Skrivbordshörnan

Publicerat: 2018-02-09 Kl: 21:18:00 | I kategori: Allmänt |


 
(null)
 
 
Det blev många inlägg nu från Elsas rum, men här kommer några till bilder på skrivbordshörnan! Tänkte att det kan vara kul att se bilder på när det används också för då ser man lättare storleken. Elsa är just fyllda fyra och jag tycker att det är perfekt storlek till henne, hon sitter gärna där och leker och ritar!
 
 
(null)
 
 
Nu ändrade jag om igen och flyttade postern från Mrs Mighetto ovanför, men jag är fortfarande ute efter en anslagstavla av något slag så som vanligt så är det lite provisoriskt.
 
 
(null)
(null)
 
 
Jag ÄLSKAR snygg förvaring. Dessa plåtburkar från Little venue och märket Ferm living kommer i trepack och de är fyllda med småfigurer som annars ofta dräller omkring överallt men nu fick vi äntligen ordning på det.  Den ena med Trolls och den andra med diverse olika disney och Kinderäggsfigurer, ni vet säkert hur det är ;)
 
 
(null)
 
 
Ha en fin fredag allihopa, och kul att ni är en del som kikar in här fortfarade trots att jag mest hängt på instagram de senaste åren men försöker att bli bättre på att blogga igen ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida - Vita Villan

Så fint inne i Elsas rum! Blir så sugen på att göra fint i äldsta dotterns rum. Men det ser ju ut som en virvelvind dragit fram där efter att hon lekt och jag orkar inte hålla efter henne hela tiden.. =)

Svar: Men tack snälla! Hehe det är samma här, men jag passar på att fota när det är nystädat och sen kan det vara kaos nån vecka eller två tills nästa gång ;)
Elin

2018-02-10 @ 07:54:48
URL: http://viitavillan.se
Postat av: Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så fint

2018-02-10 @ 11:45:39
URL: http://www.joannahalvardsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0