Bäddat och klart!

Publicerat: 2013-10-29 Kl: 13:32:00 | I kategori: Gravid med nr 2 | 5 kommentarer |






Igår tog vi upp spjälsängen från förrådet, och nu är det bäddat och klart tills bebisen kommer! Eller bebisen kommer ju att sova i ett babynest de första månaderna, men det är ändå mysigt att "boa" lite och göra fint i spjälsängen. Både spjälsängsskyddet och täcket från Polkadot design är Alvas gamla, de funkar fortfarande även om spjälsängsskyddet börjar spricka sönder på vissa ställen. Men det har varit jättebra, högt och stabilt vilket jag gillar.

Jag lånade lite prylar från Alvas rum, men björnkudden från Ferm Living samt kanindockan är till bebisen även om Alva såklart är den som leker med dem i något år till!

Tyvärr så får vi inte plats med ett till barnrum i vår lägenhet, annars hade jag ju väldigt väldigt gärna satt igång med att inreda! Så bebisen får en liten hörna i vårt sovrum, och sen hoppas jag att vi bor i hus inom ett år eller två och då blir det såklart ett till barnrum. Jag tänkte mig färgerna mint, rosa, och ljusgrått så får vi se om jag fortfarande tänker likadant när vi väl flyttar!






Den lilla björnkudden från Ferm living är så himla fin, jag funderar på att köpa filten med samma björn i julklapp till bebisen. Även om man bara är en månad gammal så måste man såklart få en julklapp, Alva hjälper nog gärna till att öppna om jag känner henne rätt..

Kudden kommer från Miniroom, och jag slänger in en liten påminnelse om att man fortfarande kan vinna ett presentkort värde 500 kr därifrån i min tävling som pågår tom söndag. Här är länken till tävlingen!


 

Lite nytt på väggarna!

Publicerat: 2013-10-25 Kl: 13:16:04 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 3 kommentarer |





Jag hade ju planer på att ta ner tavellisten ovanför Alvas säng och hänga upp en stringhylla eller liknande (hyllor=förvaring=behövs alltid!) då jag tyckte att tavellisten satt lite felplacerat sen vi möblerade om med nya sängen, och brevid den fina tavlan från Littlephant (som visst inte syns..) var det bara tomt. Men sen när vi skulle bli fotade till reportaget helt plötsligt blev det bråttom att fixa till på väggarna, och någon ny hylla hann jag absolut inte köpa så det fick bli lite snabbfix med dom saker vi redan har! Den fina hushyllan flyttade jag ovanför sängen, och lejonpostern fick sitta där hyllan satt tidigare. Sen hängde jag även upp molnkrokarna som jag köpte på Åhlens för ett tag sedan, bättre sent än aldrig! Bara provisoriskt dock, vi har betongväggar så allt måste borras upp ordentligt för att sitta kvar.

Men det blev ganska bra ändå, så tavellisten får sitta kvar. Om allt går som vi planerar så kommer vi ändå inte att bo kvar här längre än något år till, så nya hyllor får bli till nästa boende isåfall!



De fina krokarna från Åhlens, jag hoppas att de finns kvar i butik så ska jag köpa en eller två till bebben också!


Trevlig helg på er som kikar in här ♥

 

Godnattmoln och cirkus!

Publicerat: 2013-10-24 Kl: 13:21:49 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 2 kommentarer |




Nu har jag skickat in två nya motiv till tryckeriet, den här cirkusen ovan var den första bild jag ritade på datorn för något år sedan, sen har den bara legat halvfärdig. Men ju längre tid det går desto svårare är det att få något helt klart, så till slut skickade jag in den ändå trots att jag säkert skulle kunna ändra på massor av små detaljer och färger. Förhoppningsvis blir det bra ändå, det blir lite dålig kvalitet på bilderna som man laddar upp här i bloggen men de ser finare ut i tryck. Jag har flera motiv som ligger halvfärdiga som jag ville bli klart med innan bebisen kommer, men jag har verkligen inte ork att sitta flera timmar vid datorn så nu nöjer jag mig med dessa för ett tag.





Om cirkusen innehåller en massa detajler så är Godnatt-molnet helt tvärtom väldigt enkel eller vad man ska säga. Det tog inte flera månader att rita som det brukar göra utan snarare en dag, men jag gillar dem ändå! Jag har kommit fram till att alla mina motiv inte behöver vara jättemycket detaljer och sånt utan att det kan vara fint med något enkelt också!

