Alla julklappar till barnen!

Publicerat: 2014-12-23 Kl: 10:47:21 | I kategori: Barnprylar |





Bara en dag till jul, och som vanligt ligger vi efter i planeringen och har en hel del att fixa med idag! Den där planen att vara klar med allt i början av december funkar uppenbarligen bara i tankarna. Jag får så många frågor om vad jag köpt till barnen i julklapp och om jag kan ge tips, men nu när det bara är en dag kvar innan julafton så är det lite för sent för julklappstips men däremot tänkte jag visa vad jag köpt! Jag har visat det mesta på instagram redan men det är kul att ha bilder här i bloggen också.

På bilden ovan ses Elsas hög med klappar, det blev mest fina grejer till hennes framtida rum då vi har så mycket leksaker efter Alva. Egentligen hade hon inte behövt få så många heller, men jag har sparat grejer jag köpt ända sen i september då jag tycker det är så kul med julklappar! Det blev många grejer i trä, jag älskar träleksaker då de känns så hållbara och något som barnen kan spara hela livet till sina egna barn.
 
Elsa kommer alltså att få en rävdocka från Etsy, en mjölkbil från Fischer price och ett bowlingset från Nobodinoz köpt från Molly meg, ett balansspel i trä från Des Enfantillages och päronhuset från Rock & Pebble köpt från Monkeymccoy, träkamera från Twig creative och kritor köpt från Annilunda, en nattlampa/snöglob från Djeco köpt från Sagolika ting i Umeå, och en docka från Piggy hates panda köpt på Etsy. Hon blir nog gladast över presentpapperet och snöret men mamman blir iallafall lycklig av alla finheter ♥




Det här fina balansspelet i trä är en av mina favoriter, blev så glad när jag hittade det till 30 % rabatt när det var Black friday för några veckor sedan!
 


Det fina päronhuset från Rock & pebble är också en storfavorit som jag också köpte till 30 %! Hade inte tänkt köpa det egentligen men med sån rabatt  blev det så ändå, och vi har ju en hel del Sonny angels som behöver någonstans att bo!





Alvas hög var inte heller så liten och väldigt rosa ser jag nu, men det är hennes favvofärg. Hon fyller ju år i januari så jag har köpt typ alla presenter nu under hösten när jag hittat något fint eller med erbjudande, och så delar jag upp allt nu till jul och födelsedagen även om det blev några fler just nu till jul. Hon vill såklart inte bara ha finheter utan mest leksaker, men jag tycker att det blev en bra kombo! Hon gillar ju fina dockor och gosedjur precis som jag och leker med dem varje dag, så hon uppskattar mjuka paket också som tur är.

Alva kommer att få en virkad mus som vi fått från Leggybuddy (Elsa fick också en i grått men har inte slagit in den som julklapp), en stor häst från Babyborn köpt på Lekia, en nattlampa/snöglob ballerina från Djeco köpt på Sagolika ting i Umeå, en träkamera från Twic creative som jag köpte på Etsy men den till Elsa är som sagt köpt från Annilunda, en tugummiautomat i trä köpt från Mokkasin, en enhörningskäpphäst och veterinärset köpt på Ica Maxi, en glasskudde köpt från Suella, räv från Etsy, Tofflor från H&m, och så är det en fotobok som jag gjort från vår semester i somras, och en bok med mamma Mu. Tror hon kommer att gilla fotoboken och hästen mest, den har hon velat ha sen vi var i Stockholm i somras och såg den på en leksaksbutik!





Japp, jag har en kärlek till fina dockor, man kan säga att jag samlar och alla jag köpt till julen var visst rosa ballerinor haha, det var inte planerat. Men det blev lite många, så katten har Alva redan fått och den lilla kaninen från Maileg fick hon i sin advenstkalender imorse, hon älskade den!
 
 
 Elsa ville såklart vara med när jag skulle fota, väldigt mycket spännande att kolla på tyckte hon!


Hoppas att ni fick lite tips inför framtida presentinköp, och ha en sån mysig jul allihopa ♥





Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Så mycket fint!

Jag har visst gått lös på maileg dockor och sonny angels denna jul har jag märkt ... haha! Men det är väl innan jul det är ok att gå bananas på såna saker? ;)

KRAM och God Jul på er <3

2014-12-23 @ 11:17:17
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Ida

Jag är väldigt förtjust i Djecos nattlampor. Hoppas kunna övertala maken om att få köpa en till vår dotter i födelsedagspresent. :P

2014-12-23 @ 22:27:21
URL: http://hemmadrommar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0