Senaste fynden från Småfolk

Publicerat: 2011-12-02 Kl: 11:58:00 | I kategori: Shoppat till Alva |





De här facebookgrupperna som säljer barnkläder som jag skrivit om tidigare är ju helt livsfarliga har jag märkt. Jag har tidigare köpt det mesta av Alvas kläder på tradera, men där har man ju ofta några dagar på sig från att man hittar plaggen tills dess att auktionen avslutas så att man kan avvakta och fundera om man vill bjuda. På facebook är det den som först skriver "köper" som får köpa plagget, så det blir ganksa hetsigt och inte många sekunders betänketid!

Men när jag såg dessa tre tröjor från Småfolk säljas för 150 kr tillsammans för ett tag sedan så var jag bara tvungen att slå till. Det som iallafall är bra med märkeskläder är ju att andrahandsvärdet är så högt, så när Alva har använt dessa färdigt så kommer jag garanterat att få tillbaka alla kronor jag lagt ut för dem till skillnad från om jag köpt en tröja från typ Lindex för samma pris som säkert inte skulle gå att få mer än en tjuga för. 





En annan grej som är helt livsfarligt just nu är att nästan alla webshopar har en julkalender nu under december med olika bra priser varje dag, så det kommer nog bli ett och annat fynd därifrån om jag känner mig själv rätt! Eller så väntar jag till mellandagsrean då jag inte bryr mig om från vilken säsong olika plagg kommer ifrån. Men för er som vill hålla koll så finns det en tråd här med alla erbjudanden varje dag, besök på egen risk!

 

Trevlig helg på er allihopa! Ett till shoppingtips på tal om Småfolk är att Hjärtat mitt har 20% på alla plagg från Småfolk fram till den 4 december, ange bara koden "SMÅFOLK" i kassan!



Uppdate: Här hos Sandra hittade jag länkarna till olika grupper på facebook som säljer barnkläder! Samt att det finns en grupp för adventskalendrar hos alla webshopar här!

 


Kommentarer
Postat av: Trivsamma förändringar

Haha kolla vad jag gjorde ett inlägg om för någon minut sedan ;-)



Jättefina tröjor du köpt till Alva! Håller med om att det är livsfarligt att se alla dessa fina barnkläder, men de har ju faktiskt ett fint andrahandsvärde också om man är rädd om plaggen och vill sälja dem vidare sen.

2011-12-02 @ 12:29:36
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Sandra - mamma till Mollya

Haha, ja visst fastnar man i grupperna? ;)



För att underlätta lite till för dig så finns det en grupp som samlar allt inom barnkläder i en grupp på Facebook, alltså alla butiker som har erbjudanden nu vid jul via julkalendrar ect, du hittar den här: https://www.facebook.com/groups/adventskalendrarpanatet/



Jättefina tröjor till Alva! ;D

2011-12-02 @ 13:18:11
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Bettan

Bra tänkt där med andrahandsvärdet. Ibland önskar jag att jag skulle ha tid och ork till att både sälja och köpa. Du gör ju så många fina fynd.



Kram

2011-12-02 @ 13:54:23
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Sandra, 16 år & blivande 2 barns mamma

Sitter & kollar igenom dom där grupperna regelbundet, håller med, helt livsfarligt! :)

2011-12-02 @ 15:25:38
URL: http://enligtsandra.webblogg.se/
Postat av: kela

vet inte ens om jag vågar fråga....men gör det iallafall ;-) Vad är det för grupp? Hur hittar man den? kram

2011-12-02 @ 15:58:42
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Usch, jag kollar i grupperna dagligen. Livsfarligt! Men fördelen som du säger, är ju andrahandsvärdet! Jag har fastnat lite för Molo och vill gärna ha en body i ett speciellt print frän höstens kollektion men 279 kr är mycket tycker jag... Håller utkik i adventskalender-tråden och hoppas på bra pris där. Annars inväntar jag mellandagsrean och hoppas på det bästa då!

2011-12-02 @ 19:16:21
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: kela

ajajaj...detta kommer bli farligt känner jag ;-)

Det är så mysigt med adventskalendern, jag hade ju också som sagt var tänkt vänta men jag kunde bara inte låta bli :-) Signe fick första paketet idag och hon var först mycket förrvirrad, men när hon fattade att det var paket så blev det ett annat ljud i skällorna kan jag säga ;-) Kram

2011-12-03 @ 02:30:14
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Jessica A

Har oxå kollat där men inte shoppat nåt än, bara en tidsfråga tror jag... tröjorna till Alva var ju iaf superfina och ett riktigt fynd. Annars tycker jag många kläder ligger lite högre än vad man kan hitta på Tradera om man letar.

kram j.



wigglekarten blir ju härlig till Alva, funderar på en till Judit men har inte bestämt mig än. Är ju rätt mycket pengar :(

2011-12-03 @ 15:06:04
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Melanie

Håller med! Jag är med i en sådan för POP och dom är livsfarliga verkligen:) Men jag har gjort mkt fynd, både begagnat och helt nytt som är nedsatt. Toppen!

2011-12-04 @ 08:05:30
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Lina (NinnaLilltroll)

Tradera kollar jag regelbundet, men trådarna på Facebook har jag missat. Det får man kanske kika närmare på. ;)

Härligt med färgglada kläder på barn :)

2011-12-04 @ 09:57:41
URL: http://ninnalilltroll.blogspot.com/
Postat av: Sandra - Fotograf & "Fotbollsfru"

Halloj!

Fin blogg och fina bilder!

Vill kika in och önska en trevlig andra advent!



Vad gör du/ni?

Krams

2011-12-04 @ 18:39:51
URL: http://sandrasrum.blogg.se/
Postat av: Anouk- mamma & livsfilosof

Haha kunde inte hålla mer med. Jag är också därinne jämt o ständigt. försöker blunda hårt för allt det fina, men ibland kommer man in i såna "köp-ruscher" haha.



Men att sälja på fejjan är ju betydligt bättre än T också. Snabba affärer och slipper avgifter:D Toppen verkligen.

2011-12-05 @ 13:54:14
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: kela

kika in i min blogg, tror jag köpt ett par stövlar du skulle gilla :-) Ett riktigt fynd faktiskt, bara 59 kr på ica maxi :-)



kram

2011-12-05 @ 14:49:32
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Frida

Vilken lycka och galet bra pris

2011-12-07 @ 11:41:37
URL: http://linkansfru.blogg.se/
Postat av: Emma H

Åh vilka fina! Och jag håller med på alla punkter, det är liiiivsfarligt med facebook-grupperna och så julkalendrarna på det. Fast samtidigt jättebra om man lyckas hålla köpfingrarna i styr och bara slår till på fynden (vilket jag inte är jättehaj på).

2011-12-14 @ 19:18:32
URL: http://sitamoia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0