Helt till något annat, jättekul att så många nya läsare hittade hit igår! Min tjockismage syntes på blogg.se vilket ledde till en massa söta kommentarer. Precis sånt man behöver när man är höggravid och inte känner sig så himla på topp ♥

Sen till något helt annat igen, Alva premiärcyklade heela vägen till förskolan imorse! Jag hade lovat att hon skulle få cykla med sin nya cykel men sen så har det ju typ spöregnat varje morgon. Hon var iallafall jättestolt, även om hon satte sig ner på backen några gånger och suckade "Men åååh, nu är jag helt slut. Jag måste vila en stund mamma.." Men trettio sekunder senare var hon uppe på cykeln igen och det tog nog bara tio minuter innan vi var framme! Jag trodde inte hon skulle orka hela vägen men det gick superbra såklart!
 
 
 
 

Gravidstatus vecka 35

Publicerat: 2013-10-22 Kl: 21:00:37 | I kategori: Gravid med nr 2 | 43 kommentarer |





De här bilderna är en vecka gamla och nu går jag snart in i vecka 36, men såå mycket tror jag inte att magen växer varje vecka. Trots att jag är stor såklart så vill jag minnas att jag kände mig mycket större i slutet med Alva, men jag kan ha fel. Jag har inte vågat väga mig sen jag var hos barnmorskan sist, men då stod vågen på 13 kg plus tror jag så det är säkert något mer kilo nu. Men magen växer som den ska och ligger exakt på kurvan, och bebisens hjärtljud har varit runt 140 de senaste gångerna. Bebisen sparkar och buffar runt, men känns lite lugnare än vad Alva var. Hicka har den några gånger i veckan, och annars är det mest knuffar och buffar mer på kvällstid och när jag vaknar vid 4-5 tiden och har svårt att somna om. Det vore väl typiskt om klockan 4 på natten är bebisens vakentid, så var det med Alva också - mellan 4 och 7 var hennes pigga period! (inte min dock..) 

Jag har sjukt mycket sammandragningar, men foglossningen är mycket bättre vilket helt klart beror på att jag slipper jobba. Men sammandragningar är då tillräckligt, jag kan bara gå några steg typ innan jag måste vila. Jo ni kan kalla mig nittioåringen..

Det går i perioder vad jag är sugen på, men de senaste veckorna har det varit iskall läsk, helst cola. Eller trocadero. Innan vecka trettio var det iskall mjölk vilket ju var mycket bättre, men jag försöker hålla mig till att bara dricka läsk på helgerna. Törsten beror säkert på att jag försöker unvika att dricka så mycket, man är ju ändå kissnödig hela tiden. Tur jag kommit på att det går att lura törsten lite med smaksatt fil, helst Norrmejeriers päronfil!

När jag blev sjukskriven tänkte jag att jag skulle hinna massor med småplock här hemma, jag har en lista på kylen med typ fyrtio punkter som behöver fixas. Tror jag har strukit över max tio, men det finns ingen ork. Men några veckor till har jag på mig att fixa lite mer, det är inga ansträngande saker utan typ sätta in kort i Alvas fotoalbum och skriva det jag missat i hennes fyll-i-böcker. Sånt som man verkligen inte kommer att hinna med en bebis hemma!



 

Första cykelturen!

Publicerat: 2013-10-21 Kl: 21:58:00 | I kategori: Alva 2-3+ år | 2 kommentarer |




 
I torsdags kom den första riktiga snön, och Alva fick sin första riktiga cykel ♥. Inte så bra tajming kanske, men det ska bli plusgrader i veckan igen så några veckor till kan vi nog träna på cykling innan det är dags att ställa undan den till i vår! Egentligen ville jag att hon skulle ha en cykel redan i somras, de barnen på gården i hennes ålder som hon leker med har cyklat runt hela sommaren medans hon själv tappert har cyklat runt med sin trehjuling. Inte för att det var några problem med det i och för sig, jag har knappt sett någon cykla så snabbt på trehjuling som Alva gör!

Vi var runt på lite affärer och provcyklade i slutet av sommaren men hittade ingen som kändes bra, så då blev det aldrig något köp. Men så fanns denna tydligen på den enda affär vi aldrig besökte, Intersport! Det syns inte så bra på bilden men det är en Crescent 12 tum i rosa och pastellblått, jättefin!




Alva var jätteduktig på att cykla, man kan tro att hon aldrig gjort annat när hon premiärcyklade på gården fram och tillbaka, fram och tillbaka.




 

Tävla om ett presentkort värde 500 kr hos Miniroom!

