Bilder från helgen!

Publicerat: 2011-10-15 Kl: 20:51:00 | I kategori: Utomhus |


 

Jag och Elin (eller E1 och E2 som våra karlar kallar oss ibland haha..)



Jag önskar att jag kunde skriva att vi varit ute hela dagen i det fina höstvädret, men det är bara önsketänkande då jag som vanligt jobbat så bilderna är från förra helgen då jag inte hunnit gå igenom dem tidigare. Det var en perfekt ledig dag (förutom regnet då men vi hann just hem innan himlen öppnade sig helt, tur vi inte var kvar på andra sidan sjön utan regnkläder och regnskydd till vagnen, orutinerat av oss..) då vi gick en promenad vid Nydalasjön med Elin, Erik och Sune och en matsäck bestående av varm choklad och bullar, kan det blir bättre!


 

Finaste ungarna, Sune och Alva. De lät oss ju iallafall nästan hinna fika klart innan de vaknade ur sin sovstund!

 

 

Älskar varm choklad i termos, vet inte varför det är godare utomhus än inomhus! När det började regna lite grann hade vi sån tur att vi fick dela tak med en karl som till och med hade gjort upp eld, tack för det du som satt och grillade!

 

 

Det var väldigt spännande att stå på bryggan och kolla på ankorna och till och med mata dem med bröd! Inte för att ankorna syntes på bilden, men de fanns där..

 

 

Alva har börjat använda sin skaloverall från Polarn o pyret (köptes för halva priset när det var rea i våras) nu och jag är kanonnöjd! Alva som var väldigt negativ till overall tidigare har också accepterat den, tur för mig..

 

 

Innan jag glömmer bort att skriva ner det så måste jag bara nämna vad Alva gjorde nyss innan hon somnade (i egen säng utan ett knyst för andra kvällen irad för övrigt!). Vi höll på att bygga med lego då Alva satte ihop tre stycken legoblommor, pekade på en i taget och sa - en , två, tjee blommor! Duktiga tjejen, nu kan jag lägga till att räkna också på hennes Cv.. Hon har räknat ganska mycket tidigare också, men då inte helt rätt utan oftast börjar hon på fyra och säger - fyra, fem , sess, åtta , nio, evla, tolv. Men då har hon mest rabblat det som en ramsa och inte räknat saker samtidigt!

 

 

Trevlig lördagskväll på er alla!


 

 


Kommentarer
Postat av: Helena

vilken härlig höstdag

2011-10-15 @ 22:32:41
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥ Flytten till torpet närmar sig!!

Vilka härliga bilder! Och jag håller med ... varm choklad smakar så himla BRA ute :)



Alva är ju världens duktigaste tjej! Tänk så mycket lilltjejja kan :)



Kram

2011-10-16 @ 10:43:13
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: LILITH - Borderline & mamma

Det låter som ett perfekt sätt att tillbringa en ledig dag på.

2011-10-16 @ 12:46:05
URL: http://lilith.se
Postat av: Mli - Husägare & barnlängtan ♥

Härliga höstbilder :) Och vad duktig hon är Alva!

2011-10-16 @ 17:10:12
URL: http://idamli.blogg.se/
Postat av: Thereses liv och vardag

Vilka härliga bilder! Håller med, varm choklad i termos är såå gott! Vi bakade kanelbullar här hemma idag och jag blev vansinnigt sugen på en fika utomhus med varm choklad och kanelbullar. Mums! Vad duktig Alva är som kan räkna! Kram

2011-10-16 @ 22:41:48
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: E2

Åh vilka fina bilder du fick. Usch vad jag längtar hem när jag ser små godingarna. Vi får göra om utflykten nån helg. Kram

2011-10-17 @ 00:20:45
URL: http://eelinws.blogg.se/
Postat av: Ida

Härligt det ser ut!

Använder du/Alva skaloverallen på vintern oxå eller åker vinteroverallen på då? Har nämligen funderat på hur skaloverallerna funkar. Köpte Pops vinteroverall till dottern.

2011-10-17 @ 08:38:31
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Här hinns det inte heller med att gå igenom bilder eller blogga samma dag. Hade lite bloggfritt i helgen för det är så mycket annat som ska hinnas med! Kram!

2011-10-17 @ 09:03:07
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: cammie

Hej. Du som har små barn borde ta chansen att vara med i mina fina tävlingar. tex kan du vinna en Resesäng, Wigglekart och presenkort! Du finner alla tävlingar i min meny på startsidan. Välkommen :)

2011-10-17 @ 11:23:15
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0