Året som gått del ett - Januari till Juni 2012

Publicerat: 2012-12-30 Kl: 11:28:17 | I kategori: Året som gått | 6 kommentarer |


Sen jag började blogga har jag varje år gjort en sammafattning över året som gått, så jag fortsätter den traditionen även i år. Jag tycker själv att det är jättekul att gå igenom vad man egentligen gjort, tiden rusar ju bara iväg och hade jag inte bloggat så hade jag nog redan glömt hälften. Jag vet att det är låångt och massor av bilder, men orkar man inte läsa så är det bara att scrolla förbi!

Något som är skillnaden det här året är att jag bloggat mycket mindre än tidigare och knappt tagit med mig kameran någonstans vilket resulterat i att majoriteten av blogginläggen har handlat om ytligare saker som inredning och barnprylar, men även om det kanske verkar så i bloggen så har jag inte hängt i Alvas rum hela året  haha..





I Januari hade vi precis flyttat in i vår nya lägenhet, så det var mest packa upp och göra i ordning som gällde. Alvas rum var det första rummet jag försökte göra klart så att hon skulle känna sig som hemma, så lite smått och gott som stringhylla och Sebrahylla inköptes. Alva fyllde två år och firades med kalas och paket! Jag gjorde två uggletårtor som helt ärligt var finare än goda..







Projekt Alvas rum fortsätter i februari, och här har hennes lilla kök blivit klart sedan farfar snickrade en diskbänk i tvåårspresent. Bilden där Alva står och leker i köket är nog en av mina favoritbilder! Det blev ett till kalas för Alvas små kompisar också även om jag tror att det kalaset skedde i slutet av januari när Alva fyllde år, men jag lyckades nog inte blogga om det förrän i februari. Vi köpte en ny soffa och jag ritade en cirkus. Ja ni ser ju, jag har verkligen lyckats blogga om viktiga saker..





I Mars ritade jag den teckning som ligger till grund för mitt motiv Ugglefamiljen, jag och Alva var med i ett litet hörn i tidningen Mama och svarade på en fråga, vi utrustade oss med vårkläder och jag pysslade ihop lite vimplar. Eller gjorde om de gamla snarare, jag bytte bara ut några mönster som jag tröttnat på!





I April firade vi påsk med världens sötaste påskärring (här hade vi just blivit frisk från en sjukt jobbig magsjuka minns jag..), jag började lära mig att rita i Illustrator då jag gått en distanskurs och ritade både cirkusen som ska blir ett riktigt motiv framöver samt elefanterna på lina. En liten djungelteckning knåpade jag också ihop och jag och Alva rensade hennes garderob..







I Maj testade jag färg i samarbete med Blogg.se och Jotun, och resultatet blev den här gamla kökssoffan som nu bor i vårt kök!  Jag ritade klart elefantmotivet, blåste såpbubblor med Alva, fyllde ut hennes stringhylla med fina prylar och försökte få färdigt i vardagsrummet samtidigt som Alva och Sunde röjde runt i Alvas rum. En ny fin tavla fick också flytta in hos Alva.





I Juni ritade jag ett nytt motiv i form av cirkusaporna, jag fyllde år och fick den snyggaste (och godaste) tårtan av Andreas, och vi firade en jättemysig midsommar! På morgonen hade vi picknick vid Nydalasjön så det måste ha varit varmt redan nu, gud vad jag längtar till sommaren. Annars blev det mycket lek hemma hos mormor och morfar som köpt en leksuga, jag hämtade ut mina första provtryck och Alva fick en ny uggla.



Sådär, det var del ett! Del två kommer efter nyår någon gång för nu ska jag åka till jobbet. Hoppas att ni alla får ett gott nytt år ♥

 

Från Fine little day

Publicerat: 2012-12-27 Kl: 20:05:55 | I kategori: Hemma hos oss | 12 kommentarer |




Pirum parum och Äppel päppel, svårt att inte bli glad av dessa söta!



Flera av oss vuxna skippade att köpa julklappar åt varandra i år, men jag har tydligen varit väldigt snäll för några jättefina klappar fick jag ändå! Dessa två koppar från Fine little day fick jag av min mamma och pappa, hur söta som helst tycker jag. På önskelistan står fortfarande posters med samma motiv, kanske att jag köper någon av dem åt mig själv senare under våren!







