Vårfavoriter till 25 % rabatt!

Publicerat: 2017-04-02 Kl: 15:49:31 | I kategori: Inredning |


 



Jag såg att att Ellos nu fått in fotöljen som jag velat ha sen jag såg den på en reklambild för några månader sedan och eftersom de fortfarande har 25 % rabatt på ett helt köp inklusive möbler och varumärken så tänkte jag tipsa om den och lite fler vårfavoriter till hemmet!
 
Sängen i kollaget tycker jag också är så himla fin, jag har funderat länge på att köpa den till Alva men nu blev det så att vi köpte en annan säng till slut. Men det kanske är något av er läsare som är sugen, rabatten på 25 % gäller tom på tisdag!



 

Här ser man fotöljen på en av Ellos produktbilder, såå himla fin tycker jag! Det enda som gör att jag tvekar är att jag hann köpa gungstolen från Ikea istället medans jag väntade på att denna skulle komma in så nu vet jag inte om det får plats, men med lite ommöblering kanske!
 



Ellos har ju även många fina tapeter, den här kommer från Majvillan och heter Smalltown ♥
 


 
Den här dagbädden alltså, så himla fin den med. Tyvärr så har vi inte nånstans den skulle få plats här hemma annars hade jag klickat hem den från Ellos med en gång!
 
 
Info om rabatten:
 

*Villkor 25 % rabatt på ett köp hos Ellos även möbler och varumärken, rabatten dras i kassan: Gäller nybeställning på Ellos, t.o.m. 2017-04-04. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, Gäller ej för prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home eller Spanx.

.

Ellos reserverar sig för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

.

Inlägget innehåller annonslänkar.

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0