Tips om 50 % på alla barnkläder!

Publicerat: 2017-04-23 Kl: 17:31:00 | I kategori: Barnkläder | 0 kommentarer |


 
 
 
 
 
 
 
Nu är det säkert många som redan sett denna rabatt då den är galet bra, men tänkte iallafall tipsa om mina favoriter hos Åhlens som nu alltså har 50 % rabatt på alla barnkläder från sitt eget märke!
 
Jag köpte flera sommarklänningar förrra året till Alva på Åhlens och ser att de har samma modell i år men i andra mönster så på dessa kommer det definitivt bli ett köp! Jag tycker att det är svårare att hitta kläder till henne nu då hon har vuxit i 134 och inte kan ha kläderna på mindre avdelning på tex Lindex och just vanliga bomullsklänningar och tunikor tycker jag är svårast att hitta så dessa gillade jag!
 
Ni kommer direkt till barnavdelningen av att klicka här, och där finns en kod som man skriver in i kassan för att få rabatten på Åhlens eget märke tom den 1/5.
 
Happy shopping ♥
 
 
 
Detta inlägg innehåller annonslänkar.
 
 

Ny tapet i Elsas rum!

Publicerat: 2017-04-17 Kl: 19:57:00 | I kategori: Inredning -Barnrum | 0 kommentarer |




 

När vi bodde i vår förra lägenhet och Elsa var en liten bebis så gjorde jag en hörna till henne i vårt sovrum med Ferm livings tapet harlequin i mint. Sen dess har jag inte hittat någon tapet som jag fastnat för lika mycket så båda barnen har bara haft målade väggar i sina nya rum, fram tills nu!
 
Mrs Mighetto har ju nämligen släppt sin nya tapet med motiv från deras kollektion Circus Mighetto, och äntligen fastnade jag för en tapet så mycket att den fick komma upp på väggen! Elsa har nu en liten fondvägg med deras fantastiska tapet och både jag och Elsa blev så nöjda ♥
 


 
 
Byrån i trä passar fint till Mrs Mighettos tapet, den kommer från Ikea. Träcirkusen kommer från Upwarsaw och sötaste lamm-lampan hittar ni här hos Little venue (just nu på REA)
 
 
 
 
Innan tapeten kom upp så passade vi även på att flytta Elsas stora stringhylla som stått mitt i rummet, och så flyttade jag sänghimmeln till den platsen istället. Stringhyllan är alltid full med prylar och ger ett sånt rörigt intryck så tycker det blev finare så här!
 
Jag brukar alltid få många frågor om dom saker som jag visar på bild så därför jag försöker skriva ut det mesta nu på en gång i inläggen! Sänghimmeln kommer från Numero74 och är i färgen ljus puder, och ljusslingan som hänger i hittar ni här, också hos Little venue som är min egen webshop ♥
 
Vi på Little venue har just nu 15 % rabatt på ett köp (17-20 april) och säljer många av sakerna på bilden, tex Mrs Mighettos poster Miss Alice, svantofflorna, posterhängaren, förvaringskorgen från Ferm living och dockorna så kika gärna in hos oss!






Vimpeln kommer också från Numero74 och rådjurshuvudet som skymtar i bakgrunden kommer från Boramiri som jag hittade till via instagram! Blev så himla nöjd med helheten i rummet efter att tapeten kom upp, tycker den passar så fint till den ljusgrå väggen och färgerna som Elsa har i sitt rum ♥
 
 
 

Porslin från Marimekko

Publicerat: 2017-04-17 Kl: 13:01:21 | I kategori: Inredning | 0 kommentarer |


 


 
 
Sen några år tillbaka så har jag börjar samla på mig ett "finporslin" från Marimekko, ofta har jag fått nån del eller två till jul och födelsedag och det är en perfekt sak att önska sig! Jag har en del assietter och koppar men något jag saknat och verkligen velat ha är en tekanna så jag slog till för någon vecka sedan från Ellos då de hade rabatt!

Just nu är det sista dagen på flera bra rabatter på Ellos, då Marimekko är ett nytt varumärke i deras sortiment så har de ett lanseringserbjudande med 20 % på allt från Marimekko!
 
Samtidigt har de även 25 % på allt från hemavdelningen även möbler (ej i kombination med Marimekko rabatten), tex så kommer den lurviga grå fårskinnet och beiga kudden med fransar också från Ellos så de går att köpa med den rabatten och även mycket annat fint!
 
