Dyna i i sammet

Publicerat: 2018-02-13 Kl: 19:46:03 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN | 0 kommentarer |


Inlägget är ett samarbete med Ellos , scrolla ner för 20 % rabattkod 
 
  (null)
 
 
Det första jag gjorde när jag inredde Alvas rum som bebis var en myshörna med kuddar. Åtta år senare hänger den fortfarande med, men den har bytt utseende några gånger under åren med olika kuddar, madrasser och sänghimlar ovanför. 
 
Nu senast gjorde jag den extra mysig med de två tjocka madrasserna i linne från Ellos som både jag och Alva varit jättenöjda med. Jag brukar själv sitta där på kvällen när vi läser böcker och Alva får plats att sitta både själv och med kompisar.
 
 
 
 
Men jag blev ju så himla sugen på att testa deras nyhet, de tunnare madrasserna i sammet som finns i lite olika färger så det blev en beställning på den ljusrosa.
 
Det bästa är att Ellos just nu har 20 % rabatt på hela hemsortimentet, och det gäller även möbler och varumärken! Båda madrasserna är alltså rabatt på och ni använder koden 375713. Klicka här för att komma direkt till hemsortimentet.
 
 
 
 
Den är tunnare än de grå madrasserna så blev lite mer som en tjockare pläd ovanpå, men jag gillar den! Den funkar säkert även som lekmatta direkt på golvet eller om man vill ha ett tunnare underlag i kuddhörnan.
 
 
 
 De fina kofferterna kommer också från Ellos och ni hittar dem här. Rabattkoden ovan gäller även på dessa och de finns i flera olika färger!
 
 
 
 
 
 

Skrivbordshörnan

Publicerat: 2018-02-09 Kl: 21:18:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer |


 
(null)
 
 
Det blev många inlägg nu från Elsas rum, men här kommer några till bilder på skrivbordshörnan! Tänkte att det kan vara kul att se bilder på när det används också för då ser man lättare storleken. Elsa är just fyllda fyra och jag tycker att det är perfekt storlek till henne, hon sitter gärna där och leker och ritar!
 
 
(null)
 
 
Nu ändrade jag om igen och flyttade postern från Mrs Mighetto ovanför, men jag är fortfarande ute efter en anslagstavla av något slag så som vanligt så är det lite provisoriskt.
 
 
(null)
(null)
 
 
Jag ÄLSKAR snygg förvaring. Dessa plåtburkar från Little venue och märket Ferm living kommer i trepack och de är fyllda med småfigurer som annars ofta dräller omkring överallt men nu fick vi äntligen ordning på det.  Den ena med Trolls och den andra med diverse olika disney och Kinderäggsfigurer, ni vet säkert hur det är ;)
 
 
(null)
 
 
Ha en fin fredag allihopa, och kul att ni är en del som kikar in här fortfarade trots att jag mest hängt på instagram de senaste åren men försöker att bli bättre på att blogga igen ♥
 
 

Elsas stringhylla & tips om String till 20 %!

Publicerat: 2018-02-08 Kl: 16:47:00 | I kategori: Hemma hos oss - Elsas rum | 0 kommentarer |


Inlägget innehåller adlinks 

(null)
 
 
När jag målade om Elsas rum grått så tog jag ner hennes stringhylla i pocketmodell ovanför leksaksköket, och jag hade väl inte tänkt hänga upp den igen på ett tag egentligen men eftersom hennes favoritlek är att samla exakt alla köksleksaker hon äger på sitt bord + hela golvet så kändes det som en bra ide att åtminstone ha några köksgrejer lite högre upp så att man inte måste städa köksleksaker från golvet varje kväll!
 
 
Så nu sitter stringhyllan på plats igen, och jag tänkte även tipsa er om ett erbjudande där string finns att köpa till 20 % rabatt tom söndag! Klicka här för att komma direkt till alla produkter från String.
 
