Prinsessklänning från Vinne Bell!

Publicerat: 2012-11-29 Kl: 22:21:44 | I kategori: Barnkläder | 4 kommentarer |





Barnkläder som är hemmasydda tycker jag oftast är finare än de som säljs i butik då det finns så himla många fina barntyger att väja mellan, och igår fick Alva hem typ världens sötaste klänning som vi fått från Vinnie Bell!  Den gillades av både dottern och mamman i familjen kan jag säga! Jag valde storlek 104 så den är lite stor, men eftersom den har muddar i ärmsluten så kan man ändå vika upp dem och använda den redan nu vilket gör att den kommer att räcka läänge framöver.

Jag kommer att ha en tävling i bloggen tillsammans med Vinnie Bell om några dagar, så kika gärna in igen under helgen för att ha chans på ett fint barnplagg! Fram tills dess så kan ni kika in på hennes facebooksida Helgas pyssel och kolla runt och inspireras bland alla fina plagg och tyger!




Underbart tyg med prinsessor och landskap. Modellen på klänningen är också jättefin, jag gillar att den är lite längre så att den räcker länge, och så är som sagt muddar ett stort plus.




 
 

Gul molnförvaring från Färg & form!

Publicerat: 2012-11-27 Kl: 21:49:59 | I kategori: Barnprylar | 12 kommentarer |





Det här är det senaste tillskottet till Alvas rum, gul molnförvaring från Färg & Form! Ni kanske minns att jag tipsade om en rabatt på Groupon för några veckor sedan då man fick köpa ett presentkort på Lekmer värde 500 kr men betalade endast 250 kr. Jag köpte två stycken då jag tänkte köpa en del julklappar till Alva, men sen tog just det jag hade tänkt att köpa slut och presentkortet gäller bara till sista oktober. Vilket innebar att jag hade tusen kronor att köpa upp på Lekmer helt plötsligt, och eftersom jag inte hittade saker till Alva för mer än några hundra så fick det även bli dessa boxar samt ett bäddset från Färg & form. För halva priset kändes det helt ok faktiskt!




Jag har länge velat ha de rosa molnboxarna, men jag valde gult istället och tycker att det blev rätt så fint faktiskt även om jag fortfarande är lite kär i de rosa..



Den här stora är ju helt perfekt för att gömma alla småsaker, det får ju plats hur mycket som helst i den!




Den här delen i Alvas rum gillar jag inte speciellt mycket, det är snarare så att jag stör mig på bokhyllan som alltid ser så himla stökig ut hur fint man än försöker att ställa upp grejerna i den. Jag skulle hellre vilja ha ett slags skåp av något slag så att man kan gömma alla spel och böcker och sånt bakom en dörr!




T-shirts till sommaren. Lila lila lila..

Publicerat: 2012-11-26 Kl: 22:29:37 | I kategori: Barnkläder | 3 kommentarer |





Nu vet jag att alla tänker att jag är knäpp som köper så mycket barnkläder, men faktiskt så bestämde jag mig för att inte handla något mer till Alva förrän alla webshopar börjar med decemberrean, och det har jag hållit! Om man bortser från vinterytterkläder alltså så har jag inte köpt något till Alva sen i september då jag köpte något plagg på tradera. Två månader alltså *klapp på axeln*.

Däremot beställde jag hem flera paket med reakläder till Alva några veckor innan jag gav mig själv köpstop som jag aldrig visade, så det kommer några inlägg med dessa kläder den kommande veckan. Det var bara kläder till nästa sommar så det har bara legat oanvänt i garderoben sen dess.

Först ut är ett gäng t-shirts från Småfolk, fyra stycken för att vara exakt. Jag beställde de flesta från Småtting som då hade sin utförsäljning, det var halva priset och sen 20 % extra på rean om man köpte typ fem plagg eller liknande så det var därför det blev så mycket. Några klänningar blev det också med de visar jag i ett eget inlägg!






Alltså det var ju verkligen inte meningen att det skulle bli fyra lila t-shirts, men jag köpte väl det som fanns i Alvas storlek typ. Någon kanske kommer upp på tradera istället mot sommaren! Hon har 98/104 nu på t-shirts från Småfolk så några av dem är till och med i 104/110 för att passa nästa sommar.


 
 

Lindex + Littlephant!