Publicerat: 2013-10-21 Kl: 11:10:07 | I kategori: Tävlingar | 43 kommentarer |



Tävla hos Elinochalva om ett presentkort värde 500 kr hos Miniroom till och med söndag den 3 november




Nu är det dags för en rolig tävling igen i bloggen, och det man kan vinna är ett presentkort värde 500 kr hos Miniroom.se!
 
"Miniroom.se är Sveriges trendigaste butik på nätet med inredning till barn och deras rum. Målet är att inspirera genom att erbjuda en inspirerande shoppingupplevelse och den bästa kundservicen. Hos miniroom.se finns kvalitetsvarumärken så som Kids concept, Sebra, Ferm living, Skip hop med flera"

 
Gör så här för att vara med att tävla. De två första punkterna är obligatoriska.
 
* Besök Miniroom.se och leta upp en produkt som du vill använda presentkortet till om du vinner, samt motivera varför du valt just den produkten!
 
* Gilla Miniroom.se på Facebook, det gör du här!

Lämna sedan en kommentar i detta inlägg med din motivering, glöm inte att lämna ditt namn och mailadress.


Frivilligt, du får en extra vinstchans för varje punkt nedan:

* Följ Miniroom på Instagram, @minir00m
 
* Länka till tävlingen i din blogg eller via facebook, låna då bilden och textraden längst uppe i inlägget!
 


Alla som deltar i tävlingen kommer att få ett erbjudande från Miniroom via mail när tävlingen är avslutat, så ingen går lottlös! Tävlingen pågår till och med den 3 november klockan 23.00, Lycka till!


 
 

Helgens reportage!

Publicerat: 2013-10-20 Kl: 22:45:40 | I kategori: Alva 2-3+ år | 5 kommentarer |





Igår kunde man läsa om Alvas rum i ett hemma hos-reportage i Folkbladets helgbilaga, jättekul att se det i tryck! Det gick väldigt snabbt, en vecka från det att vi blev kontaktade tills reportaget kom i tidningen och däremellan hann vi bli fotade (och jag hann städa Alvas rum extremt nogrannt och rensa en massa leksaker, skönt att få det gjort också!). Men det var tur att det gick så fort, jag blir alltid så nervös för sånt här så det var skönt att inte behöva vänta så många dagar på att se hur bilderna blev! När vi var med i tv4 lokalnyheterna för några år sedan (på grund av att vi var en av två umebor som var finalister i en barnrumstävling) höll jag nästan på att kräkas av nervositet både innan de skulle komma och innan jag sett hur det blev på tv, och jag kan fortfarande inte se det där reportaget trots att jag har det på Dvd. Men kul att spara, och om tjugo år kan jag visa det för Alva!





Jag tycker att reportaget i tidningen blev fint, och det var tur att jag själv inte var med på allt för många bilder. Höggravid med 15+ kilo och en utväxt på typ en decimeter kände jag mig inte på topp haha så det var bra att det var fokus på Alva eftersom det är hennes rum! Hon gillade verkligen inte när jag sa att det skulle komma några personer hon inte kände och fota på hennes rum, men efter att jag lovat en isglass efteråt (ja jag mutar ibland..) så tyckte hon att det skulle bli kul. Både reportern och fotografen var jättegulliga och lekte massor med Alva så det gick bättre än förväntat! Reportern Johanna Lindqvist som är redaktör för helgbilagan har en blogg där man kan  se lite fler foton som hon tog bakom kulisserna, här hittar man hennes blogg!





Jag vet inte om det går att läsa allt, men jag slänger in den här bilden ändå för att spara! Självklart har jag sparat ett ex av tidningen, eller två till och med då en ska ligga i Alvas minneslåda och en ska sparas själv, men ifall de skulle råka försvinna så är det alltid bra att ha kvar här på internet!



Reportage i tidningen och sötaste kudden!

Publicerat: 2013-10-16 Kl: 20:58:00 | I kategori: Barnprylar | 9 kommentarer |





Idag det hänt roliga grejer här hemma, vår lokaltidning hörde nämligen av sig häromdagen och undrade om vi ville vara med i ett hemma-hos-reportage om Alvas rum! Självklart ville vi det och imorse fick vi besök av en jättegullig reporter och fotograf. Jag hade inte riktigt gjort klart väggarna i Alvas rum sen vi möblerade om, så det blev lite bråttom med att tejpa upp posters och lite annat, för vi har betongväggar här hemma så det är ett himla projekt att få upp saker på väggarna. Sen att det rasade ner både en och två grejer medans dom var här låtsas jag inte om haha, men ingen fick något i huvudet iallafall och så fort jag orkar ta tag i det så ska det borras upp på riktigt.

