Året som gått del ett - Januari till Juni 2012

Publicerat: 2012-12-30 Kl: 11:28:17 | I kategori: Året som gått |


Sen jag började blogga har jag varje år gjort en sammafattning över året som gått, så jag fortsätter den traditionen även i år. Jag tycker själv att det är jättekul att gå igenom vad man egentligen gjort, tiden rusar ju bara iväg och hade jag inte bloggat så hade jag nog redan glömt hälften. Jag vet att det är låångt och massor av bilder, men orkar man inte läsa så är det bara att scrolla förbi!

Något som är skillnaden det här året är att jag bloggat mycket mindre än tidigare och knappt tagit med mig kameran någonstans vilket resulterat i att majoriteten av blogginläggen har handlat om ytligare saker som inredning och barnprylar, men även om det kanske verkar så i bloggen så har jag inte hängt i Alvas rum hela året  haha..





I Januari hade vi precis flyttat in i vår nya lägenhet, så det var mest packa upp och göra i ordning som gällde. Alvas rum var det första rummet jag försökte göra klart så att hon skulle känna sig som hemma, så lite smått och gott som stringhylla och Sebrahylla inköptes. Alva fyllde två år och firades med kalas och paket! Jag gjorde två uggletårtor som helt ärligt var finare än goda..







Projekt Alvas rum fortsätter i februari, och här har hennes lilla kök blivit klart sedan farfar snickrade en diskbänk i tvåårspresent. Bilden där Alva står och leker i köket är nog en av mina favoritbilder! Det blev ett till kalas för Alvas små kompisar också även om jag tror att det kalaset skedde i slutet av januari när Alva fyllde år, men jag lyckades nog inte blogga om det förrän i februari. Vi köpte en ny soffa och jag ritade en cirkus. Ja ni ser ju, jag har verkligen lyckats blogga om viktiga saker..





I Mars ritade jag den teckning som ligger till grund för mitt motiv Ugglefamiljen, jag och Alva var med i ett litet hörn i tidningen Mama och svarade på en fråga, vi utrustade oss med vårkläder och jag pysslade ihop lite vimplar. Eller gjorde om de gamla snarare, jag bytte bara ut några mönster som jag tröttnat på!





I April firade vi påsk med världens sötaste påskärring (här hade vi just blivit frisk från en sjukt jobbig magsjuka minns jag..), jag började lära mig att rita i Illustrator då jag gått en distanskurs och ritade både cirkusen som ska blir ett riktigt motiv framöver samt elefanterna på lina. En liten djungelteckning knåpade jag också ihop och jag och Alva rensade hennes garderob..







I Maj testade jag färg i samarbete med Blogg.se och Jotun, och resultatet blev den här gamla kökssoffan som nu bor i vårt kök!  Jag ritade klart elefantmotivet, blåste såpbubblor med Alva, fyllde ut hennes stringhylla med fina prylar och försökte få färdigt i vardagsrummet samtidigt som Alva och Sunde röjde runt i Alvas rum. En ny fin tavla fick också flytta in hos Alva.





I Juni ritade jag ett nytt motiv i form av cirkusaporna, jag fyllde år och fick den snyggaste (och godaste) tårtan av Andreas, och vi firade en jättemysig midsommar! På morgonen hade vi picknick vid Nydalasjön så det måste ha varit varmt redan nu, gud vad jag längtar till sommaren. Annars blev det mycket lek hemma hos mormor och morfar som köpt en leksuga, jag hämtade ut mina första provtryck och Alva fick en ny uggla.



Sådär, det var del ett! Del två kommer efter nyår någon gång för nu ska jag åka till jobbet. Hoppas att ni alla får ett gott nytt år ♥

 

Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen

Så mysigt med alla årssammanfattningar.. Man glömmer så mycket man gjort under årets gång!

2012-12-30 @ 12:04:49
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Roligt med årssammanfattning! Själv gör jag nog en snabbvariant :)
Kram

2012-12-30 @ 13:23:54
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Jullan

Gott Nytt År! :)

2012-12-31 @ 09:03:23
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Jennie

Jag blir lika glad varje gång jag ser på dina fina bilder och framför allt från alvas rum, vill också ha!!!! kanske jag får det när Tilde växer upp, Hugos rum är det lite kaos i, litet och jag vet inte hur jag riktigt ska få till all inredning på ett bra och snyggt sätt, det kanske kommer. Fortsätter följa dig även detta år, såklart. :) Kram Jennie

Svar: Men tack snälla, jättekul att höra! Både att du gillar bilderna från Alvas rum och att du fortsätter följa mig såklart ;) God fortsättning! kram Elin
Elin

2013-01-01 @ 19:38:17
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se
Postat av: Jenny

Gott nytt år! Ser fram emot att titta in hos dig även 2013 <3 Kram Jenny

2013-01-01 @ 21:12:05
URL: http://livetarunderbart.blogspot.se/?m=
Postat av: Amanda

Älskar idéen med kökssoffan :)

2013-01-26 @ 00:45:41
URL: http://urbanvagabond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0