Publicerat: 2012-11-25 Kl: 18:54:30 | I kategori: Barnkläder | 8 kommentarer |




Eget kollage med bilder lånade från Lindex.com



Jag har sett många som bloggat om samarbetet mellan formgivaren Camilla Lundstens "Littlephant" och Lindex denna vecka, men alla kanske inte sett det än så det får bli dagens tips! Alva har flera tavlor med Littlephant i sitt rum och jag älskar dem allihopa så att det nu finns en jättefin kollektion kläder på Lindex kändes jättekul!

Jag var och fingrade på dem i butiken idag när vi var nere på stan för skyltsöndagen, men oturligt nog så var det bara babykläder upp till storlek 86, så det blev inget plagg till Alva. Men favoriten var de mönstrade byxorna längst uppe till vänster, jättesöta!

Skyltsöndag förresten, inte lika mysigt som jag mindes när man själv var barn. Snö, tomtar som delar ut julklappar, julsånger, julpynt och allmänt mysigt ska det ju vara. Vi åkte ner tillsammans med Sune och familj och det var snarare regn, mycket folk som trängdes, hög volym, och när vi kom fram till tomten hade Alva redan somnat så hon missade honom tyvärr. Men vi tog med oss ballonger från Max och åkte hem till oss och lagade egen pizza istället!





Lite jul!

Publicerat: 2012-11-25 Kl: 10:42:40 | I kategori: Barnprylar | 0 kommentarer |





Jag vet att det inte är första advent förrän nästa helg, men här i stan är det iallafall skyltsöndag idag och eftersom jag jobbar hela nästa helg så har jag plockat fram julpyntet redan denna helg! Det blir inte så jättemycket pynt i och för sig, lite juliga kuddar i soffan, ljusstakar och några favoritprydnader får räcka för i år. Kanske att jag sätter upp julgardiner också men vi har nästan bara rullgardiner så det blir i vardagsrummet bara. Julgranen däremot får vänta någon vecka till!

Jag funderade på om Alva skulle få något juligt i sitt rum, men sen kom jag på att hon ju faktiskt har en julprydnad redan. Denna krubba från Oskar & Ellen fick Alva redan förra julen av sin mormor, så den pyntar vi med! Den har Alva i och för sig redan lekt med under hela året, men den brukar ligga i sin påse och inte stå framme.




Hela gänget med både vise männen och änglar!


Nu har vi precis mutat Alva för att lyckas ta årets julkort, och snart ska vi packa ihop oss och åka ner på skyltsöndagen och se om vi träffar tomten! Trevlig söndag!




Tävling - Vinn två grafiska tryck från Elina studio!

Publicerat: 2012-11-21 Kl: 20:44:00 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 55 kommentarer |



Tävla hos Elinochalva om två valfria grafiska tryck till barnrummet från Elina studio. Tävlingen hittar du här!




Jag hade tänkt fira med en tävling när jag nått 100 gillare på facebook, men 96 stycken är inte dåligt det heller så nu kör jag en tävling ändå!


Priset består av två stycken valfria grafiska tryck till barnrummet från mitt eget företag Elina studio och är värt upp till 460 kr.


Gör detta för att vara med och tävla:


* Gilla Elina studio på facebook, det gör du här!

* Tipsa och länka till tävlingen via ett inlägg i din blogg eller via facebook. Låna tävlingsbilden ovan! (Det är även helt ok att om man istället vill tipsa via Instagram men då räcker det att skriva bloggadressen www.elinochalva.blogg.se istället för hela länken till tävlingen, tagga mig då gärna på @elinochalva så att jag ser att du tipsat!)

* Lämna en kommentar i detta inlägg där du skriver vilka tryck du vill ha om du vinner. Alla mina tryck hittar du i min blogg i det här inlägget eller på facebooksidan. Lämna länken till ditt blogginlägg eller ditt namn på facebook ifall du tipsar där. Glöm inte heller att lämna din mailadress så att jag kan kontakta vinnaren!




Tävlingen avslutas torsdag den 6 december klockan 23.00. Lycka till!




 

Nya ljusslingor i datarummet!

