Fin väggdekor från vår webshop!

Publicerat: 2016-11-29 Kl: 19:23:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 0 kommentarer |


 
 
Efter många månaders slit och jobb så har vi äntligen kunnat öppna upp vår webshop på littlevenue.com! Vi har så många fina produkter och märken som vi är så glada över att få sälja, många är vi först i Sverige med som till exempel den här superfina runda väggdekoren i trä som finns i flera olika mönster och färger. Alva har dessa med päron och äpple på sitt rum och Elsa har tre andra, och fler kommer det nog att bli för de passar verkligen överallt och det är kul med något helt nytt!
 
 
 

Förutom väggdekoren så säljer vi även flera andra av sakerna på bild i webshopen, till exempel de fina printsen från Mrs mighetto, dockorna från Luckyboysunday och mattan och några kuddar från Ferm living. Även trädockorna från Lucie Kaas, och Miffylampan kommer att komma upp i shopen inom kort! Vi har inte hunnit lägga in allt vi har på lager än utan det kommer eftersom.

 

 

Här ser man även hur Alvas Ivarskåp från Ikea blev då jag målade om dem med ett molnmönster! Men kika gärna in i webshopen nu och kolla in vårt sortiment, hoppas att ni gillar det och jag tipsar även om att vi har fraktfritt tom fredag kl 23.59 ♥
 

Halloween!

Publicerat: 2016-11-12 Kl: 16:40:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 1 kommentarer |






Nu är det tredje året i rad vi haft ett litet halloweekalas här hemma, vi har inte firat Halloween tidigare men nu är visst en ny tradition startat för Alva var så peppad innan och frågade om vi skulle baka spindelkakor i år också! Det har varit fullt upp med annat den senaste tiden så pga tidsbrist har jag bara gjort enklast möjliga med köpefika och köpta dekorationer, annars gillar jag att pyssla och fixa mycket själv.

På bilden ovan ser ni hur enkelt man kan liva upp vanliga Mariekex och köpta chokladbollar, bara att lägga på lite plastspindlar och sätta dit flaggor! Hur enkelt som  helst och barnen tycker att det är jättekul med allt det läskiga. Kladdkakan är också köpt (såklart..), jag klippte bara ut en form av ett spöke och strödde över florsocker, och så hällde jag grön karamellfärg i grädden så att det blev monstergrädde!




Spindelkakorna har vi gjort nu för tredje året i rad, jättenkelt med Oreos som man delar och lägger in godisremmar som ben, och ögonen är sockerögon som jag köpt på Panduro.



Elsa var såå himla peppad innan gästerna kom och satt och vaktade (läs försökte äta) av kakorna..



Lite spindelväv på lampan och ett stort spindelnät i bakgrunden från Tgr.



Så här var bordet dukat innan gästerna kom! Dekorationerna kommer från Tgr och Hm home. Den lilla spöklampan och de små söta spökena kommer från A little lovely company och kommer att säljas i min nya webhsop som öppnar inom nån vecka, jag kommer att skriva mer om det i ett eget inlägg men ni kommer att hitta webshopen på Littlevenue.com (där det nu bara ligger vår blogg).
 
Popcornhänderna gjorde jag förra året med och är väldigt roliga och enkla, bara gelehallon och popcorn i plasthandskar!



Det var hur mycket fika som helst, marängspökena ovan har min kompis Anna gjort, och min kompis Lovisa hade med sig nåt som man skymtar på bilden nedan och som är så himla roligt - "kattbajs i kattlåda" i form av chokladbollssmet som man rullar och lägger i digestivekexsmulor, och så satt en liten gosedjurskatt bredvid!
 


Ett stort läskigt gäng samlade!



Spindelkakorna med dumle hade Anna också bakat, väldigt smarriga!
 


Spökklubbor som barnen fick sen i skattjakten, bara servetter virade runt klubbor med ögon på!

Avslutar med en bild på Alva och Elsa innan gästerna kom, de var två söta häxor vi hade ♥
 

RSS 2.0