Lindex + Littlephant!

Publicerat: 2012-11-25 Kl: 18:54:30 | I kategori: Barnkläder |




Eget kollage med bilder lånade från Lindex.com



Jag har sett många som bloggat om samarbetet mellan formgivaren Camilla Lundstens "Littlephant" och Lindex denna vecka, men alla kanske inte sett det än så det får bli dagens tips! Alva har flera tavlor med Littlephant i sitt rum och jag älskar dem allihopa så att det nu finns en jättefin kollektion kläder på Lindex kändes jättekul!

Jag var och fingrade på dem i butiken idag när vi var nere på stan för skyltsöndagen, men oturligt nog så var det bara babykläder upp till storlek 86, så det blev inget plagg till Alva. Men favoriten var de mönstrade byxorna längst uppe till vänster, jättesöta!

Skyltsöndag förresten, inte lika mysigt som jag mindes när man själv var barn. Snö, tomtar som delar ut julklappar, julsånger, julpynt och allmänt mysigt ska det ju vara. Vi åkte ner tillsammans med Sune och familj och det var snarare regn, mycket folk som trängdes, hög volym, och när vi kom fram till tomten hade Alva redan somnat så hon missade honom tyvärr. Men vi tog med oss ballonger från Max och åkte hem till oss och lagade egen pizza istället!





Kommentarer
Postat av: matilda

oj så fina! tack för tipset, det hade jag missat. hoppas bara dom kommer in här i vår lilla stads lindex eller på webshopen. då blir det nog ett och annat åt lillebror :)

Svar: Lite sent svar, men jag såg att de nu har kommit in i webshopen ifall du inte hunnit se dem i butik :)
Elin

2012-11-25 @ 19:39:26
URL: http://matildaochsaga.blogspot.com
Postat av: Michaela

jag håller med, de är så fina! Har dock inte sett dem live, och de verkar inte finnas i webbshoppen så jag får försöka orka mig upp ur soffan och åka och köpa lillesyster/brors första plagg nu i veckan ;-)

Svar: Lite sent svar men men ;) Mysigt att få köpa bebiskläder igen, gud så kul! Nu finns de iallafall i webshopen såg jag ifall du inte tagit dig till någon butik än!
Elin

2012-11-25 @ 20:55:25
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Jenniefer Albinsson

Åh tack för tipset!!!!

2012-11-25 @ 23:23:20
URL: http://jenisitas.blogspot.se/
Postat av: maria

Jätte fint! Jag ska köpa och spara till blivande barn nummer 3 som jag inte är gravid med än :)

2012-11-26 @ 00:02:34
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Julia

Det här var nytt för mig =) Min favorit från ditt kollage är nog de rosa-mönstrade byxorna! Min minsta kan fortfarande ha 86 så det kanske får bli lite i julklapp :)

2012-11-26 @ 09:24:06
URL: http://www.juliasinspiration.blogg.se
Postat av: Mia - mammaliv, träning och husplaner

Kläderna är superfina, synd att de inte finns i större storlekar bara.

Svar: Jag jag håller verkligen med och håller tummarna för att det blir en ny kollektion för de större i framtiden :)
Elin

2012-11-26 @ 10:49:09
URL: http://miasmil.blogspot.se/
Postat av: Marlene, mamma till Antonio

Då har vi samma favoritlagg:) typiskt att sådär fina byxor bara finns till baby. Samma på POP. Jag vill gärna ha mudd i en färg som är fina till mönstret. Men det finns vara leggings efter storlek 86.

Antonio har ett par byxor från Lindex i 80 som är jättestora. Hoppas dessa är lika vida och stora.

Ska bli spännande att kika nästa gång jag är på stan.

2012-11-28 @ 20:56:06
URL: http://marlenezufic.blogspot.com
Postat av: Em

Jag köpte faktiskt koftan och de matchande tightsen till min stora trots att hon numera egentligen har 92-98-104 och de passade jättebra! Supermjuka och härliga i kvalitén också tyckte jag, liksom nästan liten "fluffiga" på något vis. Men jag håller med om att det är synd att bara babyavdelningen fick äran att ta hand om Lillefanten. Är ganska trist att behöva handla på den större avdelningen överhuvudtaget, inte alls samma stil och modeller på plaggen :/

2012-11-29 @ 18:43:00
URL: http://oureverydaystory.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0