Presentpapper och andra laster

Publicerat: 2011-01-26 Kl: 10:49:00 | I kategori: Pyssel / DIY |





Bilder från Blafre.com, finns att köpa på tex inreda.se

Ibland när jag får en idé eller fattar tycke för någonting kan jag bli lite besatt och kan inte riktigt hejda mig. Ett exempel på något som gått överstyr är ju kuddhörnan i Alvas rum som för länge sedan var helt överfull med kuddar, men ändå kan jag inte låta bli att kolla på fina tyger som jag vill sy fler kuddar av. Annars har det varit nagellack (jag har typ tio nästan likadana hallonrosa nagellack men hur många gånger har jag målat naglarna sen Alva föddes? Svart noll), ögonskuggor, halsband eller något annat typ pysselmaterial. Men det positiva är ju att jag när besattheten försvunnit typ aldrig behöver köpa samma sak igen på många år, för då har jag redan en hel låda med halsband eller vad det nu är jag gillar för tillfället..

Den senaste lasten har jag upptäckt är presentpapper. Just innan jul hade vi bara en rulle kvar, och vad gör jag då? Jo jag köper tio rullar inom en veckas tid istället för en eller två rullar som en vanlig människa. Och det värsta är ju att jag nu vill köpa ännu fler för jag hittar så fina mönster hela tiden som jag tycker är lite finare än dom jag redan köpt. Jag ser framför mig hur jag kommer att slå in så fina paket, klä in kartonger och annat pyssel. Som om jag inte redan har hundra andra pysselprojekt på gång..

Men är det konstigt att man blir inspirerad och vill skapa något när man ser dessa fina papper ovan? Så fort jag kommer på vad jag ska använda dem till kanske jag måste göra en liten beställning.. Kanske fler vimplar till Alvas rum - det skulle nog blir superfint!




Kanske att det blev lite många på en gång..



En av mina gamla laster, för några år sedan kunde jag knappt gå på stan utan att köpa en ny ögonskugga från Make up store. Tur att de bytte förpackning till de helsvarta för då tyckte jag att det var jättestörande att inte kunna se vilken färg det var på skuggan.. Men hur länge kan man spara en ögonskugga egentligen? Jag borde verkligen rensa mitt sminkskåp någon dag känner jag..

Kommentarer
Postat av: sara

pappret med små rådjur på är ju helt underbart! Jag är precis som du, om jag gillar något så går det oftast lite till överdrift, just nu är jag helt såld på hjortar, horn och dalahästar...och ljusstakar ska vi inte ens nämna, vågar inte räkna hur många jag har samlat på mig hittills =) Örhängen och skor är andra "laster" som jag har haft tidigare ;)



2011-01-26 @ 11:02:47
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: Bettan

Ja visst har vi alla våra laster, tycker du har ett positivt sätt att se på dem. Present papperna är jättesöta och det är ju trotts allt ett förbruknings material och då kan man väll inte ha förmycket ;)

Min största last är skor, kan inte gå in i en skoaffär utan att ha med mig ett par ut. Har hänt mer än en gång att jag köpt skor som jag aldrig använt.



Kram!

2011-01-26 @ 11:36:14
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Ida

Sån kan jag oxå bli och sen undrar man varför det är så tomt på kontot =) haha!

2011-01-26 @ 11:42:53
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag är precis likdan, byter besattheter och har därefter välfyllda skåp! :D Älskar presentpapper! Var också en hamstrare av MUS ögonskuggor och har hur många fina och konstiga färger som helst. Ibland undrar jag hur jag tänkte, hehe....



Kram kram

2011-01-26 @ 12:19:53
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Nina

Jag känner igen detta samlarbeteende, kan till och med se ett släktdrag? Nämner inga namn men det går även bra att samla på vinyl, cds, posters osv osv. =)

2011-01-26 @ 12:39:17
Postat av: Jenny

Ska försöka ta lite bilder men du är så bra på ta på Alvasrum så jag vet inte om jag vågar visa. =)

2011-01-26 @ 12:43:30
URL: http://jennynystrom.blogg.se/
Postat av: Helen

Satt och småfnissa när jag läste detta inlägg jag är precis likadan,kan bli lite manisk när jag verkligen går inför något;P.Just julpapper var en stor last för mig med så här till jul i år har ju ett antal rullar kvar om man säger så:S.Sen kan jag bli så irreterad på min sambo och säga att vi måste rensa allt "skräp" som ligger mmm undras vem det är hihi:)

Postat av: Jannie

Du är la underbar!

Satt o garvade gott här när jag läste ditt inlägg!Jag blir mest besatt av när jag hittar något som jag verkligen tycker är SÅ fint typ till Victor.Oavsett om det är till hans rum eller något plagg.Jag KAN verkligen inte vänta med o köpa...

Måste bara få klicka hem det med en gång!ha ha ha



Helt ljuvliga papper måste jag säga!

O du är som sagt helt fantastisk med ditt pysslande.

Önskar jag bara hade haft en hundradel av den känslan!TACK för dina gulliga ord!Vad glad jag blev.

Massa massa kramar

2011-01-26 @ 15:03:37
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Josefin -Happy Days- (tävling pågår)

Hihi, ås söt du är med dina laster. :-) Jag håller med om presnetpapper, det har vi en helt bunt av hemma o fyndar gärna fina nya på Lagerhaus. Gjorde själv vimpellina med material från presentpapper till lillan, det går i vitt och ljusrosa med vita prickar (den du har på bilden). Gjorde dem till hennes dop men nu när hennes rum snart blir färdigt ska de upp på väggen där.



Hoppas att du får en härlig solskensdag!!

2011-01-26 @ 15:29:17
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Malin

Tog en promenad ner på stan idag och lyckades hitta en kappa i rätt storlek:)

Jättefina papper finns mycket kul man kan göra med det!

2011-01-26 @ 19:36:34
URL: http://malinssmamirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0