Jag fotade en massa i Alvas rum eftersom det typ aldrig händer att det är så städat i hela rummet samtidigt , så det kommer ett långt inlägg med en massa bilder från Alvas rum i samma inlägg inom en vecka eller två när jag hunnit kika igenom bilderna. Tills dess så är här ovan en bild på hur det såg ut i sängdelen lite nystylat sådär.





Den superfina nya kudden är designad av Ingela P Arrhenius i samarbete med Ferm Living, och den kommer från Miniroom.se där den även finns i andra fina färger och motiv! Kudden är egentligen till bebisen, den ska ligga och vara fin i spjälsängen tänkte jag (eftersom bebisen ändå säkert sover i babynestet som Alva gjorde några månader) men nu när jag försökte få så fint som möjligt i Alvas rum till reportaget så var jag såklart tvungen att plocka fram den ändå och den passar lika bra här inne!




Jag lovar, så här tillpiffat ser det alltid ut här hemma *host host*.. Alltså aldrig att alla kuddar ligger slängda i köket för att de står i kö för att åka tåg på köksmattan, eller ligger under vardagsrumsbordet för att en viss treåring ska bygga koja, nej nej..


 

Vinnaren i tävlingen i samarbete med Photowall!

Publicerat: 2013-10-15 Kl: 21:10:00 | I kategori: Tävlingar | 1 kommentarer |


Nu har jag dragit en slumpmässig vinnare i tävlingen i samarbete med Photowall, jag använder mig alltid av True number generator som drar ett slumpmässigt nummer. Den här gången blev vinnaren nummer 9, stort grattis till Margona Strömberg http://norrlandkarlekinredning.blogspot.se/ som vinner ett presentkort värde 1500 kr!

Jätteroligt att så många var med och tävlade, ett stort tack till alla er och bättre lycka nästa gång!

Påminnelse om att tävla om ett presentkort värde 1500 kr!

Publicerat: 2013-10-14 Kl: 20:47:32 | I kategori: Inredning | 1 kommentarer |






Imorgon kväll (tisdag) avslutas min tävling i samarbete med Photowall där man kan vinna ett presentkort värde hela 1500 kr, så jag tänkte bara påminna om att tävla innan det är för sent! Här hittar man tävlingen. Hos Photowall finns över 3000 olika fototapeter från över 40 olika designers, och ovan syns några av mina personliga favoritformgivare! De två översta bilderna kommer från Fine little day, och de två understa kommer från Mini Empire. (Alla bilder är lånade från Photowalls hemsida.)

Jag hämtade faktiskt ut ett nytt print idag som jag beställt från just Mini Empire, hur fint som helst och kommer att passa perfekt i vardagsrummet med de nya kuddarna som jag sydde i veckan! Jag har inte hunnit fota än med vanliga kameran, men det finns en bild på min instagram @elinochalva för den som är nyfiken!



 

Alva bjuder på fika!

Publicerat: 2013-10-13 Kl: 21:43:07 | I kategori: Barnprylar | 4 kommentarer |


 
Brickan till höger får jag ofta frågor om, den kommer från ISAK och jag köpte den i någon liten affär i gamla stan så jag jag vet inte vart man kan få tag på den, men google brukar alltid funka!



Jag tänkte försöka köpa de flesta julklapparna i år innan bebisen kommer, för efter det så kommer jag nog inte att orka ta mig iväg till några affärer på ett tag. I och för sig så shoppar jag mest på nätet, men det är ju alltid bra att börja i tid! För tillfället så leker Alva mest rollekar med sina dockor, gosedjur och småfigurer, med sin doktorsväska (varje dag är det alltid är något gosedjur som har ont i magen eller har gjort illa foten..), och så lagar hon mat på sin spis. Det var verkligen en bra present, hon fick spisen i julklapp när hon var elva månader och har lekt med den sen dess. Köksleksaker och låtsasmat har hon nog så det räcker, men för er som har yngre barn så är det ett tips, funkar i flera år!

Häromdagen dukade Alva upp till fika i hennes rum, oftast är det bara låtsasfika men det bästa är ju såklart när vi lägger något ätbart på tallrikarna också. Här fick hon en salt pinne, och det är så roligt att höra hur hon argumenterar och tror att hon lurar oss vuxna, konversationen gick såhär.

