En massa småfolk till Elsa!

Publicerat: 2014-02-27 Kl: 19:23:11 | I kategori: Barnkläder | 10 kommentarer |





Nu var det ju ett tag sedan det var mellandagsrea och jag fyllde på både Alvas och Elsas garderober med massor av nya Småfolkplagg, men man kan väl aldrig få nog av fina barnkläder! Som jag skrivit tidigare så köper jag 99 % av alla barnkläder på rea och på tradera (har nyligen köpt två klänningar från Småfolk och en ziptröja från Geggamoja till Elsa för under en hundring totalt  - love tradera ♥), så när det väl är rea så bunkrar jag upp rejält så att vi klarar oss hela säsongen. Först ut är Elsas reafynd, Alvas får komma i ett annat inlägg.

Elsa har i princip bara använt Alvas gamla bebiskläder och jag hade knappt köpt ett enda plagg till henne den första tiden, men storlek 68/74 hade vi knappt några bodys kvar av så det kunde jag köpa utan dåligt samvete nu när det var rea! Det slank även med tre bodys i storlek 62 som hon har börjat använda nu, men det går oftast åt två bodys per dag här hemma så det kan behövas..




Alla bodys, nu klarar hon sig ett tag. Det ser mycket ut men är ju tre olika storlekar, från 62-74 köpte jag några av varje storlek.


Alla kläder kommer från Småfolk, jag är verkligen helt fast i det märket. Ordinare pris är ungefär 200 kr för bodys och 300 för bebisklänningar men jag har verkligen fyndat här, mellan 80-90 kr per body och just över hundringen per klänning har jag betalat. Dreggellapparna tror jag att jag betalade 35 kr st för. Nu är dessa saker köpta på flera olika ställen, tex Babello (som nu har lagt ner tyvärr), Tigeromilo, Hjärtat mitt och Kompani knut. De flesta plagg är säkert redan slut och jag köpte det mesta när det var extra rabatter typ 20% extra på rean eller ta 3 betala för 2 på all rea och liknande.




Tre stycken pyjamaser, så fina så! Tyvärr råkade jag köpa alla i storlek 68 vilket jag inte tänkte på, det hade varit bättre med en av varje storlek men det skiljer ändå några cm trots att det är samma.



Klänningen längst fram var jag bara tvungen att köpa, Alva har en likadan och det är mitt favoritmönster från Småfolk alla tider. Alva har haft sin över två år så den börjar bli liten, men jag bara måste fota dem tillsammans med likadana klänningar när Elsa vuxit i sin!

 

Elsa tre månader!

Publicerat: 2014-02-25 Kl: 21:31:13 | I kategori: Elsa 0-1 år | 7 kommentarer |





Tänk att vår älskade lilla skrutt blev tre månader förra veckan, tiden går så fort! Bilderna är tagna veckan innan hon blev tre månader, vi hade klätt oss kalasfina då min mormor fyllde 87 år då. Elsa växer så det knakar, både på längden och håret haha.. När Alva var liten hade hon också mycket hår, och det var alltid en massa okända som stannade upp och kommenterade det, men nu när jag jämfört bebisbilder så ser jag ju att Elsa har mycket längre hår än vad Alva hade till och med! Vi var på Bvc för några dagar sedan och hon har växt 3 cm denna månad och är nu 59 cm lång, inte konstigt att jag fått plocka bort alla bodys i storlek 56. På byxor däremot funkar den storleken fortfarande. Vikten ligger nu på 5630 g, ungefär 600 g upp sen förra månaden.

När man pratar bebisutveckling är det ju något som är väldigt viktigt - sömnen. Det är lite roligt att jag skrev i tvåmånadersinlägget att Elsa sov ungefär 3-5 timmar i sträck på dagen, för exakt samma dag så slutade hon med det och har inte gjort sen dess. Istället sover hon korta stunder, mellan 20-60 minuter oftast men vissa dagar kan hon slå till med två timmar i sträck. Däremellan är hon oftast vaken två timmar innan hon vill sova igen, förutom på kvällen då hon brukar vara vaken från ungefär 16/17-20 då jag börjar med kvällsamningen. Vid två månader somnade hon vid 22-23 tidigast, men nu brukar hon amma en timme och somna ungefär vid 21 så helt plötsligt har jag fått en timmes egentid på kvällen! Tre gånger de senaste veckorna har hon sovit hela natten. Alltså heela natten, från 21 - 07/08  typ. Men nu var det ett tag sen sist, oftast äter hon vid 3-4-tiden och sen tidigt på morgonen igen. På dagen äter hon däremot väldigt ofta, minst varannan timme.





