Mini rodini SS18

Publicerat: 2018-02-01 Kl: 14:21:36 | I kategori: Barnkläder |


Inlägget innehåller reklam/annonslänk för Babyshop
 
 
Jippie, alltid lika roligt när ens favoritmärken släpper sin nya kollektion! Den här gången hade jag faktiskt inte sett så mycket i förhand heller så jag visste i princip inte vad som skulle komma vilket var rätt spännande när jag spanade in kollektionen på Babyshop. Som vanligt så hittade jag en del nya favoriter även om många av de äldre printsen är mina absoluta favoriter fortfarande ♥
 
Nu blev det väldigt mycket klänningar i kollaget men det är något som båda barnen använder väldigt mycket. Ofta snålar jag lite och köper ett par leggings i favvomönstret bara för att det är billigare, men räknar man på antalet användningar så blir det ändå dyrare i slutändan för mig då barnen oftast använder enfärgade leggings och mönstrad överdel, så leggingens med mönster ligger oftast kvar i garderoben. Sen gör mina barn av med minst ett par leggings i veckan känns det som genom att det blir hål på knäna, så denna gång beställde jag bara överdelar!
 
Inte allt ovan såklart men där ser ni mina favoriter. Jag gillade åsneprintet mest och hade önskat att det fanns i trikåklänning, men det blev istället beställning på den vita hästklänningen bland annat!
 
 
 
 
Den här klänningen var också en favorit, jag gillade modellen som kändes lite extra festlig! Har ni några favoriter från nya kollektionen?
 
 
Ni hittar alla plagg i kollaget hos Babyshop, klicka här för att komma direkt till Mini rodini.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0