Barnklädesvisning hos Hjärtat mitt!

Publicerat: 2012-04-01 Kl: 21:52:00 | I kategori: Shoppat till Alva |


Men hallå, vad hände med våren? Idag har det varit snöstorm och snöat flera decimeter, jag var inte riktigt beredd och fick stå och skotta fram bilen i vårjacka och utan vantar. Jag förstod väl att det var för bra för att vara sant när vi nu fick se solen flera dagar den här veckan och började längta efter varmare dagar. Men vi har haft en bra dag ändå trots skorna fulla av snö, både en lekdejt och lite shopping har vi hunnit med!

Som jag skrev tidigare i veckan hade Hjärtat mitt en visning av sitt sortiment, och det ville vi ju inte missa! Det var lite roligt att höra att det var många som hade använt sig av rabatten som man fick av att ange elinochalva vid betalning, det visar ju att det är en del läsare här stan - jättekul!




Alltid kul att få klämma på fina barnkäder! Vi kom lite sent så mycket hade redan hunnit sälja slut, men lite fynd gjorde vi ändå!



Mössor mössor mössor, det kan man väl inte få för mycket av! Jag rekommenderar verkligen Frithiof Åres ofodrade mössor som sitter perfekt, Alva har haft flera som hon växt ur och därför blev det en ny idag!



Det är ju tur jag har en tjej som älskar mössor lika mycket som sin mamma, Alva gick runt och provade och var så fin, klart den fick hänga med hem. (Ja jag vet att Alva har en röd molnmössa redan, men den är så stor att den inte kommer att passa det närmaste året. Minst.) Och när man inte provar mössor kan man ju leka kurragömma bland kläderna. Gullungen.



Det blev visst en hel del shopping, men jag hade ett presentkort som jag skulle utnyttja så det var därför det blev så mycket! Lika bra att fylla upp garderoben med lite större storlekar så att Alva har något sen när hon växer ur sin nuvarande storlek. Men vi fick väldigt mycket för pengarna då det var kampanjpriser på nästan allt just idag på visningen, tröjorna från Småfolk och tigthsen kostade till exempel 120-130 kr st.




Tröja med taxar från Småfolk storlek 92/98, zipjacka och tights från Geggamoja storlek 98/104. Jackan är nog liten i storleken, den känns ganska lagom till Alva trots att hon fortfarande har 92 annars




T-shirt från Småfolk storlek 92/98, molnmössa från Frithiof Åre och randig mössa från Geggamoja. Sen blev det en hög barnbestick och en mugg med en bil från Rice som vi köpte eftersom Alva var lite busig och stoppade dem i munnen, och då kunde vi ju inte bara lägga tillbaka dem haha.. Men de blir nog bra till sommarens picknickar!



Kommentarer
Postat av: Karin

Vad mysigt fint:)

2012-04-02 @ 04:32:34
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: melanie

vad mycket fint!

2012-04-02 @ 07:28:10
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥ Livet på torpet

Fina fynd du gjorde! :)



Och jag hörde att det var ett smått kaos uppe hos er. Pratade med lillebror igår (som såklart då bor i umeå :)) Hoppas att ni har strålande solsken idag istället. För det har vi! Nu ska banne mig denna snö bort!!



Kram

2012-04-02 @ 07:45:27
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: jessica, mamma i Familjen vanlig

Även här fick vinterskorna hämtas upp från källaren idag - och igårnatt hade vi 10 minusgrader!!! Helt sjukt nu när man längtar efter vår.



Synd att vi bor så långt bort, hade gärna gått en sväng på shoppingen hos Hjärtat mitt. Jättehärliga kläder du köpte till Alva :)

kram j.

2012-04-02 @ 10:57:29
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Trivsamma förändringar

Så mycket fina fynd du gjorde!



Jag var en utav den som använde rabattkoden ;-)

Har också en tendens att köpa mycket mössor till Ebba. Kul att mixa och matcha lite, men tyvärr tycker jag fortfarande hon har såpass litet huvud att det är svårt att hitta någon som inte bara kanar ner över ögonen...



Kram Maria

2012-04-02 @ 22:38:18
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: emma, mamma till julia (foto o inredning)

åh vad mycket fint, alltid kul att uppdatera garderoben liten! :D hur går det med ditt företag? hoppas allt är bra med er! kramar

2012-04-03 @ 11:26:30
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Anna S

Härligt med massa nya kläder!

Jag köpte likadant Geggamojaset till mina barn för en tid sen och jag instämmer. De är små i storlekarna.



Må så gott!

Kram

2012-04-03 @ 12:16:53
URL: http://Http://ansobloggar.se
Postat av: AnnaMalin

Så mycket fint! Och vad söt Alva är i sin molnmössa! Förstår att ni köpte en till som passar nu :-)



Håller med, gillar heller inte sådana jeans som sitter i vid midjan annars men dessa är verkligen bra! Vet en del som köper jeans på killsidan till sina tjejer också, så de får sådana modeller om det inte finns just på tjejsidan då.



Kram!

2012-04-03 @ 21:11:15
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: En ovanligt bra gravid och mammablogg

Det är alltid lika roligt att se att Alva får typ samma kläder som Tyra. Bra smak har ju alla konstaterat att du redan har, så då borde jag ju också automatiskt ha det OCKSÅ. Typ, hihi ;)

2012-04-04 @ 12:16:19
URL: http://www.minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: boosse

Vilken underbar t-shirt!



Ser fram emot rolig läsning om inlägget om Alva kommer upp. Kära nån vad stor hon har blivit, ser verkligen ut som stor tjej nu. Hon har smalnat av rätt bra va? Kram

2012-04-04 @ 20:52:54
URL: http://boosses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0