Fin väggdekor från vår webshop!

Publicerat: 2016-11-29 Kl: 19:23:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |


 
 
Efter många månaders slit och jobb så har vi äntligen kunnat öppna upp vår webshop på littlevenue.com! Vi har så många fina produkter och märken som vi är så glada över att få sälja, många är vi först i Sverige med som till exempel den här superfina runda väggdekoren i trä som finns i flera olika mönster och färger. Alva har dessa med päron och äpple på sitt rum och Elsa har tre andra, och fler kommer det nog att bli för de passar verkligen överallt och det är kul med något helt nytt!
 
 
 

Förutom väggdekoren så säljer vi även flera andra av sakerna på bild i webshopen, till exempel de fina printsen från Mrs mighetto, dockorna från Luckyboysunday och mattan och några kuddar från Ferm living. Även trädockorna från Lucie Kaas, och Miffylampan kommer att komma upp i shopen inom kort! Vi har inte hunnit lägga in allt vi har på lager än utan det kommer eftersom.

 

 

Här ser man även hur Alvas Ivarskåp från Ikea blev då jag målade om dem med ett molnmönster! Men kika gärna in i webshopen nu och kolla in vårt sortiment, hoppas att ni gillar det och jag tipsar även om att vi har fraktfritt tom fredag kl 23.59 ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0