Publicerat: 2012-11-21 Kl: 12:52:24 | I kategori: Hemma hos oss | 2 kommentarer |






För någon vecka sedan skrev jag om den söta nattlampan som vi fått från fina webshopen Lilla tussilago, och här är en till sak som låg i paketet. En ljusslinga i vitt med lite spetsmönster i, det var väldigt svårt att fota hur fin den är i mörkret men det blir ett jättefint sken och mönster på väggen så den gillades starkt!

Jag har varit sugen på en ljusslinga till vardagsrummet, men sen när jag packade upp den så tyckte jag att den gjorde sig finast i datarummet istället och så fick det bli!






Det märks att jag varit hemma några dagar med tanke på att jag fått lite extra tid att blogga då Alva sovit. Men idag är sista dagen med vabb för den här gången, Alva är lika pigg som vanligt idag och man kan knappt tro att hon varit sjuk!




 

Nya melamintallrikar av Ingela P Arrhenius!

Publicerat: 2012-11-19 Kl: 13:52:00 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer |





Bilder lånade från Mokkasin.coms facebooksida


Jag har inte börjat köpa så mycket juklappar än även om jag börjar fundera, men dessa tänker jag absolut köpa när de släpps i butik! Flera nya motiv av de fina tallrikarna i melamin designade av Ingela P Arrhenius. Sen tidigare finns det ju nio stycken om jag inte minns fel, och av dem så har vi två stycken. Lite väl få när det vankas kalas, det skulle ju vara supefint att duka med dessa tallrikar till alla små gäster när Alvas har sitt treårskalas i januari! Räven och fågeln tänker jag iallfall köpa, sen får vi se.

Egentligen är det ju mest jag som vill ha dem, vet inte om Alva kanske föredrar leksaker istället för tallrikar i julklapp så jag får väl lägga dem i min egen julstrumpa..





Dessa två finingar har Alva (läs jag) sen innan, men de står inte alltid där i hyllan och bara ser fina ut såklart utan vi använder dem faktiskt till att äta på också..


 

Veckans instagram!

Publicerat: 2012-11-19 Kl: 12:57:00 | I kategori: Instagram | 1 kommentarer |





Jag kör vidare med veckans Instagram, det är ganska kul att spara de där glimtarna från vardagen nu när man inte hinner fota så mycket och blogginläggen mest handlar om inspiration inom inredning/barnrum och shopping typ. Jag heter elinochalva på Instagram också förresten.

Veckan avslutades igår på bästa möjliga  sätt hos Tomas och Nina som hade samlat både Tomas och min släkt samt Ninas släkt och hade julmys! Det blev lite tidigare då det här var den enda helgen alla kunde, men oj så mysigt med all julstämning, det kan man ju inte få för mycket av. Julmat, julgodis, julpynt, skattjakt med julklappstävling, ja de hade verkligen ordnat fint! Alva var inte på sitt bästa humör men det berodde nog på att hon blev sjuk sent igår kväll, så efter en ganska sömnlös natt är jag hemma idag med en febrig tjej.

Annars ser jag ett mönster denna vecka, ganska många ugglor på bilderna! Uggleklänningen kommer från Småfolk och är en favorit, och julgranshänget i form av en uggla kommer från Lagerhaus. Till vänster syns min arm när Alva gått bananas med washitejpen, hon älskar dem och lyckas hela tiden få tag i någon rulle eller två som hon tejpar lite här och var. Tur det inte lämnar märken..

Till höger syns lyktorna som Umeås förskolebarn gjort och som ställts upp och tänts i samband med Ljusfestivalen, verkligen hur fint som helst! Vi var där med Mikas familj och kollade och Mika var så söt och var helt säker på att hon hittat sin lykta bland alla tusentals. Alvas hittade vi inte, men hon hade tydligen gjort en rosa. Eller grön.

Sen har jag även hämtat ut trycken nere till höger som varit slut i lager i flera månader, så in och köp här för den som vill!





Färgglada vimplar!

