Midsommar!

Publicerat: 2016-07-01 Kl: 17:37:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |




Alva var så fin i sin midsommarklänning i gult ♥


Vi hade en sån himla härlig midsommar, tur med vädret och väldigt idylliskt ute i en stuga! Det var Tomas och Nina som bjudit in både oss och vår familj, och så hade de ordnat så fint med en massa dekorationer, roliga lekar och supergod mat hela dagen så riktigt bortskämda blev vi!



När vi kom till stugan blev vi bjudna på goda smörgåsar, och så upptäckte ju genast Elsa alla ballonger som det var dekorerat med - tur gammelmormor Viola ställde upp och ville leka!



Det är så fint i området runt deras stuga, vattnet är just bredvid men just här var Alva och Nina och plockade blommor till kransarna.



Inte så långt ifrån ligger MIckelbo gård som är en liten djurpark med en massa roliga djur som kameler, alpackor, hästar, marsvin mm och de ordnade ett midsommarfirande med dans och annat som vi besökte, jättemysigt verkligen!



Barnen tyckte att det var så roligt att få klappa och mata djuren, knappt att de ville åka därifrån!



Både barn och vuxna tyckte att det var kul att hänga med kamelerna!



Marsvinen är Alvas favorit när vi är på Mickelbo gård, hennes högsta önskan är att få ett eget marsvin i framtiden så tror vi var hos dem i tre omgångar så att hon fick sitta med dem i knät ♥



Ponnyridning var det också, även det är en favorit hos Alva. 



Efter Mickelbo gård blev det tårta och en massa roliga tävlingar i stugan! Vi var uppdelade i två lag och hade tipsrunda, pricka ballongerna och andra grenar, och Alvas lag vann och fick göra finalen som var en skattjakt, på bilden ovan har hon och Andreas precis hittat skatten (i ett träd) som var en stor godispåse, väldigt poppis :)



På kvällen blev det sill och potatis och supergod grillmiddag och sen trängde vi ihop oss i stugan och sov över. På morgonen ordnade Nina och Alva bästa frukosten som typ kunde jämföras med hotellfrukost så det blev en bra avslutning!


Trackback
RSS 2.0