Mrs Mighetto - The end of the forest

Publicerat: 2017-03-31 Kl: 15:14:06 | I kategori: Inredning -Barnrum |





Idag släpptes Mrs Mighettos nya kollektion The end of the forest och som vanligt så är den helt magiskt! Jag har följt Mrs mighetto ända sedan de startade för några år sedan, jag minns fortfarande när jag såg deras första posters på instagram när de var helt nya och okända men jag tyckte att de var så underbara och köpte hem både Miss Tyra och Miss Flora som var deras första prints.
 
Det var ju tur det för bara några dagar senare hade de sålt slut då de bara trycktes upp ett fåtal och det är det jag tycker är lite kul med deras prints, att de bara finns i begränsad upplaga! Sen dess har jag nog köpt minst ett print från varje kollektion och det känns superkul nu när jag har en egen webshop att vara återförsäljare till Mrs Mighettos underbara prints!
 
Ni hittar hela kollektionen hos oss på Little venue, och denna gång består kollektionen av 9 olika motiv i tre olika storlekar så att man lätt kan matcha eller göra en tavelvägg.
 
 



Det här är min favorit från nya kollektionen, Miss Alice ♥ Den har redan fått flytta in i Elsas rum, och snart är det även dax att tapetsera en fondvägg med deras nya tapet i hennes rum!





Miss Vera till höger har fått flytta in i Alvas rum. Man får alltid göra om lite på väggarna när nya kollektionen kommer, hade behövt minst några barnrum till att inreda för att få plats alla prints vi samlat på oss haha..




Det här motivet "Around the glade" är också så himla fint, så drömmigt på något sätt och med så många fina detaljer.


The end of the forest story:
 
Det finns inga genvägar för att ta sig dit. Det finns heller ingen väg tillbaka när du väl nått fram. Landet i Luften är slutdestinationen. Men bara för de väl utvalda.
.

Berättelsen om detta mytomspunna land känner alla i skogen till. Berättelsen om vad som händer där skogen tar slut. I årtusenden har ingången vaktas av erfarna och tappra väktare som alla besitter särskilda gåvor. Den vaktas av pojken som aldrig sover, av rådjuret som ser in i framtiden, av den stora varelsen som vet vägen ingen annan vet. 

.

Väl inne i Landet i luften hänger tolv öar i tyngdlöshet. Där bör man finna sin vän med vingar för att kunna förflytta sig mellan de olika öarna. Charlie bor på Grönskans ö och kan stigarna mellan vår och vinter. På Kunskapens ö möter du Vera som ger tröst när du saknar något eller någon från andra sidan medan hennes tvillingsjäl Alice vaktar den här världen som anses vara tidernas mest bevarade hemlighet.   
 
Alla bilder är lånade från Mrs Mighetto
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0