Publicerat: 2012-11-15 Kl: 21:23:47 | I kategori: Barnprylar | 6 kommentarer |


 





I somras när vi var i Stockholm såg jag dessa supersöta vimplar i skyltfönstret hos Lagerhaus, men jag tänkte att jag lika gärna kunde köpa dem när vi kom hem från semestern. Här hemma var de såklart slutsålda och jag blev jättesur på mig själv som inte köpte dem direkt, men jag skrev upp mig på en lista i butiken och i  tisdags ringde en tjej från Lagerhaus och sa att de nu kommit in igen! Jag hann inte ner själv men min snälla mamma köpte dem till mig när hon var på stan ♥

Jag hade tänkt att använda dem när jag fotade produktbilder egentligen, nu har jag ju fotat de flesta hittills men det kommer ju nya motiv som ska fotas igen! Sen passar de ju himla bra att sätta upp när det är kalasdax, och kanske att jag till och med sätter upp dem i Alvas rum. Hon har ju redan pappersvimplar som jag gjort själv samt tygvimplar på motsatt vägg, men efter att ha suttit där några år kan det ju vara kul med lite förnyelse.




Vad är det här för fint som helt plötsligt hänger i vardagsrummet? Får inte missas att pilla lite på såklart..




Här ser man hur extremt långa vimplarna är, tror de var tio meter!! Tio meter vimplar för 69 kr, love Lagerhaus ♥. Sen köpte jag även samma vimplar men i miniformat som ska sitta i julgranen, jättesöta! Men de tänker jag inte plocka fram för att fota förrän granen åker fram.


 
 

Fikapaus!

Publicerat: 2012-11-15 Kl: 20:36:15 | I kategori: Vardag | 2 kommentarer |





Det har varit ganska trist väder den senaste tiden men idag tajmade jag och Alva det bra! Kallt men ändå sol, så vi gav oss i väg till äventyrsparken här brevid tidigare idag. Det känns verkligen som bland de sista gångerna vi besöker lekparker för i år, sanden hade frusit och alla klätterställningar började bli hala av is, men än så länge går det bra. På vägen dit (tre minuter från där vi bor och typ en minut från lekparken) pausade vi vid en bänk vid sjön och fikade lite kex. Lika bra att passa på innan det blir allt för kallt och omysigt.

Resten av dagen har vi hängt inomhus själva då pappan är borta hela kvällen, och jag undrar hur det är möjligt att en snarttreåring kan stöka till så mycket. Medans jag plockar undan i ett rum så river Alva ut två rum. Minst. Men vi har även varit sjukt effektiva och både gjort plats för pyssel i en garderob till Alva, en låda till lera och tillbehör, en till kritor, en till klistermärken och så vidare, samt att vi rensat hela skafferiet och möblerat om lite i skåpen och kastat bort allt gammalt. Älskar att få rensa. Alva är dock så snabb så hon hann äta upp ett gammalt kex och nån majskrok som legat där i evigheter..


Nu har Alva somnat och jag är värd att slappa i soffan med en glass, trevlig kväll!




 
 

Lite bilder på Ugglefamiljen.

Publicerat: 2012-11-13 Kl: 23:15:22 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 3 kommentarer |





Det är väldigt svårt att fånga de rätta färgerna på bild, men jag gör mitt bästa när jag fotar mina inspirationsbilder även om de på något konstigt sätt alltid lyckas se mycket suddigare ut på internet än i Photoshop. Här är några bilder på Ugglefamiljen i tre olika färger - rosa, blått och ljusgult.

Jag tänkte bara säga att trots att jag tar ordinarie priser från och med torsdag på mina tryck så gäller det fortfarande att man får 20% på ett helt köp när man tipsar om Elina studio i ett blogginlägg! Det gäller tillsvidare men bara när man beställer från mig via bloggen, inte från min shop på Signerat.




.. och så dessa babuschkadockor igen, I know.. Sist jag skulle fota så var de helt försvunna och har varit tills idag då Alva plötsligt kom gående med dem i handen. De hade legat i hennes dockvagn hela veckan under täcket. Såklart, att jag inte letade där liksom..



Nej nu blir det godnatt!
 




Elina studio på Signerat!

Publicerat: 2012-11-13 Kl: 21:47:00 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 4 kommentarer |





Häromveckan skrev jag att mina tryck kommer att återgå till ordinarie priser igen inom kort, och nu är det dags för det. Jag kommer att ta ordinarie priser från och med torsdag denna vecka, om två dagar alltså så ni som funderar på att köpa ett tryck i julklapp eller så kan passa på!

Anledningen är att jag från och med nu även kommer att sälja mina tryck via Signerat.se! För er som inte varit inne där tidigare så är det en samlingssida för massor av olika formgivare som säljer sina egna produkter. Jag har köpt flera tavlor därifrån och har alltid gillat idéen, så det känns jättekul att få börja sälja där.

