Dagens shopping

Publicerat: 2010-11-29 Kl: 18:22:16 | I kategori: Shoppat |


Den senaste tiden har det känts som om jag gått och shoppat nästan varje dag, men vi bor ganska nära både h&m, Mio och en del andra affärer så det blir lätt att man slinker in en sväng då vi ändå är ute och går varje dag. Nu när december närmar sig känns det också som att jag vill börja köpa de flesta julklapparna så att man slipper vara ute i sista minuten. I vanliga fall är det full rulle på jobbet i december med många långa dagar, men i år är jag ju ledig så det skulle vara skönt att fixa det mesta tidigt. Eller ledig kan man definitivt inte kalla det men ledig från jobbet iallafall..

Jag var på jakt efter en julig kudde till soffan då vi plockade bort tre gröna lite somrigare kuddar när vi julpyntade, men bara hade en julig kudde att lägga dit. Andreas klagar alltid på att vi har för mycket kuddar och till och med han tyckte att vi hade för få kuddar, det har verkligen aldrig hänt förut..



En tunika i underbara färger blev det till Alva. Den var nedsatt till 50 kr men med min personalrabatt blev den ännu billigare så jag kunde inte stå emot..

Jag hittade en julkudde på Coop av alla ställen!

 


Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Så fint till lilla tjejen och julkudden blev ju hur fin som helst i soffan. Det är lätt att shoppa...min last heter Tradera ;-)



Kramisar

2010-11-29 @ 20:10:44
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Michan

Den var jätte snygg, precis i min smak.

Kram

2010-11-30 @ 08:11:26
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/
Postat av: Tova

Ohh, en sån fin tunika :) nice med shopping, men nu har jag inte gjort det på läänge haha - sparar mig till Hong Kong nästa vecka ;)



Hihi ja - visst är det sjukt hur intressant TV:n är för små barn? När den är avstängd ser man verkligen små handavtryck över heela skärmen, haha!

Kram

2010-11-30 @ 12:10:24
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0