Lite Mini rodini och bloppis!

Publicerat: 2015-03-23 Kl: 13:53:55 | I kategori: Barnkläder |




Elsa ovan med den söta zebraklänningen från Mini rodini för några veckor sedan, alltså buset i hennes blick nu för tiden ♥



Nu för tiden bloggar jag mest om barnrumsinredning, men barnkläder är också något som jag verkligen gillar och som jag bloggade väldigt mycket om för några år sen när Alva var bebis! Det ser kanske helt galet ut när jag visar jag vad köper, men sanningen är att jag köper 90 % av alla barnkläder på rea eller begagnat på tradera, och ofta bunkrar jag upp för en hel säsong eller för nästa säsong när jag hittar bra priser.

Det var det jag råkade göra för några veckor sedan, mitt i natten under en vakennatt då jag tyckte lite extra synd om mig själv. Jag hittade då en massa Mini rodini på halva priset och mer, och i efterhand blev det nog lite väl mycket och jag hade inte riktigt koll på storlekar utan chansade en del, så jag har lagt upp några av plaggen till försäljning för den som är sugen!

Jag brukar alltid sälja på tradera, men nu har jag startat en bloppis istället på instagram så bara att kika in och shoppa! Både barnkläder och barnprylar och en och annan möbel, och jag kommer att lägga upp mer under denna vecka. Tex Småfolk, Mini rodini, Ingela P Arrhenius, Molo, Geggamoja mm.

@elinochalvabloppis heter den!




Några av alla plagg som jag lagt upp i bloppisen i helgen, och mer kommer som sagt under veckan när jag får några minuter över!

..

.. Och detta var då en del av plaggen vi kommer att behålla, måste säga att jag var väldigt nöjd med många av mina fynd då allt var på rea! Nu var det några veckor sedan så jag kommer tyvärr knappt ihåg vad webshoparna hette och jag är ganska säker på att inga av plaggen finns kvar längre då det var väldigt utplockat.


Kommentarer
Postat av: Jullan

Alltså jag funderas alltid över hur mycket folk måste shoppa. Jag tycker att jag shoppar för mycket men sedan jag gjorde inträde på Instagram så har jag liksom insett att jag ligger i lä. Herregud vad folk måste shoppa?! :O Både inredning och barnkläder. Många säljer ju helt nya plagg med prislappar och allt, det händer aldrig här ska jag säga och då tycker jag ändå att mina barn har jättemycket kläder. Jag fattar ju att ni proffs bloggare/instagrammare får mycket gratis för att ni ska visa upp och få folk att köpa men ändå. Man undrar ju hur alla har råd för det finns ju hur många som helst?! *En fundering från min sida* ;) Hon är ljuvlig lilla Elsa. :)

Svar: Hehe ja där håller jag också med dig, jag tycker att jag shoppar mycket egentligen men när man ser hur mycket andra shoppar på en gång så känner jag mig helt normal ;) Men jag har alltid handlat mycket biligt begagnat och på rea när det kommer till barnkläder, minns knappt när jag köpte något för ordinarie pris nästan utan väntar alltid på erbjudanden och kuponger om jag inte hittar på tradera! När det kommer till barnprylar så shoppar jag nog alldeles för mycket men det är å andra sidan mitt enda intresse typ, jag lägger inga pengar på tex krogen eller knappt andra nöjen nu för tiden och har inga andra intressen som kostar pengar egentligen så då tycker jag att jag kan lägga pengar på det utan dåligt samvete :) Jag shoppar aldrig för pengar jag inte har heller utan är väldigt bra på att spara och lägga undan, och jag har ett speciellt konto för just shopping där jag får in pengar då jag säljer vidare saker, och har jag inga pengar där så är det bara att lägga upp lite auktioner på tradera! Typ så :) Ha en fin påsk! kram Elin
Elin

2015-03-26 @ 12:39:51
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Carina, lurvendesign

Oj, vad mycket fina barnkläder du fyndat. Väldigt fina.

2015-03-29 @ 15:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0