Dyna i i sammet

Publicerat: 2018-02-13 Kl: 19:46:03 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |


Inlägget är ett samarbete med Ellos , scrolla ner för 20 % rabattkod 
 
  (null)
 
 
Det första jag gjorde när jag inredde Alvas rum som bebis var en myshörna med kuddar. Åtta år senare hänger den fortfarande med, men den har bytt utseende några gånger under åren med olika kuddar, madrasser och sänghimlar ovanför. 
 
Nu senast gjorde jag den extra mysig med de två tjocka madrasserna i linne från Ellos som både jag och Alva varit jättenöjda med. Jag brukar själv sitta där på kvällen när vi läser böcker och Alva får plats att sitta både själv och med kompisar.
 
 
 
 
Men jag blev ju så himla sugen på att testa deras nyhet, de tunnare madrasserna i sammet som finns i lite olika färger så det blev en beställning på den ljusrosa.
 
Det bästa är att Ellos just nu har 20 % rabatt på hela hemsortimentet, och det gäller även möbler och varumärken! Båda madrasserna är alltså rabatt på och ni använder koden 375713. Klicka här för att komma direkt till hemsortimentet.
 
 
 
 
Den är tunnare än de grå madrasserna så blev lite mer som en tjockare pläd ovanpå, men jag gillar den! Den funkar säkert även som lekmatta direkt på golvet eller om man vill ha ett tunnare underlag i kuddhörnan.
 
 
 
 De fina kofferterna kommer också från Ellos och ni hittar dem här. Rabattkoden ovan gäller även på dessa och de finns i flera olika färger!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0