Höstpicknick!

Publicerat: 2015-10-28 Kl: 17:38:00 | I kategori: Barnprylar |





För några dagar sedan fick vi hem ett paket med finheter från leksaksbutiken Kurragömma, tack snälla ♥ Så kul att få möjligheten att testa nya produkter, och först ut är de här fina ryggsäckarna och picknickgrejer från Blafre design! Jag har alltid gillat Blafre och har många av deras produkter sen innan så det passade ju oss perfekt! Nu är ju tyvärr den finaste delen av hösten med röda och gula löv redan förbi, men det hindrade inte oss från att ha picknick och testa de nya grejerna!


 
 Ryggsäckar, termosar och plåtburkar, allt från Kurragömma.
 



Ryggsäckarna var väldigt bra i storlek, speciellt till Elsa som kunde bära den själv utan problem! Jag gillar att det är ett spänne fram så att den inte hasar ner för ärmarna också, och så är det ju inte heller en nackdel att de är superfina i favvofärgerna rosa och mint ♥





Tjejerna fick varsitt matchande set, Alva valde det rosa och Elsa fick det gröna! Nu använde vi burkarna på picknicken till vårt fika, men annars så använder vi dessa också att ha småprylar i på Alvas rum, perfekta till små barbietillbehör och liknande.

 
 
 Klart dom var tvungna att matcha med kläderna också, så kul med syskonmatchning tycker jag ♥ Jackorna kommer från Mini rodini, Elsas mössa från Hm och Alvas mössa från Kappahl.



Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Vilka söta ryggsäckar!

2015-10-28 @ 19:47:20
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Ida klausner

Jättefina picnikset! :)

2015-10-30 @ 14:36:03
URL: http://idaklausner.blogg.se
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Så mysigt!! :-D Underbara färger och underbara små picknicksaker, så ljuvliga! Och så fina flickor du har.

2015-11-08 @ 07:49:26
URL: http://narannie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0