Inte köpstop längre..

Publicerat: 2013-05-28 Kl: 22:19:00 | I kategori: Barnkläder | 9 kommentarer |
Den här tröjan från Småfolk är så himla himla fin, har spanat på den i evigheter så nu när den var på rea slog jag till!Hej på alla er som kikar in här trots kass uppdatering för tillfället! Vi har för några dagar sedan kommit hem från en vecka på Mallorca, Alvas första utlandsresa vilket hon verkligen älskade. Hon frågar varje dag när vi ska åka utomlans nästa gång så det är nog ett bra betyg "Men mamma imorgon kan vi väl åka flygplan utomlands? Näha, men på lördag då?" Jag har tagit massor av bilder så det kommer ett inlägg om resan sen.

Nu tänkte jag bara visa min senaste beställning på lite fina barnkläder! Jag har ju faktiskt hållt upp med att shoppa till Alva sen i december, inte ett enda plagg har jag köpt förrän nu i mitten av maj, och det var bara för att Alva behövde badkläder till resan. Jag hade gett mig själv köpstop till den 1 april, men jag köpte inte något förrän 1,5 månad senare alltså, en klapp på axeln till mig sjäv!

Jag köpte samma solkskyddsdräkt från Småfolk som Alva hade förra sommaren då vi var nöjda med den, den här gången tog jag en storlek 104/110 då den förra i 98/104 blivit för liten. Alva är ganska exakt 1 m lång så den kanske är lite liten i storleken tycker jag. Den var hur som helst på rea hos Please mum, och då de även hade 30 % på ett köp så köpte jag två grejer till!

Solskyddsdräkt från Småfolk i storlek 104/110.. samt en mössa från Maxomorra som jag köpte för att komma upp i fraktfritt, men det blev bara 69 kr för den efter rabatten och den passar Alva perfekt även om det nu är solhatt som gäller i det fina vädret!Nytt motiv från elina studio - ballerinan!

Publicerat: 2013-05-06 Kl: 16:17:39 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag | 15 kommentarer |


Jag hade egntligen tänkt skriva att jag pausar här ett tag och återkommer om någon vecka eller månad eller två, det har nog de flesta redan märkt, men jag tror jag fortsätter att skriva ett inlägg då och då så får det bli som det blir. Ibland är det ju bara så att hela internet/blogg/instagramvärlden hoppar ner några steg på priolistan, och nu är en sådan period. Kul att ni ändå är några hundra tappra som kikar in här varje dag ♥

För flera flera månader sedan började jag på ett nytt motiv, och som vanligt så tar det ju evigheter innan jag är helt färdig även om jag ritade i princip hela motivet klart på en gång, men det är färgerna och mönstren som jag suttit med nu några månader och inte blivit något klokare. Så ni får gärna lämna en rad eller två med önskemål eller förslag! Jag tänkte göra den i två olika färgställningar, och så är jag lite osäker på vilka mönster jag ska använda. Troligtvis blir det en med blommigt och en med grafiskt mönster, men just hur det ser ut i slutändan vet jag inte än. Det kommer att komma ett matchande lejon och förhoppningsvis någon fler i samma serie framöver också!


Här ovan ses några förslag i rosa, lila, svart och grönt, men troligtvis är det bara två färger som kommer att bli de slutgiltiga. RSS 2.0