Village filt från Sebra

Publicerat: 2015-03-30 Kl: 13:15:11 | I kategori: Barnprylar | 1 kommentarer |





Jag har alltid gillat danska märket Sebra, så då kändes det lite extra roligt när de frågade om jag ville samarbeta med dem! Häromveckan damp det ner lite finpost i brevlådan i form av den här fina filten som heter Village och är i 100 ekologisk bomull. Mysiga filtar kan vi nog inte få för många av här hemma då vi använder dem till allt, i vagnen, som täcke på natten och för att bädda ner gosedjur ♥ Det virkade rådjuret på bilden kommer också från Sebra, det köpte jag till Elsa i julklapp förra året!

 


Mönstret Village som är ett stadsmotiv finns även på andra produkter tex sängkläder och en servis, väldigt fint tycker jag!



Baksidan av filten har ett grafiskt mönster så att man kan ha den vilken väg man vill, och den finns även i en mer blå/grön variant.
 

Lite Mini rodini och bloppis!

Publicerat: 2015-03-23 Kl: 13:53:55 | I kategori: Barnkläder | 2 kommentarer |




Elsa ovan med den söta zebraklänningen från Mini rodini för några veckor sedan, alltså buset i hennes blick nu för tiden ♥



Nu för tiden bloggar jag mest om barnrumsinredning, men barnkläder är också något som jag verkligen gillar och som jag bloggade väldigt mycket om för några år sen när Alva var bebis! Det ser kanske helt galet ut när jag visar jag vad köper, men sanningen är att jag köper 90 % av alla barnkläder på rea eller begagnat på tradera, och ofta bunkrar jag upp för en hel säsong eller för nästa säsong när jag hittar bra priser.

Det var det jag råkade göra för några veckor sedan, mitt i natten under en vakennatt då jag tyckte lite extra synd om mig själv. Jag hittade då en massa Mini rodini på halva priset och mer, och i efterhand blev det nog lite väl mycket och jag hade inte riktigt koll på storlekar utan chansade en del, så jag har lagt upp några av plaggen till försäljning för den som är sugen!

Jag brukar alltid sälja på tradera, men nu har jag startat en bloppis istället på instagram så bara att kika in och shoppa! Både barnkläder och barnprylar och en och annan möbel, och jag kommer att lägga upp mer under denna vecka. Tex Småfolk, Mini rodini, Ingela P Arrhenius, Molo, Geggamoja mm.

@elinochalvabloppis heter den!




Några av alla plagg som jag lagt upp i bloppisen i helgen, och mer kommer som sagt under veckan när jag får några minuter över!

..

.. Och detta var då en del av plaggen vi kommer att behålla, måste säga att jag var väldigt nöjd med många av mina fynd då allt var på rea! Nu var det några veckor sedan så jag kommer tyvärr knappt ihåg vad webshoparna hette och jag är ganska säker på att inga av plaggen finns kvar längre då det var väldigt utplockat.


Vårt sovrum.

Publicerat: 2015-03-19 Kl: 21:59:15 | I kategori: Hemma hos oss | 3 kommentarer |





Nu får jag skämmas lite grann för de här bilderna på vårt sovrum är extremt gamla och har legat bortglömda och färdigredigerade i ett utkast i flera månader. Närmare bestämt sedan i slutet av augusti (!!) förra året då vi hade en fotograf och inredningstylist här hemma som gjorde ett reportage! Jag har säkert tjugo utkast som är mer eller mindre färdiga, och istället för att de ligger där och blir för alltid opublicerade så tänkte jag lägga upp bilderna ändå trots över ett halvår på nacken.

Det ser inte likadant ut i Elsas hörna längre då jag bytt tavla och fyllt hyllan med lite nya prylar, men jag tänkte att det kan vara kul att se hur vi gjort för att få plats med en babyhörna i vårt sovrum!

 



Vi har tapetserat den lilla väggen där Elsa har sin säng med tapeten Harlequin från Ferm living, tycker den är väldigt fin både i barnrum och vuxenrum! Det är nog det enda tråkiga med att jag nu i vår ska göra ett eget rum till Elsa i vårt datarum - att hon inte längre kommer att ha den fina tapeten som jag valde just till henne..




Så här ser det ut från en annan vinkel, Elsas hörna är ju rätt så liten så det är bara hennes spjälsäng, en pall som sängbord och en förvaringskorg som får plats.

 
När projekt Elsas eget rum är färdigt så kommer hennes hörna istället att bli min datahörna med ett litet databord, det kommer förhoppningsvis blir jättebra det också!
 
 
 
 

Familjen!

Publicerat: 2015-03-18 Kl: 11:59:31 | I kategori: Allmänt | 5 kommentarer |


 



Igår firade vi Andreas födelsedag här hemma, och då passade jag samtidigt på att försöka ta några fina familjebilder! Jag tror inte jag fotat med systemkameran sen Alvas födelsedag i januari så det kändes på tiden, nog för att det är smidigt att fota med mobilen på dagarna men ibland kan det vara kul att försöka ta lite bättre bilder! Den ovan på Andreas och tjejerna tyckte jag var så fin, så den måste jag föreviga här i bloggen ♥





En fin kusinbild lyckades vi också få på Loke, Elsa och Alva ♥ Vi tog en sist då Loke var nästan nyfödd (en suddig mobilbild dock..) och nu är han redan åtta månader så det var också på tiden! Så roligt att kolla tillbaka på bilderna sen om några år när barnen är större!
 

Hej mars!

Publicerat: 2015-03-04 Kl: 12:04:26 | I kategori: Instagram | 0 kommentarer |


 
 
Men oj vad tiden springer förbi, redan mars! Februari slutade väl inte så jättebra med en släng magsjuka för både barnen och mig, och jag har fortfarande inte återhämtat mig utan känner mig helt orkeslös och trött så jag hoppas att det vänder snart. Jag hade ju tänkt att februari och mars skulle vara de stora rensarmånaderna så att projekt Elsas nya rum kunde sätta igång snart! Hela datarummet måste tömmas både på fyra garderober och innehåll, och jag har beställt lite annan förvaring från Ikea som ska upp i vardagsrummet och köket för att allt ska få plats. Men det går ju aldrig som man tänkt sig, jag trodde alltså att jag skulle ha hunnit rensa fyra garderober, en byrå, en bokhylla, två hurtsar och diverser kartonger innan de nya möblerna skulle komma. Men ikea ringde visst och sa att de kommer imorgon. Och jag har rensat EN HALV byrå. Som tog ungefär en månad. Japp. Sen så ska måste man tydligen bygga ihop Ikeamöblerna också?! Så jag vet ju vad vi har att göra här hemma den kommande tiden!
 
Men det ska bli roligt också såklart, äntligen ett eget litet rum till Elsa! Annars har februari inneburit en massa snö så att vi äntligen fick lite vinterkänsla och kunde åka skridskor (ok jag tittade på när Alva och Andreas åkte) och pulka, jag och Andreas gick ut och åt och såg mina favoriter First Aid kit, jag pysslade och shoppade lite fina nya gosedjur. Som ni säkert har märkt så hänger jag mest på instagram för tillfället, jag har aldrig tid att sitta vid datorn längre så kika gärna in där och följ för lite mer frekventa uppdateringar ♥



RSS 2.0