Busplaneten!

Publicerat: 2011-03-20 Kl: 22:01:00 | I kategori: Vardag |




Alva slängde sig bakåt i bollhavet och ville knappt gå upp därifrån! Den fina molnklänningen är från Bustråden



Stella har ju lärt sig att pussas på dagis och ville gärna visa på Alva, så himla söta dom är..



Alva älskar rutchkanor och skriker typ av skratt varje gång. Inte så konstigt kanske då det pirrar i magen till och med på mig så branta som dom är..



- Ehh nej morsor, vi tänker inte gå upp härifrån..


Hela den här helgen har jag varit ledig från jobbet, och då jag endast är ledig en helg i månaden så gäller det att passa på då att hitta på något kul tillsammans! Andreas jobbar ju nu alla mina lediga vardagar och även förmiddagar då jag jobbar kväll, så vi är knappt lediga tillsammans alls. Men vi har verkligen tagit tillvara på helgen, och lördagen spenderade vi utomhus i solen med varm choklad och mackor ( Andreas åkte snowskate, jag låg och solade i en snödriva och Alva låg och sov i vagnen = perfekt!), för att sedan åka till Erik och Elin där Alva och Sune hade kul tillsammans.

Även idag har vi varit på språng hela dagen, och vi började med ett besök på Busplaneten med Katarina och Stella redan på förmiddagen när de öppnade. Vid lunchtid var det dags för småtjejerna att sova, så då gick vi längst Umeälven där vi slog oss ned på en bänk i solen där vi satt ända tills de vaknade igen. Så himla tur vi har haft med vädret hela helgen, helt underbart med all sol! Men det slutade inte där, utan när vi kom hem igen var det bara att skynda att göra sig fin och åka iväg igen till O´learys där vi var ett helt gäng som skulle se på hockey och käka middag. Jag är dock helt ointresserad av ishockey och var endast där för sällskapet och maten! Det var himla skönt att komma hemifrån i några timmar även om man allltid längtar efter Alva när man är iväg någonstans..

Kommentarer
Postat av: Caroline

Låter som en mysig helg! Det är ju tur att ni kan "turas om" att jobba men trist att aldrig ses. Då är det bra med kvalitetstid emellanåt!:)



Kram

2011-03-21 @ 08:51:34
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: linda-mamma till Tyra

visst är det kul på lekland. Tänk om det hade funnits nått liknande när man var liten! Jag ser redan framemot somrar i framtiden när man kan åka till Skara Sommarland, Astrid Lindgrens Värld coh sådana saker som man gör med barn. En bra ursäkt för att leka av sig lite själv, hehe.



Gud vad fin klänningen är från Bustråden! Nu kliar det "i klicka hem från nätet" fingrarna.....

2011-03-21 @ 10:24:16
URL: http://www.minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Underbara bilder! :)

2011-03-21 @ 12:08:07
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Ida

Vilket gulligt pusskort! Ser ut att ha varit skoj!

2011-03-21 @ 14:49:01
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Bustråden

Tack för kommentaren på min blogg, roligt att se Alva i klänningen igen och att ni är nöjda med den!Kan ju bara berätta att stjärnvelouren är verkligen jättehärlig i kvaliten, kommer att få hem i grönt och rött med vita stjärnor också, vet inte om det kommer ytterligare färger.

2011-03-21 @ 18:10:48
URL: http://bustraden.blogspot.com/
Postat av: Jannie

Så himla söta de är!

O vilken härlig kväll med hockey,mat o goa vänner.Borde man göra oftare!

2011-03-23 @ 12:01:08
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Mickan

Hihi, så söta de är. :D

2011-03-27 @ 18:25:17
URL: http://angel-like.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0