Jag har inte ens hunnit visa hur det blev i köket sedan vi satte upp stringhyllan där för några månader sedan, men den passade perfekt på den lilla tomma väggen mellan fönstret och skafferiet! Jag äger inte så jättemycket finporslin utan mest repigt från Ikea, men några  prylar får iallafall stå framme och vara fina jämt.





Förutom muggarna så är det några skålar från Marimekko, blommiga koppar från Rörstrand samt det fina grytunderlägget med klöver från Johanna.B.

 

Vår julafton!

Publicerat: 2012-12-26 Kl: 20:49:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 4 kommentarer |





Hoppas att ni alla har haft en mysig jul och åtminstone någon dags ledighet! Det här är första året någonsin som jag tar ledigt runt jul, annars har vi ju som mest att göra nu när mellandagsrean sätter igång men jag jobbar bara några dagar denna vecka och sen är jag ledig med Alva hela nästa vecka vilket ska bli helt otroligt skönt! 

Julen har iallafall varit toppenmysig, vi firade hemma hos oss med våra familjer och knytkalas, helt perfekt! Jag är så glad att vi hållit oss friska förutom förkylning som både jag och Alva åkte på, men det gick magsjuka på Alvas förskola och det vill jag helst slippa. Tio vuxna och ett barn var vi så Alva fick vääldigt mycket julklappar, får visa dem i ett eget inlägg. Det enda som inte blev som planerat var att vi inte hade någon tomte då Alva blivit jätterädd för tomtar nu under december och började grina när vi sa att tomten skulle komma. Så då sa vi istället att tomten hade så mycket att göra så att han inte kunde komma hit, men att han ville att farfar skulle ta på sig tomtemössa och hjälpa till, och då gick det toppen! Onödigt att ge henne mardrömmar bara för att det ska vara så.



En liten del av Alvas julklappshög. Men hon blev jätteglad för allt och har lekt med sina nya saker i tur och ordning här hemma.




Jag vet inte hur många kilo julmat och julgodis vi lyckats trycka i oss de här dagarna, det är fika, mat, fika och efterrätt samt lite godis och knäck däremellan. Igår blev vi bjudna på plankstek hos Tomas och Nina, och ikväll har vi ätit mer julmat hos Andreas föräldrar. Hej då beach 2013!






God jul!

Publicerat: 2012-12-24 Kl: 11:07:24 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 6 kommentarer |





Med den här bilden på Alva som tomtenisse vill jag önska en God jul till alla er som kikar in här! Samtidigt vill jag även passa på att tacka alla er som läser, som kommenterar, som kommer med tips och alltid är så gulliga och peppande! Utan er skulle det inte alls vara lika roligt att blogga ♥ Så hoppas att ni alla får en jättemysig jul! 


LIte paketinslagning!

Publicerat: 2012-12-23 Kl: 15:18:28 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 3 kommentarer |




Tomten som vaktar alla julklappar. Jag vinner nog pris för fulast presentinslagning i år, får nästan ångest av alla fina inslagningar på Instagram haha.. Nej men hade jag haft tid så gillar jag ju att pyssla ihop fina paket, men i år fick det bli fortast möjliga inslagning utan varken snören eller krussiduller. Det går nog bra det med!



Äntligen börjar vi bli klara med det mesta, jag slängde precis in lite julgodis i kylen (det här receptet som jag nu gör för tredje året i rad, supergott och väldigt enkelt), det är hyfsat städat och alla julklappar är inslagna. Den här dagen kunde inte börja på bättre sätt än den gjorde då vi spenderade förmiddagen på Iksu Spa med Tomas och Nina och myste runt i morgonrockar och badade bubbelbad och badtunna. Så mysigt så. Man känner sig som en ny människa nästan så man borde verkligen unna sig sådant lite oftare. Får väl bli ett nyårslöfte för nästa år.

Så här såg det iallafall ut i går kväll/natt då jag slog in de sista julklapparna till Alva. Jag längtar så himla mycket till imorgon då jag får se hur glad hon kommer att bli ♥




Fyra stycken melamintallrikar fick det bli till hennes lilla samling, det blir perfekta att duka med på hennes treårskalas i januari!



