Påskpyssel

Publicerat: 2016-03-23 Kl: 21:22:00 | I kategori: Pyssel / DIY | 17 kommentarer |



 
 
Nu när det är påsk så är det kul att få dekorera och pyssla lite extra, men då det har varit väldigt fullt upp den senaste tiden så blev det en genväg i form av gratis mallar som man bara skriver ut från internet och limmar ihop! 

På min nya blogg Little venue som jag har startat tillsammans med min vän Marie (willieandmillie) så har vi gjort ett blogginägg där vi tipsar om några fina mallar att skriva ut och pyssla med tillsammans med barnen, bland annat dessa som jag visar i inlägget här men även några fler!

Jag kommer att skriva mer om vår nya blogg och företag Little venue i ett eget blogginlägg, men vi kommer att tipsa om de senaste trenderna inom barnrum, barnprylar och barnkläder och ge en massa kul inspiration! Nu har vi bara en tillfällig länk medans den riktiga bloggen håller på att byggas upp, och senare i år öppnar vi även en webshop med barnrumsinredning vilket ska bli så himla roligt ♥
 
Ni kan följa Little venue på instagram för att inte missa nåt, där heter vi @little_venue.
 

 

Söta strutar som tog typ fem minuter att skriva ut, klippa ut och limma ihop så det här var verkligen superenkelt! Perfekt gå-bort present att fylla med lite godis eller annat kul. 





Dessa små boxar var också jättesöta och enkla, men ändå lite kluriga att klippa ut så bäst om någon vuxen hjälper till!

 



Alla länkar till vart man hittar dessa mallar (och fler fina gratismallar) hittar ni hos oss på Little venue


Ecobuds från Rubens barn

Publicerat: 2016-03-08 Kl: 21:05:00 | I kategori: Barnprylar | 2 kommentarer |





Ni som följt mig länge har kanske märkt att är det något som är min last så är det fina dockor av alla de slag ♥ I samarbete med Kurragömma så är vi en av de första som fått hem dessa nyheter från Rubens barn - Eco buds! Deras hår, kläder och hud är 100% certifierad ekologisk bomull och de finns i fyra olika varianter.

De släpps i Sverige i slutet på mars men man kan redan nu förboka dem på Kurragömmas hemsida, och om man anger koden "elin" så skickar Kurragömma även med en liten present på köpet!




Hur söta är inte dessa? Både Elsa och Alva har lekt med dem ikväll så de passar både små och stora barn tycker jag (även om det var nära att vi bara haft en kvar för jag stoppade Elsa en sekund från att hon var på väg att bada den ena i toaletten haha, den lilla busen..)



Även förpackningarna är ekologiska och väldigt fina, perfekta som doppresenter eller födelsedagspresenter!



Bilder från vår lägenhet inför försäljning!

Publicerat: 2016-03-03 Kl: 21:17:00 | I kategori: Hemma hos oss | 3 kommentarer |


 
 

I maj går flyttlasset till vårt nya radhus och oj som vi längtar! De senaste veckorna har varit väldigt stressiga med allt som skulle förberedas inför fotning och visningar men nu kan vi äntligen pusta ut för idag hade vi den sista visningen så nu är det bara att vänta på eventuell budgivning inom kort och hålla tummarna!
 
Lägenheten har legat ute på Hemnet nu en vecka så jag tänkte visa några av mäklarbilderna här i bloggen också då det är så roligt att ha kvar, och så är det ju inte direkt varje dag det är så här städat och fint utan en enda leksak på golvet hehe.. 
 
Alla bilder i detta inlägg är lånade från vår mäklare Boporten Umeå
 
 
Här ser man köket och köksön, vi har väldigt öppen planlösning med kök och vardagsrum och balkonger åt båda hållen så det är alltid väldigt ljust!
 

 
Den här vinkeln brukar man aldrig se Alvas rum i då det är så svårt att fota fönstret men så här ser det ut när man kommer in!


En till bild på vardagsrummet!
 

Kanske inte så intressant hur toaletten ser ut men kul att ha kvar! Vi har en gästtoa också med samma kakel på väggarna men grått golv.
 
 
 
Vårt kök! Det syns inte på bilderna men bordet är stora hål i lacken så när vi flyttar blir det till att köpa nya köksmöbler. Tur att Ikea just har öppnat här i stan så nu har vi inte 50 mil tur och retur längre, det lär bli en hel del shopping där när vi flyttar :)
 
 
Elsas rum, jag plockade bort lite förvaringskorgar för att det inte skulle bli för rörigt men annars ser det ju ut som vanligt!
 
 
Hallen! Ett ställe där jag nog aldrig fotat nånsin för i vanliga fall är det rätt packat med jackor och overaller men jag tror att vi ska försöka ha dold förvaring till jackor och sånt sen i nya hallen för det ger verkligen ett lugnare intryck när det inte är så mycket saker där.
 
 
Sovrummet med datahörnan som vi tyvärr måste ha där sen vi gjorde om arbetsrummet till Elsas rum, helst skulle jag vilja ha datorn i ett annat rum men det blev denna lösning. Tur sovrummet är så stort att det fick plats i allafall!
 
 
Utsikten från ena balkongen! Det syns inte på bilden riktigt men vi har sjöutsikt! Det vita mellan alla hus och träd är en sjö som nu är täckt av snö, men på sommaren är det superfint häromkring.
 
 
Avslutar det här långa inlägget med två till bilder från köket i en annan vinkel! Vi har trivts superbra i denna lägenhet pch det är ju alltid lite trist att flytta från sitt hem men det ska bli jättekul att flytta till radhuset och tror att det kommer att bli jättebra. Det ska då bli himla kul att få inreda ett helt hus!
 
 

RSS 2.0