 
Verkligen inte ofta det är så hög rabatt på string och här finns det både denna pocketmodell och andra varianter. Ange koden BERT18 för att få rabatten, den gäller på hela hemsortimentet för medlemmar så inte bara på String alltså.
 
 
 
(null)
 
 
Den här pockethyllan är i färgen ask, jag tycker att det är så fint mot den grå väggen! Innan hängde denna i Alvas rum medans Elsa hade en med vita hyllor, men jag hade plockat ner Alvas när vi tapetserade om där så nu fick den flytta in till Elsa. Perfekt när man kan byta lite grejer mellan barnens rum!
 
 
(null)
 
 
Här ser man köket också, det är från Ikea men jag har målat det rosa och bytt ut handtagen till snören och träkulor från Panduro, tog inte lång tid alls!
 


Flyttat om igen!

Publicerat: 2018-02-06 Kl: 20:59:10 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer |


(null)
 
 
Aldrig blir man klar i barnens rum, inte för att jag vill det heller eftersom det är så roligt att ändra om men nu har jag flyttat Elsas skrivbord bredvid hennes nya rosa skåp! Eventuellt att skåpet och skrivbordet byter plats  nån gång i framtiden men jag gillar ändå att skrivbordet fick en egen liten "hörna".
 
 
(null)
 
Tåget i trä från Upwarsaw som får komma fram lite då och då, tröttnar aldrig på de fina pastelliga färgerna!
 
(null)
 
 
Väggen ovanför skrivbordet är inte färdigt än utan jag hängde upp lite provisoriska saker på spikar som redan fanns. Det mesta på bilden kommer från Little venue, tex ballongerna, plåtburkar, skrivbord, pennställ i trä, kudde och molntavla. Stolen däremot är ett loppisfynd som är målad ljusgrå. 
 
Tanken är nog att det ska bli någon slags anslagstavla istället så att det verkligen känns som en skribordshörna! Ikea har ju en fin och till bra pris så kanske att det blir den till slut.
 
 
(null)
 
 
Den fina käpphästen från My red hand gang fick Elsa i julklapp, älskar ju som sagt leksaker som är både roliga och fina och denna uppfyller definitivt bägge kraven ♥
 
 
 

Mini rodini SS18

Publicerat: 2018-02-01 Kl: 14:21:36 | I kategori: Barnkläder | 0 kommentarer |


Inlägget innehåller reklam/annonslänk för Babyshop
 
 
Jippie, alltid lika roligt när ens favoritmärken släpper sin nya kollektion! Den här gången hade jag faktiskt inte sett så mycket i förhand heller så jag visste i princip inte vad som skulle komma vilket var rätt spännande när jag spanade in kollektionen på Babyshop. Som vanligt så hittade jag en del nya favoriter även om många av de äldre printsen är mina absoluta favoriter fortfarande ♥
 
Nu blev det väldigt mycket klänningar i kollaget men det är något som båda barnen använder väldigt mycket. Ofta snålar jag lite och köper ett par leggings i favvomönstret bara för att det är billigare, men räknar man på antalet användningar så blir det ändå dyrare i slutändan för mig då barnen oftast använder enfärgade leggings och mönstrad överdel, så leggingens med mönster ligger oftast kvar i garderoben. Sen gör mina barn av med minst ett par leggings i veckan känns det som genom att det blir hål på knäna, så denna gång beställde jag bara överdelar!
 
Inte allt ovan såklart men där ser ni mina favoriter. Jag gillade åsneprintet mest och hade önskat att det fanns i trikåklänning, men det blev istället beställning på den vita hästklänningen bland annat!
 
 
 
 
Den här klänningen var också en favorit, jag gillade modellen som kändes lite extra festlig! Har ni några favoriter från nya kollektionen?
 
 
Ni hittar alla plagg i kollaget hos Babyshop, klicka här för att komma direkt till Mini rodini.
 
 


RSS 2.0