Lite nytt till allrummet!

Publicerat: 2017-07-24 Kl: 20:11:17 | I kategori: Hemma hos oss | 1 kommentarer |


Inlägget är ett samarbete med Jotex och innehåller annonslänkar
 



Äntligen har jag tagit tag i att börja fixa till det i vårt allrum på övervåningen! Soffan är vår gamla som hängt med några år och känns egentligen alldeles för stor men just nu får den vara kvar. Men i framtiden skulle jag gärna ha en mindre soffa och en fotölj istället för att göra rummet mer luftigt!
 
 
 
 
Jag älskar vår nya taklampa i mässing, den kommer från Jotex och heter Venezia och ni hittar den här.  Vi har rätt högt i tak så tycker det blev väldigt fint med en lampa som hänger ner ganska mycket! Jag lade även till några rosa detaljer vilket kändes somrigt och fint.
 
Det är så himla enkelt att få rummet att kännas nytt bara genom att byta textiler och inte blir det speciellt dyrt heller. Pläden fanns i flera olika färger och kostar endast 99 kr, den hittar ni här.
 
 
 
 
Vasen och burken kommer också från Jotex, den taggiga blev jag helt förälskad i och den hittar ni här.  Hyllan köpte jag för ganska länge sedan så jag kommer inte ihåg varifrån, men märket är Hubsch.
 

 
 
Här ser man allrummet från en annan vinkel, trappen på sidan av soffan och den grå skåpet från Ikea som jag gillade så mycket att vi har ett både här och nere i hallen! Här ser man bättre hur stor soffan är i förhållande till rummet och jag tycker att det är lite trist att den täcker fönstret så pass mycket att det är svårt att ha blommor där då de ändå knappt syns.
 
 
 
En närbild på skåpet, det funkar både att sätta på bredden eller på höjden som vi gjort här. Fina lampan kommer också från Jotex men verkar slutsåld nu men de har mycket annan fin belysning!
 
 

Vår semester!

Publicerat: 2017-07-23 Kl: 11:57:35 | I kategori: Semester/Utflykter | 1 kommentarer |


 


Alva vågade springa genom öppningen i vattnet och blev faktiskt inte så blöt som jag trodde haha..
 
 
Nu är vi hemma igen efter nästan en vecka på vift, och borta bra med hemma bäst! Det har varit en rolig men intensiv vecka med många utflyktsmål och timmar i bil. Första dagen åkte vi de 60 milen ner till Stockholm och tog det lugnt på hotellet på kvällen innan det var dags för att besöka Tom Tits experiment nästa dag! Första gången vi var där men jag har hört mycket positivt om det stället och kan bara hålla med - så mycket roliga grejer för barnen att göra!
 
 
 
Det var flera våningar med olika experimet och vi hann inte med allt men det var mycket snurrande och trixande och många knappar att trycka på och vatten att leka med. Kul både för barnen och oss vuxna!
 
 
Ute i parken där det också fanns mycket att göra! Man kunde tex cykla på lina högt uppe i luften men det spanade vi bara på på håll, hade aldrig vågat..
 
 
 
På eftermiddagen mötte vi upp våra fina vänner med familjer upp på hotellet och dagen efter körde vi vidare till resans höjdpunkt Kolmården! Så himla roligt för barnen att få uppleva detta ihop, vi alla tre familjer har varsin 7 åring och 3 åring som alla varit jättebra kompisar sen de var små så de var så glada att ses där på hotellet! Här är våra stora tjejer utanför linbanan, vi började med den för att slippa så lång kö och det var nog bra tänkt. 
 
 
 
Elsa och Maja spanar på alla djuren nedanför oss i linbanan, vi såg bland annat giraffer och lejon!
 
 
 
Det bästa enligt Elsa var Bamses värld, hon älskar verkligen Bamse och tyckte det var så roligt att få gå in i hans hus! Däremot blev hon lite sur att alla saker satt fast och att man inte kunde öppna skåp och sånt med det vägdes upp när hon fick krama Bamse och hans vänner. Tre gånger ställde hon sig i den långa kramkön, ända tills de stängde kön annars hade hon nog stått hela dagen.
 
 
 
 
Vi bodde på Vildmarkshotellet bredvid området och besökte parken i två dagar vilket kändes lagomt. Dag två fick man gå in en timme tidigare i Bamselandet och det var himla bra då barnen hann åka karuseller utan att köa och även få ännu mer kramar av Bamse och vänner som då gick runt i parken!
 
 
 
Vi såg såklart även en massa spännande djur, elefanter och zebror var kul att få se nära och även delfinshowen och sälshowen var väldigt uppskattad av barnen. 
 
 



Efter Kolmårde körde vi till Gävle där vi bodde på hotell och gick på Furuviksparken två dagar. Första dagen köpte vi åkband och hängde bara på tivolit vilket barnen tyckte var väldigt skoj, och dag två kollade vi på djuren och var i resten av parken.
 
 
 
Paus i en liten park med mellis och fågelmatning.
 
 
 Båda barnen älskar att klappa djur så getterna var nog mer populära än de exotiska djuren!
 
 

Tips om 30 % rabatt på en valfri vara/möbel!

Publicerat: 2017-07-13 Kl: 13:43:00 | I kategori: Inredning | 0 kommentarer |


Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Ellos
 


Fotöljen Lennox finns i både rosa och blått, den rosa skulle gärna få flytta hem till oss!


