Mrs Mighetto - The end of the forest

Publicerat: 2017-03-31 Kl: 15:14:06 | I kategori: Inredning -Barnrum | 0 kommentarer |





Idag släpptes Mrs Mighettos nya kollektion The end of the forest och som vanligt så är den helt magiskt! Jag har följt Mrs mighetto ända sedan de startade för några år sedan, jag minns fortfarande när jag såg deras första posters på instagram när de var helt nya och okända men jag tyckte att de var så underbara och köpte hem både Miss Tyra och Miss Flora som var deras första prints.
 
Det var ju tur det för bara några dagar senare hade de sålt slut då de bara trycktes upp ett fåtal och det är det jag tycker är lite kul med deras prints, att de bara finns i begränsad upplaga! Sen dess har jag nog köpt minst ett print från varje kollektion och det känns superkul nu när jag har en egen webshop att vara återförsäljare till Mrs Mighettos underbara prints!
 
Ni hittar hela kollektionen hos oss på Little venue, och denna gång består kollektionen av 9 olika motiv i tre olika storlekar så att man lätt kan matcha eller göra en tavelvägg.
 
 



Det här är min favorit från nya kollektionen, Miss Alice ♥ Den har redan fått flytta in i Elsas rum, och snart är det även dax att tapetsera en fondvägg med deras nya tapet i hennes rum!





Miss Vera till höger har fått flytta in i Alvas rum. Man får alltid göra om lite på väggarna när nya kollektionen kommer, hade behövt minst några barnrum till att inreda för att få plats alla prints vi samlat på oss haha..




Det här motivet "Around the glade" är också så himla fint, så drömmigt på något sätt och med så många fina detaljer.


The end of the forest story:
 
Det finns inga genvägar för att ta sig dit. Det finns heller ingen väg tillbaka när du väl nått fram. Landet i Luften är slutdestinationen. Men bara för de väl utvalda.
.

Berättelsen om detta mytomspunna land känner alla i skogen till. Berättelsen om vad som händer där skogen tar slut. I årtusenden har ingången vaktas av erfarna och tappra väktare som alla besitter särskilda gåvor. Den vaktas av pojken som aldrig sover, av rådjuret som ser in i framtiden, av den stora varelsen som vet vägen ingen annan vet. 

.

Väl inne i Landet i luften hänger tolv öar i tyngdlöshet. Där bör man finna sin vän med vingar för att kunna förflytta sig mellan de olika öarna. Charlie bor på Grönskans ö och kan stigarna mellan vår och vinter. På Kunskapens ö möter du Vera som ger tröst när du saknar något eller någon från andra sidan medan hennes tvillingsjäl Alice vaktar den här världen som anses vara tidernas mest bevarade hemlighet.   
 
Alla bilder är lånade från Mrs Mighetto
 
 
 

Docka från Nacotopocoto.

Publicerat: 2017-03-30 Kl: 20:02:00 | I kategori: Barnprylar | 0 kommentarer |





Ni som följt mig länge vet ju att jag älskar söta handgjorda dockor, jag har samlat på mig ett helt gäng till barnen de senaste åren och många har jag köpt på Etsy som är en samlingsplats för designers världen över. Nu var det länge sen jag shoppade på Etsy sist men i veckan damp den här sötnosen ner i brevlådan!


 

Nacotopocoto (måste dubbelkolla varje gång det stavas hehe) är nog den enda designern som jag återkommer till om och om igen, just nu har vi den här lilla samlingen från henne ♥ Vi har haft några fler men de har fått flytta vidare. Så gillar man söta handgjorda dockor så är mitt tips att leta upp henne på Etsy eller på instagram!

 
 
 
Sötast lilla lammmet, och roligt att barnen också gillar dem för Elsa blev såå glad, gav den en stor kram och bäddade genast ner den i dockvagnen och körde runt ♥

 

Vårt sovrum plus tips om rabatt hos Ellos!

Publicerat: 2017-03-30 Kl: 16:21:00 | I kategori: Hemma hos oss | 0 kommentarer |




Nu har vi snart bott i vårt nya radhus i ett år, men det är mycket som inte är riktigt färdigt än. Det rum som längst har verkat som "förvaringsrum för allt som ej får plats nån annanstans"  är vårt sovrum, men nu börjar det hända grejer där inne och nu känns det riktigt mysigt!

Lite nytt som tillkommit i sovrummet är byrån och runda spegeln från Ikea samt postern och snygga lampan med gulddetaljer från Ellos!
 