Hon är en väldigt snäll och glad bebis tycker jag, ler stort och pratar så fort någon pratar med henne. Jag älskar hennes prat, hon pratar med oss massor och gör en massa gulliga ooo aaa uuu ljud och ler stort samtidigt ♥ Förra veckan sedan kom även det första skrattet när Andreas skojade med henne,  alltså ett riktigt haha-skratt vilket var så himla gulligt och nu har hon skrattat flera gånger när vi skojar med henne!

Hon gillar att ligga i babysittern och babygymmet även om hon verkar föredra babysittern, tror det är för att hon kan ligga och titta på oss andra bättre då för hon verkar gilla när det är mycket folk omkring! Däremot vill hon inte ta napp, hon gillar inte att ta på mössa och overall (för att hon inte kan äta på sina händer med overallen på..) och sover inte speciellt bra i vagn som många barn gör. Ofta ligger hon vaken hela vägen till Alvas förskola och tillbaka, och stannar man vagnen när hon sover så vaknar hon med en gång.





Och som avslutning en liten bild på hennes underbara frisyr som alltid blir lockig efter kvällsbadet ♥ Hon gillar verkligen att bada så det blir oftast ett bad varje kväll. Hittills har hon bara legat still och flutit runt i min famn, men den senaste veckan har hon kommit på att man ju faktiskt kan sprattla med benen och skvätta vatten när man ligger där! Gullungen.


 
 

En till molnkudde till vår samling!

Publicerat: 2014-02-20 Kl: 19:49:00 | I kategori: Barnprylar | 6 kommentarer |





En sak jag inte kan få nog av här hemma är moln. Moln som pyssel, på barnkläder och som inredningsdetaljer i barnrummet. Som jag nämde häromdagen så hittade jag ett blogginlägg från 2010 där jag skrev att jag älskade moln, och jag kan verkligen inte tröttna trots att det gått snart fyra år sen dess och vi haft massor av moln i olika former här hemma, mest i Alvas i form av diverse pyssel och prylar.

Jag har väldigt lätt för att fastna för en sak som jag tycker är fin, och sen kan jag inte sluta tänka på den förräns jag köpt den. Ofta handlar det om fina barnprylar, och ganska ofta något molnigt! Den här kudden på bilden såg jag på instagram för kanske ett år sedan, men det tog ett tag innan jag hittade var den gick att köpa, jag sökte efter molnkuddar på Etsy.com och där var den! Det var några månader sedan och  jag har inte kunnat sluta tänka på den, så för några veckor sedan blev det ett köp och i veckan kom den hem, så fin så!
 
 


På bilden ses även Elsas molnkudde (en av dem, hon har visst två..), Alva tyckte att det var viktigt att även den skulle få vara med på bild. Bilden till höger togs ungefär en sekund innan Alva sparkar iväg kudden som en fotboll haha, mycket man kan använda den till!




 
 

Vinnaren i tävlingen i samarbete med Ellis corner!

Publicerat: 2014-02-20 Kl: 18:49:41 | I kategori: Tävlingar | 1 kommentarer |


Nu är vinnaren dragen i tävlingen i samarbete med Ellis corner där priset var ett presentkort värde 500 kr. Stort grattis till Lina Eckerström som blev tävlingens vinnare, och tack till alla er som var med och tävlade!

Om elina studio!

Publicerat: 2014-02-18 Kl: 22:32:03 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 1 kommentarer |





Nu när jag är mammaledig så har jag tyvärr inte så många minuter över till mitt företag elina studio, men det är så roligt att det ändå trillar in några beställningar varje vecka trots att jag varken hinner rita nya motiv eller marknadsföra mig som jag skulle velat. Det kliar verkligen i fingrarna efter att få sätta mig ner och rita för jag har massor av idéer som jag vill prova, både gamla motiv som måste göras klart och helt nya. Men de få tillfällen jag kan sätta mig vid datorn några minuter går åt till att skriva fakturor och paketera ordrar, mer än så hinner jag inte för tillfället då bloggen också tar mycket datatid.

