15 % på hela sortimentet hos Little venue!

Publicerat: 2017-11-02 Kl: 19:07:37 | I kategori: Inredning -Barnrum | 0 kommentarer |


Inlägget innehåller reklam för mitt företag Little venue
 
 
Som ni vet så driver jag en webshop som heter Little venue där jag och min kollega Marie (@willieandmille) säljer barnrumsinredning och leksaker, och just nu har vi 15 % rabatt på ett helt köp så det vill jag tipsa er om!
 
Rabatten gäller tom imorgon 3/11 på hela sortimentet, även rea och man måste ange koden Halloween i kassan.
 
Jag tänkte tipsa er om mina egna personliga favoriter från webshopen just nu, sånt som jag själv är sugen på att köpa eller sånt jag redan köpt (farligt med egen webshop, speciellt när vi i pricip bara tar in sånt vi själv tycker är snyggt hehe..)
 
Först ut är de fina broderi-kiten i trä från Moon picnic! Vi älskar att hitta nya spännande varumärken och produkter och dessa föll vi för direkt ♥ Elsa kommer att få nån av dem i julklapp, ni hittar dem HÄR.
 
 


Också en nyhet som jag verkligen älskar! Ett lekset i trä som är både snyggt och roligt, Wooden Ricetown är ett samarbete mellan Noodoll och Kukkia 101 och är tillverkad i begränsad upplaga. Detta kommer Elsa att få till sin födelsedag snart, och ni hittar det HÄR!
 
Nu har vi redan tre olika sänghimlar hemma men hade jag inte haft det så hade Liewoods nya sänghimlar stått på önskelistan! Så fina färger och det följer även med pompoms att hänga i om man vill. Ni hittar den rosa HÄR men finns även i grått och vitt.


Åh den här är så fin ♥ Julkalendern In the Woods från Fabelab blir ett magiskt litet landskap då påsarna man stoppar presenter i går att vända ut och in och förvandlas till olika firgurer. Helt fantastisk och ni hittar den HÄR!
 
 Danska OYOY har så mycket fin design och nu har deras nya kollektion trillat in i shopen. Den här handstickade kudden är superfin tycker jag och ni hittar den HÄR.
 
 Ferm living är ett av mina favoritmärken och har alltid så mycket fint! Nu har deras snygga funkisdockhus kommit i en mindre storlek som passar de flesta barnrum! Jag har köpt hem ett till Elsa men inte hunnit inreda det än. Ni hittar dockhuset HÄR.
 
 
 
 
Ännu en produkt från Moon picnic som jag älskar! Ett DIY set med glassar och glasställ, detta ska Alva få i julklapp för hon älskar att pyssla och glass är ju alltid poppis. Ni hittar glassarna HÄR.
 
 
 
 
Mrs Mighettos prints är ju väldigt populära men de har även jättefina vimplar och mobiler! Miss Alice poster är slutsåld sen länge men denna Miss Alice wallfriend finns i lager och är superfin att hänga tex ovanför sängen eller på väggen. Finns i flera olika varianter och ni hittar den HÄR.
 
Hoppas att ni hittade något ni gillade, och glöm inte att ange koden Halloween för att få 15 % rabatt på ert köp om ni ska shoppa ♥
 

 
 

Ännu mer Pretty hackathon och auktion på mitt dockskåp!

Publicerat: 2017-11-01 Kl: 19:03:35 | I kategori: Inredning | 0 kommentarer |


 
 
Det blir ännu ett blogginlägg om Pretty Hackathon men nu är auktionerna för alla möbler igång så det vill jag såklart tipsa om! Det var förra helgen som jag deltog i Pretty Hackathon på Mall of scandinavia tillsammans med 11 andra inspiratörer och tillsammans upcyclade vi varsin gammal ikeamöbel som man nu kan köpa via auktion hos Prettypegs HÄR  så skynda in och bjud!
 
Auktionerna pågår till den 12/11 och all vinst går till välgörenhet och Myrornas arbete mot människohandel.
 
Under varje auktion kan man läsa om vilket material som använts och hur personen gått tillväga, och så kan man klicka sig vidare och läsa lite mer om varje person i Pretty Magazine.
 
För att komma direkt till mitt dockhus kan ni klicka HÄR och för att läsa lite mer om mig och hur jag gick tillväga kan ni klicka HÄR.
 
 
 
 
Så roligt att se slutresultatet med den stylade bilden, så fint det blev! Det ska bli spännande att se om någon bjuder på dockhuset men hur som helst så är jag superglad att jag fick vara med på eventet så tack igen Prettypegs, Myrorna och Fredells varuhus för en fantastisk dag ♥
 
 

RSS 2.0