 
- Mamma, dockan säger att hon också vill ha en salt pinne, jag tror jag hämtar en till henne så att hon inte blir ledsen!
- Ja gör det, då blir nog dockan glad.
- Oj då mamma, dockan säger att hon har ont i magen. Vilken otur. Bäst att hon inte äter pinnen för då kan hon bli mer sjuk. Men mamma! Jag kan ju äta upp pinnen istället för dockan! Jag tror jag gör det så slipper hon få ännu mer ont i magen.


Haha, smart liten tjej. Men på tal om julklappar då, ett dockskåp står på inköpslistan vilket blir den "stora" presenten, sen får vi se vad vi hittar på. Men några figurer från Sylvanian families ska jag köpa, och sist jag var på Ica maxi köpte jag både en jättefin pysselbok och My little pony-gosedjur så två presenter är klara. Men Alva fyller ju fyra år strax efter jul, så jag köper det mesta redan nu och delar upp det i juklappar och födelsedagspaket när det närmar sig.


 
Oj vad synd att dockan fick ont i magen så att Alva fick lova att äta upp allt själv.. Sötungen. Till höger syns godsaker från Bombadill, de fick hon också vid sin första jul och de har lekts med i tre år! Bra köp alltså.


Vad önskar sig era fyraåringar i present, någon som har några bra och roliga tips?
 
 
 
 

Pysseltips - Gör kuddar av kökshanddukar!

Publicerat: 2013-10-12 Kl: 23:10:45 | I kategori: Inredning | 7 kommentarer |





Så fort jag såg de första bilderna från Ferm livings höstkollektion i somras så fastnade jag för kökshanddukarna med droppar, och bestämde redan då att jag skulle sy kuddar av dem. Nu finns dem att köpa i butik, så jag beställde hem ett helt gäng kökshanddukar som anlände i veckan. Jag har ingen symaskin själv utan brukar låna min mammas, så idag åkte jag och Alva till mina föräldrar för att jag skulle få lite tid att sy.

Jag har sytt massor av kuddar genom åren, både till Alvas kuddhörna och till vardagsrummet så jag tänkte att det skulle ta en max en timme eller två, jag trodde seriöst att jag skulle hinna sy en molnmobil också. Det gick ju sådär kan man säga.. Jag borde ha förstått att det skulle gå som det alltid gör när jag syr, det är nog därför jag bara gör det max en gång per år för då har jag glömt hur jobbigt det var sist. Det första som händer när jag sytt en halv kudde är såklart att själva symaskinsnålen går av, och eftersom det inte fanns någon fler var det bara att sätta sig i bilen och köra bort till en tygaffär. Andra kudden gick däremot jättesmidigt - tills jag upptäcker att jag sytt ihop den ut och in och måste sprätta upp den igen. Den tredje och sista gick däremot snabbt att sy, hallelujah.





Kökshanddukarna innan, jag hade två av varje och sydde kuddfodral som var ca 45x45 cm. Jag skriver ca eftersom jag aldrig orkar vara så noga när jag syr, jag kör på ögonmått och orkar knappt ens nåla ihop kanterna. Kanske därför det alltid går fel först, men resultatet brukar bli bra! Jag har inga foton på hur jag kämpade med symaskinen eller hur jag sydde ihop, men jag lägger bara ihop dem med insidan utåt, viker in breda kanter längst upp, syr ihop och vänder dem sen ut och in så att den rätta sidan kommer utåt. Inga knappar eller dragkedjor eller annat avancerat när jag syr!





.. Tada! Så här blev resultatet, riktigt fina faktiskt! Innan jag började gillade jag droppmönstret mest, men i efterhand var det nog det mönstret som gjorde sig minst bra som kudde så de två vänstra är mina favoriter. Inte så höstiga färger kanske men de ska få flytta in i soffan ändå fram tills det är dags för julkuddar. Helst hade jag velat ha half moon-mönstret ( det till vänster) i svartvitt, så håller tummarna att det ska komma en sån kökshandduk framöver!
 
 
 

Favoriter från Miniroom.se!

Publicerat: 2013-10-08 Kl: 20:47:22 | I kategori: Barnprylar | 4 kommentarer |




För bara någon vecka sedan öppnade en ny jättefin webshop som fokuserar på barnrum, nämligen Miniroom.se. Eftersom barnrumsinredning är det roligaste jag vet så känns det lite extra kul att vi inlett ett litet samarbete, här ovan syns några av mina favoriter från webshopen och inom kort dyker det upp en tävling här på bloggen!
 