Men några nya produktbilder har jag lyckats fota, det är flera motiv på min hemsida som inte har produktbilder än men jag får ta lite i taget. På bilderna ses mitt motiv "godnattmolnet" som finns i rosa och blått. Jag började även på en variant som gick i grått och mint för några månader sedan men den blev aldrig riktigt helt klar så vi får se hur det blir med den!




Iallafall, jag tänkte mest tacka till er som köper mina grafiska tryck, och till er som besöker bloggen för första gången så kan man köpa dem på min hemsida www.elinastudio.se , kika gärna in!




En massa pyssel!

Publicerat: 2014-02-17 Kl: 14:10:00 | I kategori: Pyssel / DIY | 1 kommentarer |





Jag upptäckte häromdagen att det är något fel på min pysselkategori här i bloggen, den har nämligen inte blivit uppdaterad på drygt ett år! Jag har gjort flera pysselinlägg och lagt dem i kategorin pyssel, men det verkar vara något fel just där för inläggen hamnar bara i arkivet men inte i någon kategori.

Så ni som besökt bloggen för första gången och tänkt att "oj vad kul, här är det någon som skriver att hon gillar pyssel!" och tyckt att det är lite konstigt att det inte fanns några inlägg i pysselkategorin - nu är det fixat. Eftersom det inte gick att flytta några inlägg till pysselkategorin trots att jag försökt flera gånger har jag gjort en helt ny kategori och flyttat över alla inlägg jag hittat dit. Något kan säkert vara missat eftersom jag inte orkar kolla igenom varenda månad, men de flesta ska nog ligga där!

I kollaget ovan ses bilder på några av alla mina pysselprojekt genom åren, bland det första jag gjorde var att sy ugglorna till Alva. Då för några år sedan tyckte jag att de var rätt fina och jag fick massor av mail från folk som ville att jag skulle sy till dem, troligtvis för att det inte fanns så många som gjorde ugglor då. För nu i efterhand när det är så himla många som börjat sy ugglor själv så ser jag ju att mina inte alls var så fina haha..

Annars har det blivit väldigt mycket moln och vimplar genom åren. Konstigt att jag inte tröttnat på moln än, jag hittade ett inägg från 2010 där jag skrev om hur fint jag tyckte att det var med just moln men jag älskar det fortfarande! Vimplarna i papper har också hängt med i flera år, de har jag dock tröttnat på för länge sen. Inte just vimplar alltså, men att ha haft dem i samma färg i Alvas rum i flera år. Vissa saker finns inte ens kvar så då är det lite kul att kunna kolla tillbaka i bloggen, fågelholken i papper och några förvaringslådor som jag klädde med moln kom i vägen för Alvas starka nypor för några år sedan.. Små barn + pyssel i papper = inte så bra kombination!



 


Alla hjärtans dag med mina fina!

Publicerat: 2014-02-14 Kl: 11:36:39 | I kategori: Alva 2-3+ år | 7 kommentarer |


 



Hoppas att ni alla får en mysig alla ♥ dag! Jag vet att många tycker att det är onödigt med såna här dagar men själv älskar jag det, skulle gärna dekorera hela lägenheten med hjärtballonger och liknande om jag orkade! Tyvärr är ju Alva sjuk fortfarande så jag tillbringar dagen inne med dessa två, men det är ju inte helt fel det heller även om vi alla (förutom Elsa då..) klättrar på väggarna efter några dagar själva inomhus. Tur då att det inte är fel på Alvas fantasi för hon har hittills både byggt en rutschkana av alla soffkuddar och rullat ner i Elsas babygym som tydligen var målet, samt klätt min golvlampa med sytråd (det är ju spindelväv mamma!) och washitejp i olika färger (titta så vackert mamma!)