Fortfarande är planen att öppna en egen webshop/hemsida under vintern nån gång, men fram tills dess så vill jag försöka nå ut till fler än vad jag kan göra via bloggen och förhoppningsvis kommer det någon extra köpare eller två!

Jag har inte hunnit lägga upp så många produkter än på Signerat utan tänkte försöka hinna det under veckan, men min shop hittar ni här. Jag måste verkligen ta en proffisgare bild på mig själv, nu slängde jag in en suddig instagrambild men den får duga ett litet tag..




Nya tavellisten i sovrummet!

Publicerat: 2012-11-12 Kl: 21:20:21 | I kategori: Hemma hos oss | 4 kommentarer |





När Alvas farfar var här häromveckan och borrade upp stringhyllan i köket passade vi även på att sätta upp en tavellist i sovrummet som jag så länge tänkt göra. Det kändes så tomt på väggen innan och jag tycker att det blev riktigt fint!

Däremot ska det nog inte stå exakt de tavlorna på bilden på tavellisten utan jag håller på att byta plats på alla tavlor här hemma efter att jag gjorde min inspirationsvägg i datarummet, och det var dessa som var över just när jag fotade.




Hello sunshine och Good night moonlight är däremot garanterad en plats i sovrummet, det känns som att de passar bäst där. De är köpta på Signerat.se som så många andra av tavlorna vi har här hemma!




Älskar den nya filten som kommer från Hemtex. Jag såg den på bild hos Sofia Ahlehjelm för några veckor sedan och då den såg så himla fin ut i deras soffa med kuddar i svart/vitt och gult som vi också har här hemma,  så det blev ett givet köp. Jag skulle helst av allt velat ha två stycken, en i sovrummet och en i vardagsrummet men nån måtta får det vara så jag får flytta den fram och tillbaka istället..




Let love rule kommer från Lagerhaus som har massor av biliga citattavlor att välja mellan, tror denna stora kostade 79 kr. Mustachtavlan och tavlan med fåglar på har jag köpt från Nordic design collective.




Nej nu ska jag sätta mig och rita lite grann, trevlig kväll på er ♥



 

Farsdagsfirande.

Publicerat: 2012-11-11 Kl: 20:49:12 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 1 kommentarer |





Idag har vi firat farsdag från morgon till kväll bokstavligt talat. Jag och Alva gav Andreas en lång sovmorgon imorse medans vi klev upp och bakade kladdkakemuffins och serverade frukost på sängen. Jag tog den enklaste vägen och struntade i fin frosting och sånt, det fick bli kladdkakemuffins med spraygrädde. Det är tillräckligt med jobb för att baka med Alva ändå, när vi var klara hade hon till och med chokladsmet mellan tårna..

Sen blev det tårta hos Andreas pappa och mamma på eftermiddagen, och tacomiddag hemma hos min pappa och mamma lite senare. Och lite mer tårta såklart. Ja vi har nog inte direkt gått ner i vikt den här helgen men det är ju inte varje dag det är farsdag. Vi kom precis innanför dörren och hann natta Alva som somnade efter en minut i perfekt timing till Solsidan!




En give me five mellan Alva och pappa, en rätt vanlig syn här hemma. Sen var jag ju bara tvungen att pyssla ihop något eget, det blev extremt enkla och inte så snygga pappapinnar att sätta i muffinsen.




Alva sitter och ritar den obligatoriska teckningen som hon ska ge till pappa. Det är så roligt nu när man ser vad hon ritar och hon har så roliga idéer! Det har blivit många rutchkanor den senaste veckan men till pappa ritade hon ett gäng läskiga långa ormar, samt att hon ritade av Andreas med lugg och svart hår. Mycket fin.







Veckans instagram.

