Årsresume 2013 Januari - Juni

Publicerat: 2013-12-30 Kl: 16:39:00 | I kategori: Året som gått |


Ännu ett år har gått, och som vanligt så brukar jag göra en liten årssammanfattning över det senaste året! Det största som hänt i år var såklart att jag blev gravid och fick barn, det är ju inget som kan slå det ♥. Men annars känns det väldigt roligt att jag kommit en bit på vägen med mitt företag elina studio där jag säljer grafiska tryck till barnrummet, både en ny hemsida och flera nya motiv har det blivit i år!
 
Eftersom jag har ungefär noll tid över till datorn så har jag gjort kollage med instagrambilder via telefonen istället, perfekt sysselsättning under de senaste nätternas amningspauser! Varning för många bilder, här kommer del ett av 2013 - januari till juni.

Vill man läsa mina tidigare årssammanfattningar så hittar man här del ett 2010 och del två 2010, del ett 2011 och del två 2011, samt del ett 2012 (här orkade jag visst inte göra någon del två..)

 
JANUARI

 
 
I januari firade vi Alva som fyllde tre år. Ett stort kalas med släkten och ett med hennes kompisar, och hela lägenheten var kalaspyntat med vimplar och annat fint! För andra året i rad så fick Alva en uggletårta, och det kan nog bli tre år i rad för hon har redan sagt att hon vill ha en uggletårta även när hon fyller fyra år..
 
 
 

Annars var vi ute mycket i pulkabacken här bredvid, jag ritade klart ett nytt motiv och började med ett annat. Den där ballerinakaninen har egentligen varit klar i flera månader, jag har bara inte hunnit bestämma alla färger och skickat in den till tryckeriet än så det får bli mitt nästa projekt.

FEBRUARI
 
 

Februari brukar vara den kallaste månaden här i norrland, mellan minus tjugo och trettio är inte ovanligt så vi höll oss mest inomhus verkar det som på mina bilder. Jag ritade lite mer, lägenheten var inredd i svart och vitt och jag pysslade en massa - bland annat de här molnen som sitter på Alvas vägg. Tror vi slog rekord i magsjuka också under den här tiden, tre gånger var Alva sjuk på bara någon månad.

MARS
 
 

I mars firades påsken som vi alltid brukar göra med min släkt, vi grillade korv och låg och solade på ån även om jag missade att ta med kameran just då.. Snön låg fortfarande kvar och jag drog runt Alva på boben, vi hängde inomhus och hade ännu mer magsjuka. Ungefär så.
 


Det bästa som hände i mars var att jag blev gravid, men det kunde jag ju inte berätta i bloggen. Kvällen den 16 mars fick vi ett svagt plus på stickan, den bästa födelsedagspresenten till Andreas som fyllde år dagen efter! Ungefär här började också min blogg/instagrampaus eftersom graviditeten också gjorde att jag spydde konstant till ungefär vecka 25. Tur man glömmer fort!


APRIL
 
 


Jag har knappt några bilder från April, här mådde jag fruktansvärt dåligt och kräktes ungefär varje timme, ursäkta infon. Men Alva plockade den första tussilagon och fick fina kläder från Lejonin/Elise design!

MAJ
 
 
 

I maj gjorde vi något som vi sett fram emot i flera månader, åkte utomlands en vecka till Mallorca! Det var jag, Andreas och Alva som åkte med mina föräldrar och min bror och hans tjej, vi bodde på ett jättefint hotell precis vid stranden. Lite kallt var det vissa dagar, men vi hann ändå bada och sola massor, och åt god mat varje dag! Alva som var utomlands för första gången älskade det, hon fick ju träffa Bamse och krama honom, bada hur mycket hon ville och på kvällarna fick hon åka massor av karuseller eftersom det var fullt av dessa längst gatorna. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi åker nästa gång!
 
 
 

Annars var maj månaden då det gick från vår till sommar, vi hängde utomhus så mycket som möjligt både i stora lekparken vid vattnet och på vår gård. Vi har sån tur att det bor flera barnfamiljer här så på kvällarna är det alltid full rulle ute på gården!


JUNI
 
 

I början av Juni fick Alva vattkoppor, troligtvis blev hon smittad i planet när vi var utomlands så det blev att hålla sig inne tills hon blev frisk. Men efter det så grillade vi massor ute på gården, firade midsommar och besökte Lycksele djurpark där det finns både djur, hoppborgar och karuseller!



I juni när vi varit på ultraljud och sett att allt såg bra ut med mini i magen avslöjade jag också här på bloggen varför jag knappt bloggat på flera månader! Det var nog många som redan gissat sig till anledningen, och alla som känner mig i verkligheten hade ju vetat länge. För här var jag i vecka 19 och det gick definitivt inte att dölja!

 

Sådär, del två kommer efter nyår någon gång. Jag vill passa på att skicka en stor kram till alla er som läser bloggen, många av er har hängt med i flera år och det är så roligt med all positiv respons och snälla kommentarer som ni lämnar efter er! Utan er hade det inte varit lika kul att blogga, och även om jag inte kommer att ha så mycket tid över nu när jag är mammaledig så kommer jag att blogga när tid finns, det är så himla roligt att ha den kvar och kunna kolla tillbaka på vad man gjort de senaste åren!


Så hej då 2013, ha ett Gott nytt år allihopa ♥

 

 


Kommentarer
Postat av: Jennie Johansson

Underbar blogg och kanon fina bilder :)
Ha ett bra slut på detta år så "ses" vi nästa ;) jag fortsätter följa dig!! Kram Jennie

2013-12-30 @ 20:05:56
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se
Postat av: Karin

Tack för en trevlig blogg! Jag har en fråga - har du erfarenhet av småfolks regnkläder? Stövlar och galonställ? Har hittat bra pris och de är så fina. Kan du ge någon hint om du gillat dem. Kvalitet å passform typ? Vänligen Karin

Svar: Tack, vad roligt att du gillar den! Vi har haft småfolk och de är bra material tycker jag, lite tunnare och smidig. Men byxorna är lite smala så nu kör vi på lindex modell som är bredare och lätt går över overallen! mvh Elin
Elin

2013-12-31 @ 16:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0