Vi har iallafall startat morgonen med hjärtformade mackor och lite presenter som Andreas åkte och köpte igår kväll. Badskum som vi ska prova senare idag, och en ny film med Nasse. Alva blev jätteglad för båda, och ikväll när Andreas kommer hem tänkte jag att vi skulle ha bio med alla gosedjur och popcorn och se den nya filmen!





Mina fina ♥. Bilderna i det här inlägget är ungefär två veckor gamla, och det märks verkligen på Elsa då jag tycker att hon redan ser äldre ut nu i verkligheten. För er som är intresserade av barnkläder så har Elsa en body från Småfolk, och Alva har en klänning från Liandlo!



Glöm förresten inte bort att delta i min tävling som avslutas i helgen. Du kan vinna ett presentkort värde 500 kr hos Ellis corner, och tävlingen hittar du här!
 
 

En ny huskudde till samlingen!

Publicerat: 2014-02-13 Kl: 12:00:20 | I kategori: Barnprylar | 5 kommentarer |





Jag v
et, ännu en kudde till samlingen. Tror jag är lite kuddberoende, och det senaste tillskottet är den här fina huskudden från Lucky boy sunday. Jag har velat köpa en sån i flera år och nu slog jag till! Den finns i flera olika färger och jag har letat länge efter den ljusrosa med svart tak, men den verkar vara slut överallt så nu fick det bli denna istället.


 

Kuddar och dockor får flytta runt lite här hemma mellan Alvas rum och Elsas lilla hörna, men för tillfället så bor huskudden hos Alva!


Annars så blir det mest bygga koja och se på film idag, Alva är sjuk tyvärr så det blir lugna inomhusaktiviteter hela dagen lång. Hoppas bara att vi andra inte blir smittade, speciellt inte Elsa eftersom hon är så liten fortfarande. Alva var ett halvår första gången hon blev sjuk och jag minns hur jobbigt jag tyckte att det var så håller tummarna att hon får vara frisk några månader till!



Alvas fyraårskalas nummer två!

Publicerat: 2014-02-11 Kl: 22:44:20 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 45 kommentarer |


 



Bättre sent än aldrig får bli mitt nya motto för bloggen, för vissa inlägg håller jag verkligen på med i flera veckors tid nu när jag knappt hinner sitta vid datorn. Redigerar en bild ena dagen och en annan bild nästa, skriver en rad här och där och börjar samtidigt med ett annat inlägg. Jag har fortfarande inte gjort någon del två i årssammanfattningen från 2013, men det vill jag verkligen lyckas göra då jag struntade helt i del två förra året och det är lite trist när man kollar tillbaka. Här kommer iallafall lite bilder från Alvas andra barnkalas som vi hade för två helger sedan. Vi delade ju upp det och hade två små barnkalas istället för ett stort, det blev jättebra tycker jag!

Ni som följer mig vet ju att jag älskar färgglada barnkläder med retromönster eller andra roliga tryck, och det är vad jag alltid köpt till Alva. Nu har hon dock börjat komma in i en lite mer rosa fluffig prinsessperiod trots att hon knappt har några såna plagg i garderoben, men jag köpte den här klänningen ovan från Hm dagen innan kalaset som hon gillade! Ingen prinsessklänning utan bara enkel bomullsklänning för 79.50, men det är väldigt viktigt nu att kalasklänningar snurrar, och det gjorde denna!




En till uggletårta blev det, en vit denna gång! Det finns fler bilder och info om uggletårtorna om man scrollar ner några inlägg i bloggen.



Alla kalasdeltagare har fått småsyskon sen sist så det var många barn på kalaset, och allra minst var de här söta tjejerna! Elsa och Lova som är ungefär en månad äldre än Elsa.



Samma kalaspynt som på födelsedagen och det första barnkalaset, jag tror allt satt uppe i säkert tre veckor innan det plockades ner!



Alva var väldigt snabb på att blåsa ut ljusen men jag hann fota ändå!



Vi avslutade med fiskdamm! På bilden ovan ses Sune, Molly och Hedvig.



Alva och Molly är nyfikna på innehållet i godispåsen! Tack till alla er som kom och kalasade med oss, jättekul ♥
 
 
 
 
 
 

Fina pyjamaser!