 


 
Jag älskar verkligen detta mönster, kopparna är några år gamla men jag tröttnar verkligen aldrig på det! Under hösten och vintern dricker jag te flera gånger om dagen men nu på våren blir det "bara" en gång per dag oftast så tekannan kommer att bli välanvänd ♥
 
 
 
 
Villkor för erbjudande på Ellos, 25 % rabatt på hemsortimentet:
 
Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor, tapeter, möbler och inomhusbelysning på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor märkta med ”Design by”, elektronik/elektriska varor/tillbehör. Odd Molly Home är undantaget rabatten.
 
I samarbete med Ellos. Inlägget innehåller affilatelänkar.
 
 
 

Lite finheter i påskägget!

Publicerat: 2017-04-11 Kl: 19:30:03 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) | 1 kommentarer |





Jag älskar allla slags högtider och tycker att det är jättekul att pyssla och göra fint, men i år blev det inte så mycket påskpyntat hemma tyvärr. Däremot har jag målat varsitt påskägg till barnen som jag ska fylla med lite smått och gott!





De här söta väskorna från danska Liewood är gjorda i ekologisk bomull och de kommer från min och Maries webshop Little venue.





Vi hade flera stora påskägg med motiv hemma sen tidigare år så jag målade helt enkelt över dem för ett lite mer personligare påskägg. Jag hade väl nån idé om att de skulle bli så himla fina med olika mönster, men det tog längre tid än jag trodde att få färgen att täcka så när jag väl kom till att börja med mönster så gav jag upp och gjorde bara enkla prickar! Färgen hade jag hemma sen tidigare, den kommer från Panduro.





Sparbössa i form av en smarrig munk samt badleksaker, allt är nyheter som vi fick in förra veckan hos Little venue. ♥ Sen kommer det att bli lite pysselmaterial också, samt lite godis. Vi åker bort några dagar över påsk och då är det perfekt att det finns pyssel i äggen som barnen kan underhålla sig med ett tag!
 
Hoppas att ni alla får en fin påsk ♥

 
 
 

Matstol från Stokke!

Publicerat: 2017-04-10 Kl: 17:54:37 | I kategori: Barnprylar | 2 kommentarer |





Förra veckan fick vi hem en ny matstol till Elsa, och hon blev så himla glad när hon förstod att det var hennes! Det är i samarbete med Babyshop och Stokke som vi fått testa deras nyhet, en Stokke Steps (high chair) i färgen helsvart. Vi har mest vitt och trä hemma nu men jag tyckte att det blev en snygg kontrast med det svarta ♥





Det som är positivt är att hon kan klättra upp och ner själv, man ställer bara in fotstödet på den höjd man vill ha. Nu är Elsa så stor att hon inte behöver något skydd runt, men har man mindre barn så finns det babyset till så att man kan spänna fast barnet, och den funkar ända från nyfödd då man kan addera en babysitter. 


 

Här ser man stolen från sidan, vi blev väldigt nöjda både jag och Elsa! Jag hade tänkt att köpa en juniorstol från Ikea men på den så hade hon inte tagit sig upp själv och den har mindre sits,  på denna behöver man definitivt inte oroa sig att hon ska ramla ner.
 
Våra köksstolar köpte vi när vi flyttade in i radhuset förra sommaren, dom kommer från Hay och jag köpte dom från Rum21.





Ni hittar stolen och tillbehör hos Babyshop här, och när jag ändå länkar dit så tipsar jag om att de har börjat sin stora REA där man kan hittar massor av fint till upp till 50 %!


Inlägget är ett samarbete med Babyshop och Stokke och innehåller affilatelänkar.
 
 
 

Prettypegs + Mrs Mighetto = sant!

Publicerat: 2017-04-04 Kl: 20:30:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 0 kommentarer |


 


För många månader sedan postade Prettypegs en bild på instagram där de visade en sängpanel de skulle tillverka i samarbete med Mrs Mighetto. Både jag och Marie, min vän som jag driver webshopen Little venue tillsammans med tyckte att det var ungefär det finaste vi sett nånsin! Då hade vi inte startat Little venue än och trodde väl inte då att vår webshop skulle få bli den enda återförsäljaren i Sverige av dessa fantastiska sänggavlar men så blev det!

Vi på Little venue är stolta exklusiva återförsäljare av denna sängpanel som släppts till försäljning i dag, och den är till och med mer fantastisk i verkligheten än på bild! Självklart var Alva tvungen att få en sån till sitt rum, och även Maries dotter Millie har en i sitt rum. Vi brukar ha samma smak på det mesta och det är också därför vi startade webshopen ihop och varför det är så himla kul att driva den tillsammans ♥


 

Åh den är så galet fin, jag brukar gå in i Alvas rum och bara stå och beundra den haha.. Det är karaktärer från Mrs Mighettos kollektion Les Petits som Alva har på posters upphängda på motsatt vägg så tycker den passar väldigt bra i hennes rum!