Man ser inte så bra på bilden men det är Duplo, en morgonrock och en klänning från Småfolk samt Pippikläder och peruk. Det sistnämda tror jag blir succé eftersom Alva älskar Pippi och senast igår faktiskt gick runt med ett par byxor på huvudet och sa att det var Pippihår haha..



Nu ska vi åka till mina föräldrar där vi alltid firar uppesittarkvällen med middag och spel. Tror vi ska spela bingolotto också så förhoppningsvis är jag miljonär innan kvällen är slut! God jul på er alla!



Snart jul!

Publicerat: 2012-12-18 Kl: 23:22:00 | I kategori: Instagram | 2 kommentarer |





Tveksamt ifall jag hinner blogga något mer innan jul, jag som hade planerat att vara klar med alla julklappar tidigt och bara mysa och inte stressa i år. Men det gick visst helt åt skogen märker jag. På jobbet är det mest att göra på hela året med låånga dagar och mycket stress, julklappar har jag knappt hunnit köpa förutom de jag beställt på nätet (tack och lov för internet..) och lägenheten är inte det minsta julstädad. Sa jag förresten att vi ska fira jul med släkten hemma hos oss? Som tur är så är jag ledig i helgen, i vanliga fall jobbar jag alltid till åtta dagen innan jul så det känns ju skönt att iallafall ha två dagar på sig att julstäda, köpa de sista julklapparna, slå in julklappar, köpa julmat och göra julgodis. Nä inte ett dugg stressigt..

Lite instagrambilder kan jag iallafall bjuda på då jag inte hinner fota med vanliga kameran! För er som vill följa mig där så heter jag elinochalva.

Uppe till vänster syns mina nya kuddar som jag redan är lite kära i. Den översta kommer från Afroart och grankuddarna från Fine little day. En julklapp till mig själv. Från mig själv. Sen är det lite blandade bilder på bland annat mitt tryck Godnatt-ugglan som nästan är klart. När jag och Alva var ute i pulkbacken och jag fick lite benträning av att dra henne upp och ner. Alvas klänning som hon ska ha på julafton - en jättefin velourklänning från Polarn o pyret som jag köpte på tradera väldigt billigt. Och i hörnet är Alva tomtenisse och har precis bjussat oss föräldrar på pepparkakor och lussebullar och gått luciatåg på förskolan.
 

Hoppas att ni får en fin vecka om jag inte hinner kika in här något mer ♥


Moln från maxomorra

Publicerat: 2012-12-17 Kl: 22:02:00 | I kategori: Barnkläder | 0 kommentarer |





Egentligen skulle vi leta adresser och skriva julkort ikväll, men jag måste bara kika in en sväng och visa den här underbara mysdressen som Alva fick av sin mormor häromveckan! Den kommer från Maxomorra och är verkligen hur mysig som helst. Det var väl egentligen en julklapp, men det är ju nu i december man behöver såna här hemmakläder som mest så det fick bli en tidig sådan..




Så fin så fin. Ja både Alva och mysdressen såklart. Alva har storlek 98/104 om någon undrar. Ni som följer mig på instagram har ju redan sett denna, det är det fina med instagram att man kan slänga iväg en bild även om man egentligen har fullt upp med annat och inte hinner blogga! Nu - julkort!!


Grattis förresten till http://www.lantlivetpafjallet.blogspot.se/ som vann tävlingen i samarbete med VinnieBell! Tack till alla er som deltagit ♥



En dag kvar att tävla om ett plagg från VinnieBell!

Publicerat: 2012-12-13 Kl: 08:18:00 | I kategori: Barnkläder | 5 kommentarer |


 


Lucia idag, tjohoo vad mysigt! Klockan två är vi bjudna till Alvas förskola för luciatåg och julfika och det ska bli så himla roligt att se på alla barnen! Jag hoppas att Alva vågar stå framme och sjunga med de andra barnen den här gången, förra året vägrade hon att stå där framme och skulle bara komma och sitta i mitt knä ♥ Fast det har nog nog ärvt av mig isåfall, jag gillade inte heller att vara med i luciatåg/uppträdanden/skolavslutningar när jag var liten..