Publicerat: 2014-02-10 Kl: 16:16:37 | I kategori: Barnkläder | 3 kommentarer |





Nu var det länge sedan jag bloggade om barnkläder känner jag. Men nu köper jag faktiskt inte barnkläder så ofta längre utan jag passar på att köpa en stor hög två gånger per år när det är sommar och mellandagsrea. Däremellan köper jag mest plagg på tradera eller om jag hittar något fint som behövs. Jag köper hellre kläder från mitt favvomärke Småfolk på rea till samma pris som ett plagg till ordinarie pris från de vanliga kedjorna, oftast till och med billigare. Jag ska visa i ett annat inlägg alla mina mellandagsreafynd, jag har fyllt på både Alvas och Elsas garderober med en massa plagg från Småfolk som jag köpt till 50-60 % hos olika webshopar, massor av fynd har det blivit!

Men nu tänkte jag bara visa och tipsa om de här fina pyjamaserna från Lindex som jag köpte för någon månad sen när de hade tag 3 för 2 på alla barnkläder. När Alva var bebis så hade hon bara kläder från Lindex, de hade en kollektion med jättefina retromönster som nu även Elsa har fått ärva. De två vänstra pyjamaserna ser ut att vara samma tyg som två av plaggen som Alva hade för fyra år sedan, jättekul att de kommer tillbaka! Nu hoppas jag bara att det kommer fler vanliga kläder i lika fina mönster och inte bara pyjamasar, det har varit dåligt med roliga mönster de senaste åren tycker jag!




Alva hade en klänning i mönstret ovan som jag köpte när hon bara var några månader, och Elsa har just nu på sig Alvas gamla body i samma mönster som pyjamasen till höger  ♥



För övrigt håller jag på att drunkna i kläder, bokstavligt talat alltså. Har rensat klart min garderob och hela sovrummet är fullt med kläder som ska säljas bort. Vet inte riktigt hur jag ska ha tid att fota och lägga upp till försäljning, men det blir nog en instagrambloppis om ett tag samt lite större och tyngre grejer på facebook.
 

Premiär för att greppa själv!

Publicerat: 2014-02-09 Kl: 08:56:05 | I kategori: Elsa 0-1 år | 4 kommentarer |




Jag har massor av halvfärdiga blogginlägg som jag inte hunnit göra färdigt och hade tänkt försöka lägga upp dem i ordning, men vissa saker måste jag bara skriva direkt så att det inte glöms bort. Elsa har nämligen elva veckor gammal greppat en leksak och stoppat i munnen! Såna där småsaker som bara mammor och pappor bryr sig om egentligen, men det måste ju ändå förevigas i bloggen ♥

Hon har legat i babygymmet några veckor och viftat och fått grepp om leksakerna ibland, men i onsdags var första gången hon verkligen tog tag och höll fast flera minuter för att sen stoppa i munnen. Vi har ett babygym från Skip hop med jättefina djur, och jag har sett att favoriterna varit apan, lejonet och zebran varav hon valde att premiärsmaka på den sistnämda.


 

Hoppas ni får en bra söndag, själv ska jag börja med att rensa min överfulla garderob! Det var många på instagram som ville att jag skulle ha en bloppis där, men jag får se hur jag gör, kanske jag säljer en del där. Det mesta kommer jag nog dock att sälja i lokala facebookgruppen då det är så krångligt för mig att posta saker utan bil och långt till posten på dagarna. Men barnkläder kommer jag att sälja på tradera eller bloppis så att alla som vill kan bjuda, men först min egen garderob alltså!




Alvas födelsedagspresenter!

Publicerat: 2014-02-08 Kl: 16:59:39 | I kategori: Barnprylar | 3 kommentarer |




Den fina dockan som Elsa redan hade i rosa sen tidigare, såklart Alva skulle få en egen! Kommer från Miniroom.se.



Nu var det några veckor sedan Alva fyllde fyra år, men jag tänkte ändå lägga upp bilderna på hennes födelsedagspresenter då det är så roligt att ha kvar och det är flera som frågat om vad hon fick! Som vanligt så blir det alldeles för mycket presenter egentligen, men det är så svårt att inte köpa när man hittar något fint som man vet att hon kommer att bli glad över. Jag började köpa presenter redan i november till både jul och födelsedag, lika bra att passa på när man hittar saker på rea eller med olika erbjudanden!

