Fem fina babyfiltar!

Publicerat: 2013-10-07 Kl: 20:20:11 | I kategori: Barnprylar |


 
Fem fina filtar som väntar på bebben ♥


Det är ju någon speciellt med babyprylar, och det är väldigt svårt att låta bli att köpa alla små söta plagg och pytteprylar som finns! Som jag skrev i inlägget med babykläderna förra veckan så har vi kvar massor av kläder från när Alva var liten, så hittills har jag bara köpt två stycken nya bodys samt några set och två fleeceoveraller på tradera för totalt några hundralappar. Förutom kläder har vi kvar alla prylar utom babyskyddet, så det är det enda vi måste köpa innan bebisen kommer.

Något som vi däremot inte har kvar så mycket av efter Alva är filtar! De flesta hon hade är alldeles urtvättade och noppiga efter att ha tvättats dag ut och dag in under det första året. Kul att det finns något jag kunnat köpa utan dåligt samvete iallafall haha.. 

Men faktiskt så har jag bara köpt en enda filt nu under graviditeten vilket är den fina filten med sommarmotiv, de andra köpte jag långt innan jag ens blev gravid eftersom de även funkar till Alva att ha när hon är sjuk och inte vill ha något tjockt täcke, eller för att bädda om hennes dockor. Jag köper ju gärna när det är rea, så därför har jag passat på att köpa när jag hittat någon jag gillat, alla fem är (såklart!!) köpta på halva priset vid olika tillfällen.




Den vänstra med sommarmotiv samt den högra med cirkusmotiv kommer från Jny design, och den i mitten med lejon kommer från Liandlo. Älskar det lejontyget, Alva har flera klänningar i samma tyg!



De två vänstra kommer från Småfolk, och de två högra är de som fortfarande funkar att använda sen Alva var bebis! Den bruna är från Lindex och den gröna från Polarn o pyret.


Nu är det ju bara en fråga kvar, nämligen vilken filt som blir BB-filten?!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till Alice

Åååh gud vilka fina :D Kommer ihåg när vi packade ner BB-filt med mera! Vi hade med oss en beige mysig filt ifrån newbie :)

2013-10-08 @ 07:22:00
URL: http://malinjennywestman.blogg.se
Postat av: Nina

Jag röstar för filten med cirkusmotiv som BB filt, så fiin!

2013-10-08 @ 07:34:09
Postat av: hos familjen vanlig

Herregud så många fina filtar! Trots att vi har tre barn nu så har jag inte haft så många filtar totalt sett.... vi har en del i fleece som barnen använder nu och de får vi nog använda till Love med. Fleece är ju inte lika fint med mjukt o mysigt :)
Till BB röstar jag på den gröna från POP, ifall det inte gör nåt med en begagnad?
kram j.

Svar: När Alva var liten gick det åt massor av filtar då hon alltid låg på en och hade en som täcke samtidigt, sen kräktes hon ner dem ganska ofta ;) Så lika bra att köpa fina när det ändå ska köpas tänkte jag! Begagnat spelar ingen roll, alla kläder kommer att vara begagnade och de är ju bara mjukare då! kram
Elin

2013-10-08 @ 10:01:23
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Lina

Lejonfilten var ju helt underbar! Den röstar jag för.
Det gröna popmönstret hade vi på Elsa första BB-kläder. Så fint! Det ska plockas fram till nya bebisen också. Kram!

2013-10-08 @ 20:27:59
URL: http://alltdetfina.blogspot.se/
Postat av: Linda Pierre - Smällkarameller & Karuseller

Jättefina! Gillar verkligen färgerna och de ser riktigt mjuka ut också. Den med regnbågar och den med igelkottarna är nog mina favoriter. Fast "cirkus-filten" är väldigt fin den också! Handlar du dem på rea på nätet eller i butik. Tänker om du kanske har tips på perioder när det är rea? (samma som kläder dvs sommar och jul?) Om det finns några sådana... :)

Svar: Ja visst är dem! Jag har köpt alla på nätet på rea vid olika tillfällen, men det brukar vara samtidigt som det är rea på kläder alltså sommar och julrea! Sen följer jag alla mina favoritmärken på facebook också så om de har någon extra rea eller specialerbjudanden vid andra tillfällen så missar jag inte det :)
Elin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0