Favoriter från Miniroom.se!

Publicerat: 2013-10-08 Kl: 20:47:22 | I kategori: Barnprylar |




För bara någon vecka sedan öppnade en ny jättefin webshop som fokuserar på barnrum, nämligen Miniroom.se. Eftersom barnrumsinredning är det roligaste jag vet så känns det lite extra kul att vi inlett ett litet samarbete, här ovan syns några av mina favoriter från webshopen och inom kort dyker det upp en tävling här på bloggen!
 
Alla varumärken är nogrannt utvalda, och efter att jag kikat igenom sortimentet blev jag glatt överraskad över mixen av både större varumärken som till exempel Ferm living och Sebra, men även flera mindre och mer okända varumärken men med väldigt fina prylar som känns helt rätt just nu. SilluY var ett av de märken som jag inte sett förut, i kollaget ovan syns en jättefin förvaringslåda men det fanns även en serie melamintallrikar och muggar med lika fina mönster och till bra priser som jag ska spana in lite mer. W:form gillar jag också väldigt mycket, väldigt retrocoola tapeter med både moln och cirkusmotiv. Vilac måste jag ju också tipsa om när jag ändå håller på, det är därifrån Alvas bokstavståg kommer vilket är en av de vanligaste frågorna jag får i bloggen. Men nu vet ni alltså, på Miniroom finns tåget att köpa! Nya varumärken kommer att komma in allt eftersom också så det låter ju toppen!



 

Kommentarer
Postat av: Boosse

Sommaren har vart väldigt jobbig. En nära vän till mig gick bort. Under hennes sista tid blev Marvin sjuk och opererades. Men nu börjar det att ljusna och jag kan börja njuta av allt.

Verkligen fina saker. Vill ha varenda sak. Blir nog att kika in där.
Förresten, vad säger Alva om sitt kommande syskon. Förstår hon tror du?

Svar: Men oj så jobbigt, jag beklagar sorgen :( Förstår att du hållit dig borta från internetvärlden, så fort det händer något i verkliga livet så blir det helt oviktigt.
Alva var lite svartsjuk från början, men nu går det bra! Hon säger att hon ska dela med sig av sina saker till bebisen och att den ska få använda hennes gamla bebiskläder, och så vill hon hjälpa till att byta blöja och mata. Men vi får se hur det blir sen, jag räknar med att hon kommer att bli lite svartsjuk och vilja klänga på mig lite extra :) Kram
Elin

2013-10-08 @ 22:01:00
Postat av: frupastell

Ser ut att vara en rolig butik, ska titta in där på en gång.

Svar: Ja de har jättemycket fint :) Just att de ska få in nya märken hela tiden gillar jag, verkar vara en bra mix!
Elin

2013-10-09 @ 09:45:16
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Elin - Livat på torpet

Lampan, åhhhh så söt!
Måste genast in och kika där :)
Kram

2013-10-10 @ 17:10:54
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: C

Jenny som driver miniroom är verkligen helt fantastisk och man skulle vilja beställa precis hela kollektionen från alla märken :D

Svar: Ja hon verkar jättegullig :) Jag håller med, det finns verkligen mycket fint som man vill ha!
Elin

2013-10-24 @ 09:49:20
URL: http://iamcharlotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0