Nu kommer det ännu ett tips på rabattkod men denna var ju så himla bra! Ellos har 30 % på valfri vara och eftersom det även gäller möbler så kan man verkligen spara en hel del! Jag tänkte tipsa om mina favoritmöbler från Ellos sortiment, kanske är det fler än jag som är sugen på lite nytt till hemmet och de har fått in så mycket fint den senaste tiden!
 
 
Koden som ger 30 % på en vara hos Ellos är 365402 och gäller tom den 17 juli.
 
 
*Villkor (365402): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-07-17. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.
 
 
 



Alltså denna hallmöbel, så snygg! Nu har vi redan proppfullt i vår hall så det blir inget köp för mig men jag tipsar vidare om denna finhet. Ni hittar den på  Ellos hemsida om ni söker på Denver hallförvaring.





Det här fina aprikosa soffbordet Rakel tipsade jag om för ett tag sen också men det tål att tipsas om igen, så snyggt!
 
 



Dessa stolar som heter Jolina har funnits ett tag hos Ellos och vi har de i ljust trä redan, men nu har det kommit in två nya färger för denna säsong! Den bruna som på bilden och även en ljusgrå variant, synd att vi inte har mer plats hemma.. Men dessa rekommenderar jag verkligen för er som är sugna, väldigt sköna att sitta på.

 
 
Det här soffbordet var också väldigt snyggt, och speciellt ihop med fotöljen! Det heter Geo och finns i flera storlekar.
 
 

På insta!

Publicerat: 2017-07-11 Kl: 22:03:00 | I kategori: Instagram | 1 kommentarer |


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos och Babyshop.
 


 
Tiden bara flyger förbi och nu har det redan gått 1,5 vecka av semestern! Som egenföretagare är man ju aldrig helt ledig men vi packar varor endast en gång i veckan nu under juli så det är ändå som semester. 
 
Då jag inte hinner fota så mycket så blir det en instagramparad från de senaste veckorna! Bilden ovan är från när vi gick förbi stranden en kväll, man kan inte tro att bilden är tagen nästan halv åtta på kvällen, så härligt med kvällssol!
 




Ny snygg liten bänk till hallen från Ellos! De har 30 % rabatt på valfri vara just nu med koden 365402 så det är ett tips eftersom koden gäller även på möbler.

 



Elsa den lilla busen, aldrig är hon helt still! Molnpallen är så himla bra, den använder hon för att kliva i och ur sängen och som ni ser även för att nå andra saker haha.. Ni hittar den i min webshop Little venue tillsammans med svantofflorna, förvaring, gosedjur, galge och det mesta på hyllan.
 
 


 
Vårt sovrum, blir aldrig riktigt färdig här inne känns det som. Tavlor saknas och så är jag sugen på att göra om min skrivbordshörna som består av en stringhylla med skrivbord, men skulle hellre ha ett vanligt litet skrivbord och flytta ner stringbokhyllan till vardagsrummet så får se vad som händer här inne framöver!

 


 
Barnens fina baddräkter från Mini rodini, nu hoppas vi bara på lite finare väder så att vi kan bada lite mer! Har bara hunnit bada en gång i sommar och det känns inte ok när det är i mitten av juli..
 
Baddräkterna hittar ni här hos Babyshop och just nu är de på rean också till 30 % rabatt så skynda fynda!
 
 



Barnen i matchande outfits, älskar syskonmatchning! Ikväll ska jag börja packa till vår kommande semester så det blir nog en matchande outfit eller två i resväskan ♥
 
 



Finaste servisen i bambu som vi säljer i webshopen, den är nästan slutsåld nu då det blev väldigt poppis men än finns det några delar kvar här! Jag älskar älskar älskar fina tallrikar och använder alla barnens med söta motiv till mig själv flera gånger om dagen.. Inga vita assietter här inte!
 




En av alla dessa dagar som inte direkt inneburit badväder, däremot jacka+mössa-väder. Elsa har vuxit så det knakar det senaste året så det fick bli en ny jacka i storlek 104/110, älskar den röda färgen och passar så fint till mössan!
 
 



Giraff gånger två. Fina gosedjursgiraffen kommer från danska Oyoy och finns i min webshop, och Elsas giraffklänning kommer från Milk Copenhagen. De har börjat med sin rea så den går säkert att fynda nu!


 

Det här var ganska precis en månad sen men måste ju förevigas i bloggen, min bror och hans Nina har nämligen gift sig! Så fint brudpar och en sån fantastisk rolig dag och kväll ♥

 
 
 

Nytt till väggen!

Publicerat: 2017-07-03 Kl: 19:56:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 1 kommentarer |




 
Jag har letat efter en fin väggbonad till Alvas rum ett tag och hade tänkt beställa en från Etsy, men så blev jag så glad när jag upptäckte via instagram (som alltid) att det finns ett svenskt företag som heter @moloyarn som tillverkar superfina väggbonader!




En närbild på väggbonaden, jag ville ha en i färgerna ljusrosa, guld, grått och vitt och så här fin blev den ♥
 




Just nu hamnade den ovanför Alvas säng men den ska inte hänga exakt där nära alla tavlor utan jag hängde bara upp den på den spik som var ledig. Tycker det är så himla bra att fota för att se hur saker passar, ibland när jag ska inreda och fastnar med något brukar jag ta fram kameran då jag tycker att det syns bättre på foton om det blev bra eller ej. Ett tips! (Nu när jag ser bilden så ser jag ju vad som saknas också, tyckte väl att det såg väldigt tomt ut men vimplarna har tydligen ramlat ner haha..)
 
 
 

RSS 2.0