Hemma hos oss - vardagsrummet!

Publicerat: 2010-11-26 Kl: 17:28:00 | I kategori: Hemma hos oss |









När jag började blogga för några månader sedan hade jag en bild av att jag skulle skriva ungefär lika mycket om inredning och mode som jag älskar, samt blanda med vardagsliv. Såhär tre månader senare har jag visst mest skrivit om vardagslivet med Alva - det viktigaste just nu såklart, blandat med inredning en del, men i princip bara till barnrummet. Det beror nog på att Alvas rum är det rum jag är mest nöjd med i lägenheten och att inreda hennes rum är nog det roligaste jag gjort! Trots att det är färdigt hittar jag nya prylar och möbler hela tiden som jag skulle vilja ha, det finns så otroligt mycket fina färgglada saker att välja på. Det finns mycket jag skulle vilja ändra i de andra rummen men eftersom vi flyttar till en ny lägenhet nästa höst kommer vi inte att göra några förändringar i vår nuvarander lägenhet. Jag ser ofta inredningsdetaljer jag skulle vilja köpa, men allt vi köper nu måste man ju släpa med sig i flytten så jag sparar mig tills vi har flyttat in. Fast då kan det nog bli en del prylar inhandlade på en och samma gång ..

Men då vi kommer att julpynta i helgen tänkte jag passa på att visa lite bilder på hur lägenheten ser ut innan alla tomtar och allt rött kommer fram! Jag är inte så mycket för rött egentligen då jag inredde hela min första lägenhet i rött, vitt och svart när jag flyttade hemifrån för en massa år sen och blev lite less på just rött. Men eftersom det är Alvas första jul vill jag att det ska vara traditionellt!

Jag börjar med några bilder från vårt vardagsrum! Färgerna går i vitt och grönt sen typ två år tillbaka, när vi flyttade in hade vi vitt och turkost så när vi blir less på det gröna får det turkosa komma fram igen från skåpen..

Angående modebiten då får den nog vänta ett tag tills jag börjar jobba igen, just nu känns det inte så intressant med dagens outfit då jag mest hasar runt i svarta tights eller mjukisbrallor :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad mysigt ni ser ut att ha det!

Trevlig fredagkväll!

2010-11-26 @ 19:29:13
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna S

Ni har JÄTTEfint hemma!!

Inrett helt i min smak :).



Kramar

2010-11-27 @ 22:38:40
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Åhh vad fint, vad avis jag blir!!



Kram

2010-11-29 @ 16:26:50
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Mickan

Åh, vad fint ni har det. :) Jättemysigt.

Kramar

2010-11-30 @ 21:25:09
URL: http://angel-like.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0