Sen så tänkte jag bara påminna om tävlingen som jag har i samarbete med VinnieBell där du kan vinna ett valfritt plagg för upp till 200 kr! På bilden har Alva på sig klänningen som vi fått från VinneBell, hur fin som helst verkligen, både tyget och själva modellen på klänningen! Här hittar du tävlingen som avslutas imorgon den 14:e.




Finaste ♥ Klänningen är lite stor åt Alva då jag tog en 104, men det gör inget tycker jag så den här kommer hon att kunna använda länge länge!


Hoppas att ni alla får en mysig lucia!





Min önskelista för i år!

Publicerat: 2012-12-12 Kl: 20:35:36 | I kategori: Inredning | 5 kommentarer |




Bilder lånade från Fine little day, Favoritsaker, H&M, Förr, Modelmini och Designonline


När jag funderar på vad jag själv önskar mig i julklapp så är det nog bara inredning märker jag. Och väldigt svart och vitt. Men vi vuxna kommer inte att byta så mycket juklappar i år så vill jag ha något så får jag nog köpa det själv! Vilket jag redan har gjort haha.. Inte allt såklart, men någon kudde eller två har jag beställt hem, det får bli en liten julklapp från mig själv till mig själv. De fina trycken Äppel päppel och Pirum parum från Fine little day har jag tyckt om ända sedan jag såg dem första gången, och nu när jag ser dem i var och varannat hem så bara måste jag nog beställa hem dem, så himla söta tycker jag!

Sen har ju de flesta webshopar en adventskalender med nya erbjudanden varje dag som jag försöker hålla lite koll på. Mest på barnkläder dock, jag har ju inte shoppat till Alva på några månader eftersom jag sparat mig till alla bra erbjudanden och reor nu i december! Men hittills har jag endast gjort två beställningar, vi får se om det ens blir någon mer. Jag var ute efter en badrock till Alva, och det hittade jag för halva priset för några dagar sedan, sen fick det bli en klänning för halva priset också. Båda från Småfolk. Ja det är verkligen lättast att köpa till Alva, det är tur att hon fyller år i januari så kan jag spara några grejer tills dess. 







Fika i Alvas rum med lite godsaker!

Publicerat: 2012-12-10 Kl: 08:42:00 | I kategori: Barnprylar | 7 kommentarer |





I december så blir det väldigt mycket fikande hit och dit med pepparkakor och lussebullar, så vissa dagar kan det ju vara bra att bara fika på låtsas! Alva älskar att duka upp till picknick i sitt rum, och jag också faktiskt. Hon leker väldigt mycket rollekar just nu och hittar på en massa roliga konversationer mellan alla gosedjuren, himla kul att tjuvlyssna på för fantasin är verkligen på topp!




Den söta lilla burken som vi använder som kakburk kommer från Lilla tussilago. Vet inte om det finns kvar dock då den är från i somras men finns säkert något liknande!




Älskar den fina brickan från ISAK, hur glad blir man inte av att fika på denna?



Enda nackdelen med inomhuspicknick är väl att Alva inte är lika bra på att plocka undan som hon är på att dra fram allt, så det blir alltid jag som får städa..


Förresten! Idag den 10 dec kan man vinna ett valfritt grafiskt tryck från mitt företag Elina studio, kika in hos mammas vardag som har en julkalender med priser varje dag, och idag kan man alltså vinna ett motiv från mig!





Julfint!

Publicerat: 2012-12-09 Kl: 14:37:57 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 2 kommentarer |





Vi klädde granen redan förra helgen, men det känns lite passande idag med ett juligt blogginlägg då det är andra advent. Idag har vi varit på Gammlia julmarknad vilket hade varit jättemysigt ifall det bara inte snöat så extremt mycket. Alva fick iallafall åka häst och släde med sin farmor för första gången samt att jag köpte med mig lite torkade kantareller hem. Helt tomhänt kan man ju inte vara efter att ha gått på marknad! Tomten hittade vi inte heller men det kanske var lika bra då Alva verkar ha blivit rädd för tomten den senaste tiden till skillnad mot förra julen då hon älskade tomten.





