Nyårsafton 2015

Publicerat: 2016-01-01 Kl: 22:08:10 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |





Hoppas att ni alla hade en härlig nyårsafton! Vi firade tillsammans med några vänner, vi var sex vuxna och sex barn som lagade god mat och hade en kul kväll tillsammans, och idag har vi varit lite trötta allihop då barnen var vakna till efter klockan ett inatt, trodde nästan inte att de skulle orka till tolvslaget men det var full rulle hela kvällen!




Alltså dessa tre sötnosar ♥ Hilda, Elsa och Maja är nästan lika gamla, och deras tre storasystrar också så vi brukar ha mycket kul ihop!



Barnen lekte och hade kul ihop hela kvällen, det var dans, lek och full rulle ända fram till tolvslaget!




Vi åt så himla god mat som vi alla hjälptes åt att laga under kvällen - till förrätt blev det toast med avocado och skagen, till varmrätt oxfilé, varma grönsaker, potatissnurra med västerbottensost och några goda såser, och så en kolapaj med daimgrädde till efterrätt. Plus ost och kex och annat gott så vi var rätt mätta när kvällen var över hehe..
 


Den här bilden var bara så rolig, dagens generation alltså haha.. Nej men ingen behöver vara orolig, det var ungefär 5 minuter av de åtta timmar vi umgicks som de satt så här still i soffan samtidigt, annars var det som sagt full rulle och lek hela kvällen!



Vid tolvslaget gick vi ut på gården och kollade fyrverkerier, men barnen föredrog att se det genom fönstret för det small lite väl högt enligt Alva, men ett jättefint nyår hade vi iallafall ♥

 

Kommentarer
Postat av: j u n i t j e j

Så trevligt ni hade! Så söta ungar!

Svar: Tack snälla, ja det var en jättetrevlig kväll :)
Elin

2016-01-02 @ 12:30:30
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Johanna

Så söta barn!

Svar: Tack snälla du :)
Elin

2016-01-04 @ 14:00:04
URL: http://johannashorna.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0