Ellos  har just nu 25 % rabatt på ett helt köp, även möbler och varumärken och då vi har flera produkter i sovrummet från just Ellos så tänkte jag visa mina egna favoriter därifrån! Det är inte så ofta Ellos rabatter gäller just på möbler så det gäller att passa på. (Villkor för rabatten i slutet av inlägget)
 
 
 

Den mysiga filten som skymtar kommer från Wollie.se, ett svenskt varumärke som stickar dessa för hand! Snygg-stolen i bakgrunden är en favorit, den kommer från Ellos och heter JOLINA men köpt tidigt i höstas, dock har jag nyligen sett att de kommit i lager igen efter att varit slutsålda så för er som söker nya matstolar kan jag varmt rekommenda dessa, både snygga och sköna!

 
 

Har äntligen köpt nya sänglampor också för någon månad sen! Nu minns jag inte vad butiken hette som jag beställde ifrån men vet att de fanns på många olika webshsopar och kostade endast 299 om jag minns rätt.
 
Sängbordet som egentligen inte är ett sängbord utan en pall kommer också från Ellos , dock beställd för några månader sen.

 
 
 
Det senste tillskottet till sovrummet är lampan SEAGRASS , jag var ute efter något i denna stil och blev jättenöjd! Elsa blev dock sur när hon såg den haha, "Du får inte ha den dära, vart är den vita lampan mamma?!" Kudden och mattan kommer från Hm Home och väggbonaden från Fine little day finns hos oss på Little venue.
 

Hoppas att ni fick något bra tips att shoppa rabatten för, vissa produkter i inlägget är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar.

*Villkor 25 % rabatt på ett köp hos Ellos även möbler och varumärken, rabatten dras i kassan: Gäller nybeställning på Ellos, t.o.m. 2017-04-04. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, Gäller ej för prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home eller Spanx.

Ellos reserverar sig för slutförsäljning och eventuella tryckfel.


Lite smått och gott.

Publicerat: 2017-03-27 Kl: 18:15:00 | I kategori: Instagram | 0 kommentarer |


 
 
 
Det senaste året har jag i princip inte hunnit blogga alls men jag tänkte faktiskt att jag skulle försöka bli bättre på det från och med nu! Jag har massor av inlägg från det senaste året som ligger halvfärdiga som utkast, så de kommer att komma upp nu de närmaste dagarna men de hamnar under sina rätta datum så den som är intresserad får scrolla tillbaka en bit!
 
Några inlägg har jag redan lagt in tex kalasbilder från Elsas födelsedag i november, och Alvas födelsedag kommer inom kort. Även om det var några månader sen nu så är det sånt som jag verkligen vill ha i bloggen så att barnen ska kunna gå tillbaka och läsa om när de blir stora ♥
 
I väntan på fler inlägg så kommer här lite smått och gott från min instagram under den senaste veckan!
 
 
 
Jag har ritat några nya prints! Alla mina print hittas på min hemsida www.elinastudio.se , men just denna nya Kitty och ett till nytt print går endast att köpa via vår webshop www.llittlevenue.com än så länge även om det kommer att komma på min egen hemsida också inom kort. Finns i storlek A3 och kostar 195 kr.
 
 
Vårt vardagsrum, älskar att det börjar bli så ljust på dagarna nu! Gungstolen kommer från Ikea och är inte bara fin utan även riktigt skön att sitta och gunga i också så den rekommenderas!
 
 
Inte bara ljuset som ger vårkänslor utan även fina sommarkläder till barnen! Från Tinycottons och Babyshop.
 
 
Elsa servererar gosedjuren med finaste lilla servisen i porslin från Littlephant, kommer också från Little venue (som det mesta i barnens rum sen vi öppnade webshopen, liite farligt med egen webshop när man vill köpa exakt allt själv haha..)
 
 
Finaste månmobilen från Dessin design, ett svenskt märke som gör så mycket fint!
 
 
Jag har inte köpt så många plagg alls från Mini rodinis vårkollektion (även om jag skulle vilja ha typ allt), men några plagg till Elsa har det blivit tex den här underbara jackan och leomössa.
 
Alva har börjat växa i storlek 128/134 och den storleken brukar alltid finnas kvar längst typ när det är rea så till henne väntar jag nog tills i sommar med att shoppa! Fina hörlurarna kommer från Sudio, blir perfekt till vårens promenader.
 
 
Det känns som att jag gör om i barnens rum exakt hela tiden men här hade vi fått in nyheterna från mitt favoritmärke Luckyboysunday i webshopen så självklart var Bon bon mattan och grå kudden tvungen att flytta in till Elsa! Det mesta annat på bilden kommer också från vår webshop Little venue
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0