ju barn gör när de blir ett år. När jag rensade garderoben sist så hade hon just börjat att använda storlek 86, och nu har hon visst fortfarande storlek 86 - samtidigt som jag har fortsatt att köpa kläder i samma takt som att hon skulle växa ur plaggen på några månader som hon gjorde tidigare vilket har ineburit att det börjar att svämma över lite grann. Andreas gav mig lite köpstop som vanligt, men jag tycker faktiskt att jag har köpt mindre kläder än tidigare..

 

 
Den här pyttelilla högen ovan var det enda jag kunde rensa ur garderoben, och några bodys kunde hon säkert använda fortfarande men jag tog bort alla i storlek 80. Den fina bruna tunikan till höger är mitt senaste traderaköp, den kommer från Raffsen och är helt ny. Dock väldigt stor så den får vi spara till hösten. Och jag köpte den faktiskt INNAN Andreas tyckte att jag skulle ha köpstop..
 

 

.. Och så här fint och prydligt blev det efter att jag vikt om allt! Som jag skrivit tidigare i bloggen så köper jag mycket kläder i en storlek större när jag hittar nåt fint och billigt, så mycket som hänger är kläder i storlek 92 som kommer att passa typ efter sommaren. Nu ska jag bara se till att Alva inte river ut alla kläder hela tiden..

 

 

Hehe ibland säger jag att det ska bli så kul att shoppa fina sommarkläder till Alva, men när jag kollar i garderoben så kan jag ju konstatera att hon inte behöver så många fler sommarklänningar iallafall. Fjorton stycken räknade jag till och det borde ju räcka och bli över. Och ändå sitter jag hela tiden på tradera och spanar på fina klänningar som skulle vara fin i och jag VET att jag kommer att ha köpt ett antal till innan sommaren. Ja herregud..

 


RSS 2.0