Sakerna i inlägget är presenter från både mig och Andreas, och från våra familjer som kom och uppvaktade på födelsedagen. Hon fick även presenter på barnkalasen, men de fotade jag aldrig och nu är de utspridda över Alvas rum..




Jag försökte att inte köpa så stora grejer eftersom det inte finns så mycket plats i hennes rum, men en lite större sak blev det ändå. En lekplats till djuren från Sylvanian families!



En räknebok av Ingela P Arrhenius, Alva tycker att det är jätteroligt med siffror och bokstäver just nu så den passade jättebra! Sen är det en liten förpackning med Sylvanian families som fyller år, denna köpte jag på rea för typ 70 kr i höstas.



Jag hade redan köpt en del kläder till Alva på mellandagsrean, så det fick bli presenter. De rosa klänningarna kommer från Småfolk och köptes för 149 kr st (ordinarie 349kr) och den i mitten köpte jag på Liandlos rea för 50 kr, väldigt nöjd över mina fynd!



Till vänster ses ett spel från Djeco som heter Memo grizzly, verkligen jätteroligt och vi har spelat det massor! Sen är det två filmer, Lilla Anna som vi sett på bio två gånger så jag visste att Alva gillade den, samt en prinsessfilm eftersom Alva har börjat gilla alla olika disneyprinsessor den senaste tiden. Men det var inte lika poppis, -"Mamma den här hade jag inte önskat mig, den kommer jag aldrig att vilja se" -"Nähä varför inte då då?"-"Nej jag gillar bara att leka med prinsessorna, dom är fina och så men jag vill inte se dom på film, vi kan ge filmen till Mika!" Haha. Ja man kan ju inte bli nöjd med allt ;) Klänningen kommer från Småfolk, den hade min mamma köpt men kanske att jag tipsade henne lite!



Dockan med bil från Barnens hus hade vi köpt, och kläderna kommer från farmor och farfar!



Jag köpte även badrumsmöbler till hennes fina dockskåp från Le toy van. Men för att vara så dyra så var det väldigt dålig kvalitet, både duschen och medicinskåpet (ej på bild) har gått sönder och måste limmas vilket var lite trist.



Alva är inne i en prinsessperiod, så från mormor och morfar fick hon lite figurer och en prinsessklänning att klä ut sig i!



Glass från Le toy van och fiskespelet från Djeco var från oss. Den lilla kaninen blev snabbt en favorit och har följt med till förskolan flera gånger! Den sitter framför Alva på boben och hjälper till att styra, så gulligt!




Lite smått och gott från våra familjer, hon fick flera spel vilket är superbra då vi spelar nästan varje kväll! Jag tror jag har missat att fota någon grej men Alva började leka med allt så snabbt så alla saker försvann liksom in i hennes rum! Tack till våra familjer för alla fina saker, hon blev superglad ♥
 



 
 
 
 

Mina uggletårtor!

Publicerat: 2014-02-03 Kl: 15:13:30 | I kategori: Mat & bak | 12 kommentarer |





Det är många som frågat om uggletårtorna som jag gjorde till Alvas födelsedag häromveckan, så jag tänkte tillägna ett eget inlägg till dem! Det blev två barnkalas och därför gjorde jag två stycken likadana tårtor men i olika färgställningar, själv tycker jag dock att den rosa blev finast! Det beror nog på att det var den första jag gjorde och då var mer nogrann, den andra slängde jag mest ihop lite snabbt då det var lite tidsbrist.

Det var Alva som önskat just uggletårtor till sin födelsedag, annars hade jag nog gjort något annat motiv även om jag gillar ugglor, men det här är ju tredje året i rad som jag gjort uggletårtor till hennes födelsedag! Men det har varit olika slags ugglor varje år iallafall,  jag har hittat på lite olika varianter.

