Vinnaren av två plagg från Lejonin!

Publicerat: 2013-04-27 Kl: 15:37:31 | I kategori: Tävlingar | 2 kommentarer |


Nu har jag dragit vinnaren i tävlingen i samarbete med Lejonin/Elise design, och den lyckliga vinnaren blev Veronica Hedlund. Stort grattis till dig, du har vunnit en valfri muddbyxa och mössa! Tack till alla ni andra som var med och tävlade också!

Sista dagen att tävla!

Publicerat: 2013-04-21 Kl: 10:30:00 | I kategori: Barnkläder | 8 kommentarer |





Nu är det dags för mig att åka till jobbet men jag tänkte bara kika in en snabbis och önska en trevlig söndag och påminna om att det är sista dagen idag att tävla om en två plagg från Lejonin/Elise design! Tävlingen hittar ni här.

Så här fin blev Alva i sina plagg från Lejonin, älskar verkligen det fina skogstyget!! Alva är så himla rolig, jag har nämt förut att hennes absoluta favoritfärg är lila, och när jag berättade att det var en flicka som sytt de här fina kläderna till henne frågade hon glatt - Kanske kan flickan också sy ett par lila strumpor som jag kan ha till klänningen? Haha ja lila är verkligen hennes favorit, men hon gillade dessa också som tur var!




Så fin så fin i sin nya klänning! Jag skulle kunna skriva hur många gånger som helst hur mycket jag gillar sån här mönstrade barntyger, men jag nöjer mig med att skriva ♥♥♥




Muggar från Littlephant

Publicerat: 2013-04-18 Kl: 20:08:21 | I kategori: Inredning | 5 kommentarer |





De här fina muggarna från Littlephant fyndade jag för några veckor sedan från Luna dsign som höll på att sälja ut sin gårdsbutik (men hon säljer fortfarande sina fina Lunafigurer i webshopen), jag gillar ju att fynda som ni vet. Sen så känns det lite roligare att dricka från så fina koppar, jag tänkte att om man köper en fin kopp eller ett fat lite då och då så har man till slut en riktig samling och kan rensa bort allt gammalt repigt ikeaporslin! 




Passade finfint i stringhyllan i köket tillsammans med några andra favoriter.



Just Littlephant har så mycket fina mönster tycker jag, det är flera kuddar från deras vårkollektion som jag inte skulle tacka nej till, men jag nöjer mig med kopparna än så länge!



Kudde från Blafre

Publicerat: 2013-04-15 Kl: 16:39:38 | I kategori: Barnprylar | 13 kommentarer |





För ett tag sedan skrev jag att jag började ledsna lite på vissa kuddar som Alva haft i sin kuddhörna i flera år, så när jag såg en kudde från Blafre för halva priset häromveckan var jag bara tvungen att slå till! Det bästa är ju att det förutom halva priset även var två kuddar i en, den ena sidan är nämligen gul med bambis, och den andra sidan är grön med blommor.




.. ena sidan gul med rådjur..



.. och ena sidan är med gröna retroblommor!
 


Jag tyckte nog att den gröna sidan passade bäst i Alvas kuddhörna, men man kan ju byta efter humör!
 
 
 
 

Tävla om två barnplagg från Lejonin/Elise design!

Publicerat: 2013-04-07 Kl: 22:26:01 | I kategori: Tävlingar | 44 kommentarer |




Tävla hos Elinochalva i samarbete med Lejonin/Elise design om en muddbyxa + mössa i valfritt tyg




Nu är det dags för en tävling, och det du kan vinna är en muddbyxa + en mössa i valfritt tyg och storlek från Lejonin/Elise design!
Elise design är ett litet företag som designar och tillverkar barnkläder under namnet Lejonin. Kläderna sys upp i storlek 50-116 helt efter kundens önskemål gällande färger, mönster och tyger och tillverkas bara i en väldigt liten upplaga så man kan vara säker på att vara ganska ensam om kläderna!
 
 
 
Enkla regler för att vara med och tävla. Ange i en kommentar i det här inlägget hur många lotter du tar, samt ange kontaktuppgifter som namn och mailadress och vad du heter på facebook samt bloggadress ifall du länkar till tävlingen.


 
Lott ett (obligatoriskt)

* Gilla Lejonin på facebook, det gör du här! Skriv även i kommentaren vilket som är ditt favorittyg. tygerna hittar du här på hemsidan under fliken Tyger & tvättråd.
 