Inte världens snyggaste gran kanske hehe, men det blev en kombination av allt möjligt. Kulorna köpte jag typ när jag flyttade hemifrån för evigheter sen på Rusta, men nytt för i år är de små vimplarna från Lagerhaus som jag tyckte var himla söta! Det skulle nog passa bra med kulor i färgglada färger, men jag orkar inte köpa något nytt i år. Tvärtom har jag inte ens tagit upp jullådan med tomtar och prydnader utan det är några enstaka julgrejer här hemma plus lite röda kuddar, det får räcka den här gången!




Sötaste tomtenissen! Det var så gulligt när Alva klädde granen och satte alla kulor på samma gren typ, och samma i fredags då jag köpt polkagriskäppar som hon satte dit, alla på samma gren..


 
 
 

Några klappar avklarade!

Publicerat: 2012-12-08 Kl: 14:59:00 | I kategori: Barnprylar | 0 kommentarer |




Alla bilder är lånade från Mokkasin.com som tagit bilderna och säljer memoryt i sin webshop



Jag som tänkte vara tidig med alla juklappar i år, men det har visst inte gått så bra. Men jag har iallafall precis skickat iväg en order från fina webshopen Mokkasin med två julklappar till Alva! Eller till  mig, jag har inte bestämt mig än ifall jag ska behålla det här underbara memoryt för mig själv.. Det är designat av Ingela P Arrhenius och jag såg det på hennes blogg för ett tag sedan och hoppades att det skulle komma innan jul vilket det nu gjort hos Mokkasin!

Förutom memoryt beställde jag även några fler av de fina melamintallrikarna som jag bloggade om för några veckor sedan som även de är designade av Ingela. Det är tur att man kan beställa de flesta julklappar på nätet nu för tiden, nästan alla Alvas kommer jag att beställa och sen köper vi vuxna inte så mycket så det går förhoppningsvis snabbt att hitta något fint eftersom jag jobbar så mycket i december och inte har så mycket tid att trängas nere på stan.

Nu ska vi nog gå ut en sväng igen, vi hämtade fram boben ut garaget imorse och tog en tur till pulkbacken här i närheten. Alva ville inte gå hem och äta lunch så jag fick lova att vi skulle gå tillbaka snart, benträning får man ju gratis iallafall av allt dragande, alltid ett plus!



Vinnaren + fraktfritt på mina grafiska tryck!

Publicerat: 2012-12-08 Kl: 13:43:14 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 0 kommentarer |





Nu har jag dragit en vinnare i min tävling där priset var två valfria tryck från mitt företag Elina studio, jättekul att ni var så många som var med och tävlade! Eftersom jag inte hann ta bort tävlingsbilden från vänstermenyn igår så har jag även lottat bland er som tävlade efter att tiden gått ut. Även de som lämnade en kommentar i fel inlägg eller bara skrev på facebook är med och tävlar såklart, ja alla som deltagit på något sätt.

Vinnaren blev iallafall Elin Tegström, stort grattis till dig!!


Till er som inte vann, jag kommer att ha fraktfritt när man beställer från mig via min beställningssida på bloggen fram till fredag den 14 december! Men vill man att beställningen ska komma fram innan jul så måste man även betala samma dag, alltså senast på fredagen då det kan ta upp till tre bankdagar innan pengarna syns hos mig.


Så passa på att köpa ett tryck eller två i julklapp!



Sista dagen att tävla om två tryck från elina studio!

Publicerat: 2012-12-06 Kl: 17:06:00 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 0 kommentarer |


 



Jag har inte visat alla inspirationsbilder än på mina motiv, så jag fortsätter med lite bilder på elefanterna på lina! Det första motiv som jag ritade i Illustrator faktiskt, och en av mina personliga favoriter. Som alla andra motiv så finns det i flera färger, gult, rosa och blått. Det finns två färger till på min försäljningssida också som är utgående, och det är Lila/rosa och Grön/blått. 





Nu i december känns det bara som att allt är så himla stressigt, det är som mest att göra på jobbet, jag har inte köpt så många julklappar och vi ska fira jul hemmas hos oss så det ska storstädas och fixas. Julgodis vill jag också hinna göra. Men jag hoppas att jag får tid över att sitta och rita några timmar här och där så att jag får börja på några nya motiv! Jag känner att jag måste göra klart de jag redan börjat på innan jag startat något nytt, annars kommer de påbörjade aldrig att bli klara.





