På insta!

Publicerat: 2017-07-11 Kl: 22:03:00 | I kategori: Instagram |


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos och Babyshop.
 


 
Tiden bara flyger förbi och nu har det redan gått 1,5 vecka av semestern! Som egenföretagare är man ju aldrig helt ledig men vi packar varor endast en gång i veckan nu under juli så det är ändå som semester. 
 
Då jag inte hinner fota så mycket så blir det en instagramparad från de senaste veckorna! Bilden ovan är från när vi gick förbi stranden en kväll, man kan inte tro att bilden är tagen nästan halv åtta på kvällen, så härligt med kvällssol!
 




Ny snygg liten bänk till hallen från Ellos! De har 30 % rabatt på valfri vara just nu med koden 365402 så det är ett tips eftersom koden gäller även på möbler.

 



Elsa den lilla busen, aldrig är hon helt still! Molnpallen är så himla bra, den använder hon för att kliva i och ur sängen och som ni ser även för att nå andra saker haha.. Ni hittar den i min webshop Little venue tillsammans med svantofflorna, förvaring, gosedjur, galge och det mesta på hyllan.
 
 


 
Vårt sovrum, blir aldrig riktigt färdig här inne känns det som. Tavlor saknas och så är jag sugen på att göra om min skrivbordshörna som består av en stringhylla med skrivbord, men skulle hellre ha ett vanligt litet skrivbord och flytta ner stringbokhyllan till vardagsrummet så får se vad som händer här inne framöver!

 


 
Barnens fina baddräkter från Mini rodini, nu hoppas vi bara på lite finare väder så att vi kan bada lite mer! Har bara hunnit bada en gång i sommar och det känns inte ok när det är i mitten av juli..
 
Baddräkterna hittar ni här hos Babyshop och just nu är de på rean också till 30 % rabatt så skynda fynda!
 
 



Barnen i matchande outfits, älskar syskonmatchning! Ikväll ska jag börja packa till vår kommande semester så det blir nog en matchande outfit eller två i resväskan ♥
 
 



Finaste servisen i bambu som vi säljer i webshopen, den är nästan slutsåld nu då det blev väldigt poppis men än finns det några delar kvar här! Jag älskar älskar älskar fina tallrikar och använder alla barnens med söta motiv till mig själv flera gånger om dagen.. Inga vita assietter här inte!
 




En av alla dessa dagar som inte direkt inneburit badväder, däremot jacka+mössa-väder. Elsa har vuxit så det knakar det senaste året så det fick bli en ny jacka i storlek 104/110, älskar den röda färgen och passar så fint till mössan!
 
 



Giraff gånger två. Fina gosedjursgiraffen kommer från danska Oyoy och finns i min webshop, och Elsas giraffklänning kommer från Milk Copenhagen. De har börjat med sin rea så den går säkert att fynda nu!


 

Det här var ganska precis en månad sen men måste ju förevigas i bloggen, min bror och hans Nina har nämligen gift sig! Så fint brudpar och en sån fantastisk rolig dag och kväll ♥

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur får du alla samarbeten?

2017-08-01 @ 23:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0