För två extralotter, alltså tre lotter totalt!
 
* Kopiera bilden och textraden ovan och länka till bloggen i ett blogginlägg eller via facebook!
 
 


Tävlingen avslutas söndag den 21 april kl 24.00,

 Lycka till!


Lite nytt till Alva från Lejonin/Elise design!

Publicerat: 2013-04-07 Kl: 20:37:48 | I kategori: Barnkläder | 4 kommentarer |





Jag har ju haft köpstop på barnkläder i flera månader nu, inte en enda liten strumpa eller ens en fingervante har jag köpt sen innan jul. Så jag blev himla glad när det här fina paketet damp ner i brevlådan för några dagar sedan med två helt underbart fina plagg till Alva! Tack tack säger vi båda ♥

De kommer från Elise design som tillverkar barnkläder under namnet Lejonin, och vi har ett litet samarbete just nu vilket känns jättekul då jag älskar såna här färgglada och mönstrade barnkläder. Ikväll kommer det att komma upp en tävling i samarbete med Elise design så kika in om några timmar och tävla!

 


Dessa två plagg var så himla fina tillsammans, precis min smak när det gäller barnkläder måste jag säga! Det fina klövertyget fanns i flera olika färger och jag var inne på rött först, men nu blev jag himla nöjd att det blev just gult!



Annars hoppas jag att ni alla haft en bra helg! Själv har jag ju såklart jobbat hela helgen vilket var lite trist igår när det var så fint väder, men idag har vi haft snöstorm, alla vårkänslor liksom försvann när jag pulsade till bilen och fick snö i hela skorna imorse..


Lite nya finheter på hyllan!

Publicerat: 2013-04-03 Kl: 20:06:38 | I kategori: Barnprylar | 8 kommentarer |





Min favorit i Alvas rum är nog förutom kuddhörnan den här hyllan med alla fina små prylar. Igår när vi bara var hemma och lekte i Alvas rum så passade jag på att hänga upp de här söta pompomdjuren på hyllkanten vilket passade utmärkt! Som jag skrev igår på Instagram, Less is more men inte på Alvas rum..

Jag har visat de här söta djuren förut, vi hade dem ju som dekorationer på Alvas kalas! De är designade av favoriten Ingela P Arrhenius och säljs i fempack hos bland annat Mokkasin där jag köpte dem. Jag köpte två olika paket så jag har sju till som inte fick plats, men de får nog hänga någon annanstans tills nästa kalas.




Mina tre favoriter var lejonet, valen och ugglan, så fina så!



Om jag är trött och less så brukar jag ibland gå in i Alvas rum och beundra och sortera alla små prylar, det är lite som terapi haha.. Nej men nog är det svårt att inte bli glad av alla fina färger och mönster ♥






Påsken!

Publicerat: 2013-04-02 Kl: 21:10:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 2 kommentarer |





Hoppas att ni alla haft en härlig påsk! Här har vi haft det både bra och dåligt skulle jag säga. Vi har varit bortresta i fyra dagar tillsammans med min familj, jätteskönt att få lite miljöombyte! Det har varit strålande sol varje dag så vi har gått ner till älven och gjort upp eld, grillat korv och bara solat på dagarna och spelat spel på kvällarna. Vi fick sällskap av en flock renar också som passerade oss på älven, Alva ville såklart klappa haha.. Precis vad man behövde alltså! Det mindre bra var ju att Alva fick magsjuka. Igen. På måndagen skulle vi åka hem vid middagstid, men det var bara att packa ihop allt och lasta in Alva i bilen på morgonen och hoppas på det bästa. Att åka bil 1,5 timme med någon som är magsjuk är ju inte det opimala, men som tur var så sov hon i princip hela resan. Idag är hon redan piggare och förhoppningsvis slipper jag och Andreas att bli smittade den här gången också!

Kameran hade jag inte med mig alls och när vi gick till älven den finaste dagen så glömde jag visst telefonen inomhus, så jag kom bara hem med någon enstaka mobilbild. Men några bilder syns ovan, sen är det några fler bilder från veckan också. Ett nytt godnatt-motiv med en räv som jag tänkte rita lite nogrannare, Alvas påskägg som bestod av massor av pyssel (perfekt present när man var bortrest och inte har så mycket leksaker), Alva idag som stolt visar upp sina händer som hon ritat med tuschpennor samt högen med barnkläder som får symbolisera hur sjukt mycket man måste tvätta när det är magsjuka hemma..





RSS 2.0