Lite nytt till allrummet!

Publicerat: 2017-07-24 Kl: 20:11:17 | I kategori: Hemma hos oss |


Inlägget är ett samarbete med Jotex och innehåller annonslänkar
 



Äntligen har jag tagit tag i att börja fixa till det i vårt allrum på övervåningen! Soffan är vår gamla som hängt med några år och känns egentligen alldeles för stor men just nu får den vara kvar. Men i framtiden skulle jag gärna ha en mindre soffa och en fotölj istället för att göra rummet mer luftigt!
 
 
 
 
Jag älskar vår nya taklampa i mässing, den kommer från Jotex och heter Venezia och ni hittar den här.  Vi har rätt högt i tak så tycker det blev väldigt fint med en lampa som hänger ner ganska mycket! Jag lade även till några rosa detaljer vilket kändes somrigt och fint.
 
Det är så himla enkelt att få rummet att kännas nytt bara genom att byta textiler och inte blir det speciellt dyrt heller. Pläden fanns i flera olika färger och kostar endast 99 kr, den hittar ni här.
 
 
 
 
Vasen och burken kommer också från Jotex, den taggiga blev jag helt förälskad i och den hittar ni här.  Hyllan köpte jag för ganska länge sedan så jag kommer inte ihåg varifrån, men märket är Hubsch.
 

 
 
Här ser man allrummet från en annan vinkel, trappen på sidan av soffan och den grå skåpet från Ikea som jag gillade så mycket att vi har ett både här och nere i hallen! Här ser man bättre hur stor soffan är i förhållande till rummet och jag tycker att det är lite trist att den täcker fönstret så pass mycket att det är svårt att ha blommor där då de ändå knappt syns.
 
 
 
En närbild på skåpet, det funkar både att sätta på bredden eller på höjden som vi gjort här. Fina lampan kommer också från Jotex men verkar slutsåld nu men de har mycket annan fin belysning!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så fint

2017-07-25 @ 12:16:12
URL: http://www.joannahalvardsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0