Fina prylar helt enkelt.

Publicerat: 2012-11-06 Kl: 23:11:56 | I kategori: Barnprylar |




Plåtburkar från Blafre design, perfekt till alla småprylar. Eller fina i hyllan bara som de är..



Jag har fotat massor av inspirations/produktbilder av mina tryck den senaste tiden och nu är jag nog färdig med de flesta. Jag tänkte visa dem här i bloggen och på facebook vart eftersom, men det känns lite tjatigt att blogga om mitt företag varje dag så jag delar upp det lite i taget.

Dock måste jag bara visa hur det såg ut bakom kulisserna häromdagen när jag fotade bara för att det var så fint. Jag radade upp favoritprylarna från Alvas rum på köksbordet så att jag kunde välja och vraka, och det såg ut som ett smörgåsbord av fina prylar helt enkelt! Jag tänkte inget speciellt med de här bilderna förutom att de var så härligt färgglada, men jag kan tipsa om några prylarna på bilden när jag ändå håller på, varför inte som julklappstips!






Husväskan köpte jag från Blå elefant förra julen, jättefin men gick sönder direkt. En pappersleksak till en då blivande tvååring var kanske inte det smartaste.. Det fina kakfatet kommer från Kids concept och godsakerna mestadels från Bombadill.





.. Och såklart mina favoriter, babuschkadockorna designade av Ingela P Arrhenius som finns med på typ varje produktbild bara för att de är så himla fina.





Pappersburkarna har jag pysslat ihop själv med papper från Blafre design,  det finns ett längre inlägg om dem i min pysselkategori. Spårvagnsväskan är samma sak som med husväskan, ingen smart leksak till en tvååring och den gick också sönder direkt. Den lever endast fortfarande eftersom jag förvarat den långt upp på en hylla..





Den fina väskan i bakgrunden kommer från Lilla tussilago.se, jättegullig! Porslinet som skymtar till höger kommer från Ikea och håller super, inget har gått sönder trots några fall i golvet.





Plåtväskan med äpplen kommer från House doctor och de prickiga äggkopparna som jag har som skålar till Alvas kök kommer från Åhlens.


Ni kanske märker att jag inte har tid att blogga lika mycket som förut tyvärr, men vill man följa mig varje dag så är det instagram som gäller! @elinochalva heter jag där. God natt!






Kommentarer
Postat av: Sofia - mamma till Amanda och Olivia

Jag gillar alltihopa! Du har så bra smak! :)

2012-11-08 @ 19:28:09
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Tycker du är så himla duktig och har så bra smak. Jätte fint alltihopa.

Svar: Tack så jättemycket, vad gullig du är :)
Elin

2012-11-08 @ 21:06:49
URL: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0