 



Hur gjorde jag då? Först ägnade jag två dagar till att göra fem olika fluffiga fyllningar och bottnar i olika färger, och sen fem timmar åt.. Eller inte. Mitt nya motto som tvåbarnsmamma är lite mer åt "så enkelt som möjligt, ta alla genvägar som finns", så jag köpte helt enkelt en färdig grön marsipantårta som jag dekorerade. Jag orkade inte ens täcka hela tårtan med dekorationer heller utan de är gröna på kanterna som ni ser, men jag tycker inte att det gjorde något!

Jag använde mig av färdig marsipan som jag skurit ut som en uggla, sen skar jag ut trekanter och  vingar och dekorerade med godis och silverkulor. Jag ritade först upp en uggla på ett papper för att jag skulle ha något att gå efter, men annars har jag bara gått efter min fantasi. Det behöver ju inte vara just en uggla, en sån här tårta kan man nog göra av vilket djur eller enkelt figur man vill!
 





Den första tårtan jag gjorde dekorerade jag även lite extra med ett litet vimpelspel! Det är gjort av prickiga sugrör från Lagerhaus och olika färger av washitejp som jag satt på ett snöre och klippt till trekanter. Väldigt enkelt men väldigt fint!


 

Tävla om ett presentkort värde 500 kr hos Ellis corner!

Publicerat: 2014-02-02 Kl: 15:46:16 | I kategori: Tävlingar | 94 kommentarer |


Tävla hos Elinochalva i samarbete med Elliscorner.com om ett presentkort värde 500 kr!



Nu är det dags för en rolig tävling igen i bloggen, och det man kan vinna är ett presentkort värde 500 kr hos Elliscorner.com! Hos Ellis corner hittar man heminredning till både barnrummet och resten av hemmet, och det finns varumärken som tex Maileg, House doctor och Iris lights.


Enkla regler och alla kan vara med och tävla! Gör så här för att vara med:

 
* Besök Ellis corner och välj ut vad du helst skulle välja att köpa för presentkortet om du vann!
 

Frivilligt, du får en extra vinstchans för varje punkt nedan:


* Följ Ellis corner på facebook, det gör du här.
 
* Följ Ellis corner på instagram, @elliscorner
 
* Länka till tävlingen i din blogg, instagram eller via facebook, låna då bilden ovan.


Lämna sedan en kommentar i detta inlägg där du skriver vad du helst skulle köpa för presentkortet, glöm inte att lämna ditt namn och mailadress. Skriv även om du följer på facebook/instagram/länkar så att jag vet hur många vinstchanser du har!
 


Tävlingen pågår tom söndag den 16 februari kl 24, Lycka till!
 
 
 
 
 

Ännu en månad som gått!

Publicerat: 2014-02-01 Kl: 17:30:00 | I kategori: Instagram | 4 kommentarer |





Lite blandade favoritbilder från min instagram i januari, det börjar äntligen bli lite ljusare på dagarna och tiden går så himla fort! Januari har mest bestått av en massa kalas för Alva, och idag har hon själv varit på kalas hos sin kompis Olivia som fyllde fem. Imorgon börjar hon en djurkurs på 4H-gården, det är första riktiga aktiviteten eller vad man ska kalla det och jag hoppas att hon kommer att gilla det!
 
Elsa växer så det knakar, och nu passar redan favoritpyjamasen med bondgårdsdjur från när Alva var liten! Storlek 62 är det på den så jag måste nog inse att hon inte är en liten skrutt längre, snart börjar hon väl rulla runt och hålla i leksaker själv ♥

Vi har haft iallafall haft tur och varit friska hela vintern, men just nu känner jag mig inte alls pigg för tillfället så det blir nog lite glesare med inlägg framöver. Jag trodde faktiskt att jag fått en släng av magsjuka men det är nog magkatarr, jag har fått det förut under stressiga perioder och det kan man verkligen kalla det att ha två småbarn. Det blir nog lättare i vår när man kan ta sig ut på ett annat sätt, för nu kan jag bara gå ut med Alva och Elsa medans Elsa sover i vagnen (vilket hon inte gör så länge, hon brukar vakna så fort man stannar vagnen..).

Lite blandat svammel, men jag tänkte mest kika in och önska en trevlig lördagskväll ♥


 


RSS 2.0