Gräsänka med julgran

Publicerat: 2010-12-07 Kl: 18:04:08 | I kategori: Hemma hos oss |





Alla juldekorationer kommer från Ikea och Rusta, billigt och bra!



Beundrar granen, en och annan kula lyckades hon få tag på..


Från och med idag och en vecka framöver kommer jag att vara gräsänka
här hemma med Alva. Andreas fick veta för ungefär två veckor sedan att han hade chans genom sitt jobb att få åka till Vancouver, Canada och se två NHLmatcher samt få besöka några andra sevärdheter. Det känns som en chans som man får typ en gång i livet så det var klart han skulle åka, vilken dröm! Tur att en vecka går ganska fort, vi ska nog hitta på roliga saker här hemma också!

Jag har ingen aning egentligen när man brukar klä julgranen, men vi gjorde det igår kväll när Alva somnat så att det skulle vara färdigt innan Andreas åkte. Den fick stå i hörnan mellan soffan och fotöljen där inte Alva kommer åt, annars hade vi nog övervägt att strunta i julgran i år. Men gissa om Alva blev glad när hon såg granen imorse när vi klev upp?

Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till Nova ♥

Sänghimmeln är köpt från Ellos!

Åh vad massa fint det fanns på "boochbusa" :) Tack för det tipset! Skulle vilja ha lite nya förvaringslådor till Novas rum. Får kronan lådorna plats i facken på IKEA hyllan? För visst är det IKEAS hylla ni har?

2010-12-07 @ 21:19:37
URL: http://maammamalin.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna S

Wow, vilken grej att han fått åka till Kanada!

När jag gick i 8an vann min klass en klassresa just dit och vi var också och såg på en NHL-mact (bla). hur läckert och stort som helst!!



Gran ja... när vi var hemma hos Sofie i torsdags fick jag ju se hur Nicole betedde sig med granen. Haha det gäller att klä granen med allt pynt ca 1 m över golvet, haha!



Kram

2010-12-07 @ 22:26:00
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: ellenojag

Va fin den blev granen, Alva ser ut att gilla den mucho!!! tråkigt att vara själv i en veckan, men som sagt.. den chansen får man kanske inte fler gånger och en vecka brukar ju gå jäkligt snabbt!!

kram på er

2010-12-07 @ 23:13:23
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Vad fin granen blev! för oss blir det nog att vi klär granen nu på söndag.Vad kul att du hittade min blogg & la en kommentar där för ett tag sedan,så att jag kunde besöka dig!Alexandra

2010-12-07 @ 23:16:54
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Caroline

Vad kul att få en res till Canada! Det kommer säkert gå bra att vara ensamma en vecka.



Vi kommer nog köpa gran i helgen och klä den under veckan som kommer. Vi brukar ha lucia som riktmärke.:)



2010-12-08 @ 07:51:45
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Anna- mamma till Olivia

Ja, man får en massa konstiga grejor för sig när man fått barn:). Men jag har alltid gillat att baka. Ja pepparkakskryddor är en färdigblandning, som finns blan andra kryddor, super smidigt.



Ja, det är jättesvårt, finns mycket man vill ha hela tiden. Usch ja dom växer som ogräs tycker jag. Men nu får Olivia sluta växa så mycket för då passar inte hennes vinterkläder så länge.



Kram kram

2010-12-08 @ 11:16:01
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad tråkigt att va gräsänka men skoj för honom att få vara med om en sådan resa! Fin granen blev, såå mysigt! Vi brukar ta in vår och klä den, den 22:e men får se hur det blir i år. Vi pratar om att skita i granen i år. Jag är dock väldigt mycket för julen och traditioner så får se hur det blir =)

2010-12-08 @ 14:26:43
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Mickan

Vad fin granen blev! :D



Ja, de blev riktigt goda faktiskt. :) Du är varmt välkommen på fika om du vill det. ;) Ta med dig Alva! :D Åh, julgodis är gott. Jag skulle vilja ha ischoklad... :P

2010-12-08 @ 20:57:31
URL: http://angel-like.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0