Overaller från PoP

Publicerat: 2011-05-17 Kl: 20:46:00 | I kategori: Shoppat till Alva |



Väldigt rymliga i storleken verkar de vara för Alva fullkomligt badade i storlek 92, men det är ju några månader kvar innan jag hade tänkt att den ska användas. 450 kr st på rea


Ok lite konstigt kanske det är att skriva ett inlägg om overaller när nästan hela Sverige verkar ha sommarvärme (förutom här då vi typiskt nog har haft några kalla regniga dagar), men jag blev tipsad av en kompis att Polarn o pyret hade halva priset på sina skaloveraller och en del andra skalkläder, så jag var såklart tvungen att åka ner en sväng och ta mig en titt då vi varit så himla nöjda med Alvas vinteroverall från samma märke. Och hem kom jag med inte bara en utan två skaloveraller, så himla typiskt mig att inte tänka "vad bra nu sparade jag 450 kr mot ordinarie pris" utan istället "vad bra, nu kan jag köpa en overall till för pengarna jag sparade så får jag två plagg till priset av ett". Så gör jag typ jämt när det är rea, så i slutändan så spenderar jag ju lika mycket pengar ändå..

Hur som helst så var jag ute efter en grön overall i storlek 92 för Alva att ha till i höst, men den fanns endast i storlek 98. Däremot fanns den rosa i storlek 92, och eftersom jag ville ha en som är lagom till dagisstarten så blev det den rosa, men såklart så kunde jag ändå inte motstå den gröna också nu när det ändå var halva priset, så den får hänga i garderoben ett år eller två..

Fast egentligen så är jag liite osäker ifall skaloverallerna är ett plagg som kommer att användas flitigt eller om man bara kommer att använda dem en kort period, så ni får gärna tipsa mig ifall skaloveraller är ett bra köp eller ifall det bara känns onödigt, jag har själv ingen aning!

Kommentarer
Postat av: J

Vi använder vår rosa till B redan nu innan förskolestart, när det är lite ruggigare väder och hon ska ut och leka, typ gunga eller vara i sandlådan. Känns som ett perfekt plagg i regnstaden vi bor i :).

2011-05-17 @ 21:30:10
URL: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
Postat av: Bettan

Vilka fynd! Tyvärr har vi inte POP här där vi bor, så det blir sällan nått där ifrån. Men det jag köpt där ifrån har jag alltid varit nöjd med.



Kram

2011-05-17 @ 22:52:51
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Anna S

Jag kan prata mig varm om skaloverallen! Ett oumbärligt plagg tycker jag. Har använt den flitigt i höstas och i våras. Kallare dagar är det bara att ha ett fleeceset under.

Bra köp!!

Kram

2011-05-17 @ 23:00:30
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Har faktiskt inte ägt en skaloverall. Men jag gillar skaljacka + byxa .. och overall känns asolut smidigare för ett litet barn. Så det blir nog kanon!!



roligt att jag kan motivera med min stegräknare. Är annars lite rädd för att jag skrämmer bort alla läsare med mina dagliga steg ;)



Kram

2011-05-17 @ 23:08:37
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Dessi - Home and desire

Så fina! Gick förbi POP idag men fick hålla mig för att inte gå in och shoppa! Vill ju bara köpa massor! Istället blev det lite välförtjänta kläder från H&M till mig. Det behöver jag verkligen efter graviditeten!



Kram!

2011-05-18 @ 00:06:27
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Linda

Dom var jätte fina! :)

2011-05-18 @ 07:08:36
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: boosse

Du och jag är rätt lika. Ser jag en känslosam film kan jag gråta i evigheter. Beråtta vidare om filmen ä kört, då börjar jag störböla haha Hunden missade jag faktiskt i slutet!

Är det rea så spar jag inte pengar heller utan det är mer att jag handlar mycket för "tänk hur mycket kläder jag får för pengarna" när summan blir väldigt hög.

Skalkläder i synnerhet tycker jag är bra. Tål blåst och med ett fleeceset under värmer det gott. Kram

2011-05-18 @ 09:21:57
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Jannie

De var ju superfina!måste ju vara ett kanonköp!

O härlih inställning där ,vännen!Varför inte köpa två liksom???ha ha ha

Håller med dig.Skorna är då billiga,så man är VÄLDIGT glad att man har en massa familj runt en som gillar att köpa grejer till våra älsklingar!



Hoppas ni har en riktigt bra vecka!KRAMAR

2011-05-18 @ 13:03:09
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Marie

Hej! Jag är en läsare som har fastnat på din blogg och gillar den jättemycket! Är tyvärr värdelös på att kommentera, sorry!



Men vad kul att du också hittat denna skaloverall, har själv hittat den på deras hemsida och varit så i valet och kvalet och tycker det är ursvårt med storleken!!! Min tjej är 13 månader och jag hade också tänkt köpa en inför höststarten på förskolan! Min tjej har börjat med 86 nu, tror du att det räcker med 86 till hösten med??? Du sa att de var rymliga... Toppenplagg tycker jag som är förskollärare =)!



Önskar vi hade POP i min lilla stad!



Röstade förresten på Alvas urmysiga rum i tävlingen och du är ju grym på att sy och pyssla och shoppa =)!



Kram Marie

2011-05-19 @ 19:12:39
Postat av: ELINOCHALVA

Marie:



Tack snälla för din gulliga kommentar, vad glad jag blir att du fastnat för min blogg :) Jag tror säkert att det räcker med storlek 86 till din dotter, Alva har haft storlek 86 i flera månader (säkert sen i nov/dec) och jag har börjat köpa 92 i vissa plagg (alltid 92 på tex lindex), men overallen i 92 är alldeles för stor just nu så jag hoppas att hon hinner växa i den till i höst! Tack för att du röstade på oss i tävlingen också, jag blir superglad :)

2011-05-19 @ 20:40:58
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Marie

Tack för ditt svar!!! Då ska jag satsa på storlek 86! Har också köpt den rosa jackan från Lindex som du skrev om - perfekt att handla på rea =, fast jag hade ju redan köpt en annan innan...=)



Ha en underbar helg!

2011-05-19 @ 21:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0