En liten badrums-makeover!

Publicerat: 2017-05-16 Kl: 17:50:44 | I kategori: Hemma hos oss |





Nu har vi bort i vårt nya radhus ganska exakt ett år, men fortfarande är det en del kvar att göra. I veckan var det dags att få ordning på vårt ena badrum, det har mest varit överbelamrad med badleksaker och Disneyhanddukar så det kändes verkligen som att det var dags att få det så harmoniskt och fint som jag ville ♥
 
Vi hade ingen förvaring här inne så vi köpte ett högskåp på ikea till alla flaskor mm, samt den här grå hyllan som jag är supernöjd med. Billig är den också, tror den kostade under 300 iallafall. Sen var det dags för det roligaste, nämligen att piffa med fina detaljer!
 
Jag har beställt det mesta från Ellos som har väldigt många fina skönhetsprodukter, dels parfymen från mitt favoritmärke Clean samt flera produkter från Märket Himla med doften Natural linen. Doftar himmelskt + har fina förpackningar = en perfekt kombo! Den fina bubbliga krukan från Bloomigville kommer också därifrån.
 

 


Här ser man hyllan lite bättre, passade in perfekt i det lilla utrymmet bakom badkaret! Pallen kommer också från Ellos (men från i höstas) och även handdukarna. Så skönt att uppdatera linneskåpet med nya fräscha handdukar, grått och vitt fick det bli då det kändes fräscht och fint!
 
 
Just nu tom den 22 Maj så har Ellos 25 % rabatt* om man anger koden 355737, och där ingår dessa handdukar samt även den fina korallen som skymtar i bakgrunden så det tipsar jag om! Ni går in på Ellos hemsida och i varukorgen anger man rabattkoden.
 
 
* Gäller tom 22/5 Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, skönhet, hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”
 
 
Mitt nästa projekt här hemma är badrummet på övre plan, så jag kommer att beställa fler av linnehanddukarna då jag gillade dem så mycket, det fanns en ljusrosa färg som jag är lite sugen på. De ljusgrå handdukarna heter Dottie och de vita i linne heter Siri ifall ni också är sugna på likadana!
 





Här ser man korallen, så fin detalj! Lilla vasen har jag haft nåt år och minns inte märket på den men många butiker har liknande modeller till bra priser.
 
 



Här ser man hyllan i sin helhet, jag blev verkligen så nöjd och badrummet känns precis så där harmoniskt och mysigt som jag var ute efter!


 
 
Linnehanddukarna beställde jag även i den här mörgrå färgen, såå fina och härliga! Har inte haft linnehanddukar tidigare men är redan hooked.. Dessa ingår också i Ellos rabatten på 25 % som jag tipsade om tidigare i inlägget!
 
 
 
 
Inlägget innehåller adlinks och är ett samarbete med Ellos
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Åh så fint det blev!:)

Svar: Tack snälla, blev så nöjd :)
Elin

2017-05-16 @ 22:18:29
URL: http://ericajosefin.blogg.se
Postat av: Jullan

Superfint!

Svar: Tack snälla, blev jättenöjd :)
Elin

2017-05-19 @ 21:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0