Ännu en månad som gått!

Publicerat: 2014-02-01 Kl: 17:30:00 | I kategori: Instagram |





Lite blandade favoritbilder från min instagram i januari, det börjar äntligen bli lite ljusare på dagarna och tiden går så himla fort! Januari har mest bestått av en massa kalas för Alva, och idag har hon själv varit på kalas hos sin kompis Olivia som fyllde fem. Imorgon börjar hon en djurkurs på 4H-gården, det är första riktiga aktiviteten eller vad man ska kalla det och jag hoppas att hon kommer att gilla det!
 
Elsa växer så det knakar, och nu passar redan favoritpyjamasen med bondgårdsdjur från när Alva var liten! Storlek 62 är det på den så jag måste nog inse att hon inte är en liten skrutt längre, snart börjar hon väl rulla runt och hålla i leksaker själv ♥

Vi har haft iallafall haft tur och varit friska hela vintern, men just nu känner jag mig inte alls pigg för tillfället så det blir nog lite glesare med inlägg framöver. Jag trodde faktiskt att jag fått en släng av magsjuka men det är nog magkatarr, jag har fått det förut under stressiga perioder och det kan man verkligen kalla det att ha två småbarn. Det blir nog lättare i vår när man kan ta sig ut på ett annat sätt, för nu kan jag bara gå ut med Alva och Elsa medans Elsa sover i vagnen (vilket hon inte gör så länge, hon brukar vakna så fort man stannar vagnen..).

Lite blandat svammel, men jag tänkte mest kika in och önska en trevlig lördagskväll ♥


 


Kommentarer
Postat av: Jennie

Önskar er detsamma! Hoppas du slipper magsjuka och piggnar till fort! :) lördagskram till er!

2014-02-01 @ 18:29:47
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

hoppas du snart mår bättre! längtar också till våren då det blir lättare att komma ut med båda barnen. tycker det är såå jobbigt med alla vinterkläder som ska på. blir svettig bara av att tänka på det ;)

2014-02-01 @ 20:10:58
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Elin - Livat på torpet

Fy för magkatarr. Känner av det jag med. Men jag försöker att ta det lugnt när stressen faller på. Men med en (emellanåt) kaxig 6-åring, en trotsig 3-åring och en bebis som är överallt är det inte alldeles lätt ;)

Hoppas att du snart mår bättre!
Kram

2014-02-01 @ 21:32:38
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Yohannas.se

Som en inredningstidning med enbart inspiration... sååå fint du har det !!

2014-02-02 @ 13:36:42
URL: http://yohannas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0