 


 
Jag gjorde en liten tavelvägg ovanför Alvas säng häromdagen, men får se om den får vara kvar för blev inte helt nöjd så ska nog byta ut nån tavla eller två och måla den svarta ramen.
 
 
 

Jag kan liksom inte få nog av fina kuddar och gosedjur, det är nog min stora last. Den runda mintiga kudden med gula prickar är en nyhet från Ferm living som vi har i webshopen, och även de andra kuddarna är från samma märke.
 
Den fina rådjursdockan har jag köp på Etsy, nu har jag glömt vad säljaren heter men om nån undrar så lämna en kommentar eller maila så kollar jag upp det!
 
 



Det mesta på bilden går att köpa hos oss på Little venue, dock inte sänghimmeln från Numero74 eller filten som kommer från ett australiensk märke som heter Jolie petite Choose.
 
Alva älskar iallafall sin nya säng och har sovit väldigt gott där den senaste tiden sen vi byggde ihop den! Man monterar den på en resårmadrass från Ikea i storlek 90x200 cm, vi köpte den som heter SNARUM som är grå och det blev jättebra tycker jag, så otroligt mysig ♥
 
 
 

Mini rodini & Enhörningar

Publicerat: 2017-04-04 Kl: 17:49:10 | I kategori: Barnkläder | 1 kommentarer |






Jag älskar verkligen barnkläder, och speciellt fina mönster och färger. Kanske för att jag själv bär till 95 % svarta kläder så när det kommer till barnens kläder så kan jag få lite mer utlopp för färg och så finns det ju så himla mycket fina barnkläder att välja bland! Jag har köpt väldigt mycket barnkläder begagnat genom åren, men när favvomärket Mini rodini släppte sin vårkollektion för någon månad sen så blev det lite nytt ändå ♥

Jag gillar att syskonmatcha så brukar köpa en del samma till båda tjejerna, men nu blev det bara några plagg till Elsa. Alva har växt i storlek 128/134 vilket brukar finnas kvar rätt länge så till henne chansar jag och väntar tills det närmar sig rean.

Första dropet blev det plaggen ovan, jag är fortfarande svag för leopard så det var ett givet köp! När Alva var bebis för 7 år sen hade hon både leopardoverall och leopardskor, men sen tröttnade jag på leo något år tills Elsa föddes och då var det kört igen så nu passar jag på innan jag tröttnar en andra gång haha..





Från drop två så blev det denna fantastiska enhörningsklänning, min favorit från nya kollektionen! Det här var Elsas outfit i helgen, man kan väl aldrig ha för mycket enhörningar? Tightsen kommer från Soft gallery och halsbandet från Pirates & ponies.





Enhörningsmjukis och galge, båda kommer från Foxella & friends, såklart har jag kommit i kontakt med dem via instagram som det mesta annat jag hittar inspriation från ♥



Vårfavoriter till 25 % rabatt!

Publicerat: 2017-04-02 Kl: 15:49:31 | I kategori: Inredning | 0 kommentarer |


 



Jag såg att att Ellos nu fått in fotöljen som jag velat ha sen jag såg den på en reklambild för några månader sedan och eftersom de fortfarande har 25 % rabatt på ett helt köp inklusive möbler och varumärken så tänkte jag tipsa om den och lite fler vårfavoriter till hemmet!
 
Sängen i kollaget tycker jag också är så himla fin, jag har funderat länge på att köpa den till Alva men nu blev det så att vi köpte en annan säng till slut. Men det kanske är något av er läsare som är sugen, rabatten på 25 % gäller tom på tisdag!



 

Här ser man fotöljen på en av Ellos produktbilder, såå himla fin tycker jag! Det enda som gör att jag tvekar är att jag hann köpa gungstolen från Ikea istället medans jag väntade på att denna skulle komma in så nu vet jag inte om det får plats, men med lite ommöblering kanske!
 



Ellos har ju även många fina tapeter, den här kommer från Majvillan och heter Smalltown ♥
 


 
Den här dagbädden alltså, så himla fin den med. Tyvärr så har vi inte nånstans den skulle få plats här hemma annars hade jag klickat hem den från Ellos med en gång!
 
 
Info om rabatten:
 

*Villkor 25 % rabatt på ett köp hos Ellos även möbler och varumärken, rabatten dras i kassan: Gäller nybeställning på Ellos, t.o.m. 2017-04-04. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, Gäller ej för prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home eller Spanx.

.

Ellos reserverar sig för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

.

Inlägget innehåller annonslänkar.

 
 
 
 
 

RSS 2.0