Publicerat: 2012-11-10 Kl: 21:04:00 | I kategori: Instagram | 1 kommentarer |





Idag har Alva varit på sin första bio vilket jag riktigt längtat efter. Det är så mysigt nu när hon börjar bli större och man kan göra mer saker tillsammans! Hon var jättepeppad och fick för första gången välja lite lösgodis i en påse även om hon tyckte att de flesta var blä och gav dem till mig, men popcorn gillar hon desto mer. Det är ju lite tradition när det kommer till bio så det var ett måste såklart. Vi såg Lilla Anna och långa farbrorn eftersom det var den enda som gick en bra tid, men även om Alva inte sett dom innan så gillade hon filmen och satt koncentrerad hela tiden! Fast några kommentarer och utrop blev det såklart under filmen, svårt att unvika att prata 45 minuter när man är snart tre år..

Sen är det lite smått och gott på resten av bilderna från Instagram den senaste tiden. Alvas nya lila vinteroverall kommer från Molo och är köpt billigt på tradera, hon har inte haft Molo förut men jag gillar verkligen modellen! Bilder på datarummet, nya stringhyllan i köket som bara är halvfull eftersom jag inte äger så mycket finporslin, samt kvällsmys i finaste pyjamasen från Småfolk. Ja dagarna verkligen rinner förbi och nu längtar jag ihjäl mig efter julen som närmar sig med stormsteg! Trevlig helg!




Sötaste kaninlampan!

Publicerat: 2012-11-08 Kl: 21:17:48 | I kategori: Barnprylar | 7 kommentarer |





På tal om fina barnprylar som jag nämde i förra inlägget. Idag efter jobbet var jag förbi och hämtade ut ett paket från finaste Lilla tussilago. Det var verkligen som julafton när jag öppnade det, allt var superfint så vi tackar så mycket båda två! Jag tänkte dock visa en grej i taget, och först ut är den här supergulliga lilla nattlampan till Alva.

Egentligen tänkte jag väl att det skulle bli en julklapp, men Alva missar definitivt inte ett paket utan skulle bära det själv från bilen och satte sig ner i hallen direkt vi kom innanför dörren för att öppna, så det var lite svårt att dölja haha.. Men hon gillade kaninen så mycket att jag knappt fick fota, den skulle ju sitta med henne och bygga med lego. Såklart.







Alltså kan man bli sötare? Love it.Den ska dock inte stå just i stringhyllan utan i Alvas hyllor från Sebra som står brevid hennes säng, men eftersom Alva helst ville springa iväg med den så ställde jag den så högt upp jag kunde medans jag fotade..
 



Det var lite svårt att fota hur fin den är när den lyser i mörkret, men det var ett väldigt behagligt sken och helt lagomt för en nattlampa.


Jag kan även tipsa om att man kan vinna en likadan kaninlampa på Lilla tussilagos facebooksida just nu! Det enda man måste gör är att gilla på facebook samt dela tävlingsinlägget (som finns om man går in på facebooksidan och scrollar ner en liten bit).





Trevlig kväll på er som kikar in här ♥ Som jag skrev på instagram häromdagen verkar det som att många slutar läsa bloggar och bara följer på instagram. Det är ju himla smidigt så det förstår jag, men lite trist är det ju!
 


 

Fina prylar helt enkelt.

Publicerat: 2012-11-06 Kl: 23:11:56 | I kategori: Barnprylar | 2 kommentarer |




Plåtburkar från Blafre design, perfekt till alla småprylar. Eller fina i hyllan bara som de är..



Jag har fotat massor av inspirations/produktbilder av mina tryck den senaste tiden och nu är jag nog färdig med de flesta. Jag tänkte visa dem här i bloggen och på facebook vart eftersom, men det känns lite tjatigt att blogga om mitt företag varje dag så jag delar upp det lite i taget.

Dock måste jag bara visa hur det såg ut bakom kulisserna häromdagen när jag fotade bara för att det var så fint. Jag radade upp favoritprylarna från Alvas rum på köksbordet så att jag kunde välja och vraka, och det såg ut som ett smörgåsbord av fina prylar helt enkelt! Jag tänkte inget speciellt med de här bilderna förutom att de var så härligt färgglada, men jag kan tipsa om några prylarna på bilden när jag ändå håller på, varför inte som julklappstips!






Husväskan köpte jag från Blå elefant förra julen, jättefin men gick sönder direkt. En pappersleksak till en då blivande tvååring var kanske inte det smartaste.. Det fina kakfatet kommer från Kids concept och godsakerna mestadels från Bombadill.





.. Och såklart mina favoriter, babuschkadockorna designade av Ingela P Arrhenius som finns med på typ varje produktbild bara för att de är så himla fina.