Ikväll avslutas tävlingen om två valfria tryck från mitt företag Elina studio, så in och tävla här om ni inte gjort det redan! Perfekt juklapp om inte annat!



Veckans instagram

Publicerat: 2012-12-05 Kl: 21:51:00 | I kategori: Instagram | 4 kommentarer |





Jag fortsätter med att sammanfatta veckan som gått med lite instagrambilder. Eller det är nog bilder från minst två veckor tillbaka, tiden bara rusar fram och jag som hade tänkt vara klar med julklappar redan nu. Det funkade visst inte i år heller.

Den senaste tiden har vi iallafall bakat pepperkakor hemma hos min mormor och morfar, alltså med Alvas gammelmormor. Det gjorde jag också som barn så det var kul att Alva också fick vara med! Hon kavlade och kavlade och till slut hade vi gjort tre fulla plåtar. På bilden till höger så ser man hur fina pepperkakorna blev haha.. Den pepparkakan som ligger på tigertallriken var överlägset finast iallfall och smakade himla gott!

Sen har vi ju även julpyntat såklart, och trots att vi brukar vänta minst någon vecka till så klädde vi granen redan i helgen till Alvas förtjusning. Hon ville ha tomteklänning på sig och var så duktig på att hjälpa till! Sen dansade vi även runt granen till allt från tre pepparkaksgubbar till nu så träffade jag en krokodil. Ja vi verkar skapa nya traditioner här hemma..




Nytt motiv från Elina studio snart klart!

Publicerat: 2012-12-03 Kl: 19:55:04 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 6 kommentarer |


         

Den ena går i blått och grafiskt mönster..


Förutom tävlingen i samarbete med Vinnie Bell som startade igår kväll så pågår fortfarande tävlingen om två valfria tryck från mitt företag Elina studio, så jag påminner lite snabbt om att tävla! Tävlingen hittar ni här. 

Hade dygnet haft fler timmar så skulle jag gärna ritat flera timmar per dag, nu blir det snarare några timmar i veckan som jag har tid att sitta så jag hinner tyvärr inte få ner alla idéer på papper i samma takt som de poppar upp i huvudet. Men nu börjar jag bli ganska klar med motivet ovan som jag började med för kanske två månader sedan. Jag ritade egentligen klart den på bara någon dag, men sen så har det varit några smådetaljer som jag inte blivit nöjd med som jag suttit med i flera veckor. Till exempel vilket mönster det ska vara på paraplyet, men  eftersom jag ändå tänkte göra den i två olika färgställningar så kanske det blir två olika mönster också. Så här ser den ut just nu, kanske att jag ändrar någon färg här och där och några smådetaljer men annars är den rätt färdig äntligen!

Jag vet att flera av er väntar på motivet Godnatt- ugglan också, och den sitter jag också och ritar på så inom några veckor finns båda dessa att köpa!


           

.. och den andra i lila och blommigt mönster. 


Så glöm inte att tävla alltså och ha en trevlig kväll!





 
 

Tävla om ett plagg värde 200 kr från Vinnie Bell!

Publicerat: 2012-12-02 Kl: 22:28:00 | I kategori: Tävlingar | 30 kommentarer |




Tävla hos Elinochalva om ett valfritt plagg värde 200 kr från Vinnie Bell - mysiga kläder för busiga barn



Nu är det dags för en tävling, och det du kan vinna är ett valfritt plagg värde upp till 200 kr från Vinnie Bell! 
 
 
Enkla regler för att vara med och tävla! Du bestämmer själv hur många lotter/vinstchanser du vill ha, man kan max få två stycken. Ange i en kommentar i det här inlägget hur många lotter du tar, samt ange kontaktuppgifter som namn och mailadress och vad du heter på facebook, samt bloggadress ifall du länkar till tävlingen.


 
Lott ett:

* Gilla Vinnie Bell på facebook, det gör du här!

* Ange även vilken typ av plagg du vill ha om du vinner! Här kan du se prislista på vilka plagg som finns.
 
Lott två:
 
* Kopiera bilden och textraden ovan och länka till bloggen i ett blogginlägg eller via facebook!
 


 

Tävlingen avslutas den 14 december kl 24.00, obs ändrat datum ett dygn extra till den 14e då jag råkade skriva fel på ett ställe ;)

 Lycka till!


RSS 2.0