Alla varumärken är nogrannt utvalda, och efter att jag kikat igenom sortimentet blev jag glatt överraskad över mixen av både större varumärken som till exempel Ferm living och Sebra, men även flera mindre och mer okända varumärken men med väldigt fina prylar som känns helt rätt just nu. SilluY var ett av de märken som jag inte sett förut, i kollaget ovan syns en jättefin förvaringslåda men det fanns även en serie melamintallrikar och muggar med lika fina mönster och till bra priser som jag ska spana in lite mer. W:form gillar jag också väldigt mycket, väldigt retrocoola tapeter med både moln och cirkusmotiv. Vilac måste jag ju också tipsa om när jag ändå håller på, det är därifrån Alvas bokstavståg kommer vilket är en av de vanligaste frågorna jag får i bloggen. Men nu vet ni alltså, på Miniroom finns tåget att köpa! Nya varumärken kommer att komma in allt eftersom också så det låter ju toppen!



 

Fem fina babyfiltar!

Publicerat: 2013-10-07 Kl: 20:20:11 | I kategori: Barnprylar | 5 kommentarer |


 
Fem fina filtar som väntar på bebben ♥


Det är ju någon speciellt med babyprylar, och det är väldigt svårt att låta bli att köpa alla små söta plagg och pytteprylar som finns! Som jag skrev i inlägget med babykläderna förra veckan så har vi kvar massor av kläder från när Alva var liten, så hittills har jag bara köpt två stycken nya bodys samt några set och två fleeceoveraller på tradera för totalt några hundralappar. Förutom kläder har vi kvar alla prylar utom babyskyddet, så det är det enda vi måste köpa innan bebisen kommer.

Något som vi däremot inte har kvar så mycket av efter Alva är filtar! De flesta hon hade är alldeles urtvättade och noppiga efter att ha tvättats dag ut och dag in under det första året. Kul att det finns något jag kunnat köpa utan dåligt samvete iallafall haha.. 

Men faktiskt så har jag bara köpt en enda filt nu under graviditeten vilket är den fina filten med sommarmotiv, de andra köpte jag långt innan jag ens blev gravid eftersom de även funkar till Alva att ha när hon är sjuk och inte vill ha något tjockt täcke, eller för att bädda om hennes dockor. Jag köper ju gärna när det är rea, så därför har jag passat på att köpa när jag hittat någon jag gillat, alla fem är (såklart!!) köpta på halva priset vid olika tillfällen.




Den vänstra med sommarmotiv samt den högra med cirkusmotiv kommer från Jny design, och den i mitten med lejon kommer från Liandlo. Älskar det lejontyget, Alva har flera klänningar i samma tyg!



De två vänstra kommer från Småfolk, och de två högra är de som fortfarande funkar att använda sen Alva var bebis! Den bruna är från Lindex och den gröna från Polarn o pyret.


Nu är det ju bara en fråga kvar, nämligen vilken filt som blir BB-filten?!
 
 
 

Tävla om ett presentkort värde 1500 kr hos Photowall!

Publicerat: 2013-10-03 Kl: 10:33:58 | I kategori: Tävlingar | 81 kommentarer |




Tävla hos Elinochalva om ett presentkort värde 1500 kr hos Photowall till och med tisdag den 15 oktober klockan 23.00



Nu är det dags för en tävling i bloggen, och det känns jätteroligt att få lotta ut en väldigt fin vinst till en av er läsare! Det man tävlar om är nämligen ett presentkort hos photowall.se värde hela 1500 kr.
 
Photowall är ett svenskt företag som säljer fototapeter och canvastavlor, de brinner för design och kvalitet och har över 3000 motiv och 40 designers från hela världen. Några av alla de märken som finns är fine little day, mini empire och byracka, och bara i kategorin barntapeter så finns det hela 523 olika motiv att välja på!



Gör så här för att vara med att tävla!

* Besök Photowall och hitta din favorit, lämna sedan en kommentar i detta inlägg där du skriver vad du helst skulle vilja köpa om just du vann presentkortet på 1500 kr! Glöm inte att lämna ditt namn och mailadress så att vi kan kontakta vinnaren.
 
* För en extra vinstchans, länka till tävlingen från facebook eller din blogg, låna isåfall bilden och textraden längst upp. Glöm då inte att lämna länken till blogginlägget/ditt namn på facebook i din kommentar.



Tävlingen pågår till och med tisdag den 15 oktober klockan 23.00, lycka till!

 
 

RSS 2.0