Pappersburkarna har jag pysslat ihop själv med papper från Blafre design,  det finns ett längre inlägg om dem i min pysselkategori. Spårvagnsväskan är samma sak som med husväskan, ingen smart leksak till en tvååring och den gick också sönder direkt. Den lever endast fortfarande eftersom jag förvarat den långt upp på en hylla..





Den fina väskan i bakgrunden kommer från Lilla tussilago.se, jättegullig! Porslinet som skymtar till höger kommer från Ikea och håller super, inget har gått sönder trots några fall i golvet.





Plåtväskan med äpplen kommer från House doctor och de prickiga äggkopparna som jag har som skålar till Alvas kök kommer från Åhlens.


Ni kanske märker att jag inte har tid att blogga lika mycket som förut tyvärr, men vill man följa mig varje dag så är det instagram som gäller! @elinochalva heter jag där. God natt!






Nya räven med regnbåge!

Publicerat: 2012-11-02 Kl: 22:05:21 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 3 kommentarer |





Från och med nu så har ju mitt rävmotiv en regnbåge i alla tre färger, men det går fortfarande att köpa den gamla räven utan regnbåge så länge den finns kvar i lager, se min beställningssida här. Jag håller på att fota lite produktbilder när jag har tid, och oj så roligt det är med alla fina prylar som jag frossar i! Jag var tvungen att fota lite bakom kulisserna också bara för att det såg så fint ut med alla prylar omkring, men det kommer i ett eget inlägg.

Inom kort så kommer jag att börja sälja mina tryck på fler stället än bara min blogg, så därför kommer priserna att gå tillbaka till ordinarie priser samtidigt. Jag har haft specialpriser här i bloggen sen jag började sälja mina tryck för att komma igång lite grann, men nu kommer priserna att gå tillbaka till 175 kr för A4 och 240 kr för 30x40 cm som de egentligen kostar, så vill man köpa till de billigare priserna (150 kr för A4 och 195 kr för 30x40 cm) så får man skynda sig!

Däremot kommer jag att fortsätta ett tag till med erbjudandet att man får 20% rabatt på hela köpet om man tipsar om Elina studio i ett blogginlägg.


 


Räven som numera har en regnbåge i alla tre färgerna finns i blått, rosa..



.. och gult!





Hoppas att ni får en bra helg, själv ska jag krypa i säng nu med en gång tror jag. Jag har haft huvudvärk i flera timmar och eftersom jag jobbar hela helgen är det nog bäst att försöka sova och samla lite energi, jag har inte tid att bli sjuk..



Min nya inspirationsvägg!

Publicerat: 2012-11-01 Kl: 20:58:50 | I kategori: Hemma hos oss | 10 kommentarer |







Så här ser det nu ut när man kikar in i vårt datarum, jag har gått bananas med washitejpen därinne och gjort en inspirationsvägg med diverse tryck som jag tycker är fina. Det här är ju någonting som man antingen älskar eller hatar tror jag, själv älskar jag det men jag kan tänka mig att många tycker att det är jättefult. Jag tror dock att jag är den enda i vårt hushåll som älskar det haha, tur att det bara är jag som använder datorn där inne!





Blandade tryck från bland annat Mini empire, Lisa Bengtsson och Fine little day. Några av de andra är köpt från Signerat och Nordicdesigncollevtive, där finns många duktiga formgivare som säljer sina tryck till bra priser.


 
 
 

Det som är bra med washitejp är att man enkelt kan flytta runt och ta ner dem som man vill, och ombytlig som jag är så har jag nog redan flyttat några sen bilderna togs för någon vecka sen, men jag har inte riktigt bestämt mig för vilka som ska vara i datarummet respektive vardagsrummet och sovrummet. Men vissa av dessa är klockrena här i datarummet, jag menar hur kan man inte bli insprirerad av citat som "It´s never to late to find out who you want to be" eller få ett leende på läpparna av att bara titta på det söta päronet från Fine little day.


Ja vi får ju se hur länge dessa får sitta uppe, jag tröttnar rätt fort på saker här hemma men jag har verkligen bara köpt såna tryck som jag gillar extra mycket och kombinationen av alla känns som en bra kombination och inspiration när jag sitter och jobbar där inne!






RSS 2.0